Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τι διατροφη;;;;Κι εγω θα κοψω το φαι....Δεν εχω και ταινιες να δω που βρισκομαι.Φανταζομαι ποσο θα εχει παει το σακχαρο με τοσο αγχος αυτες τις μερες:evil:

Γιατί να κόψεις το φαί???Εγώ ας πούμε κάνω ένα πρόγραμμα και προσπαθώ κάθε εβδομάδα να τρώω φαγητά από όλες τις διατροφικές ομάδες.Κρέας,κοτόπουλο,όσπρια,λαδερά.Δεν τρώω φυσικά τηγανιτά και φαγητό απ'έξω και προσπαθώ να μαγειρεύω ελαφριά.Τρώω απαραίτητα πρωινό και φυσικά προσπαθώ να τρώω 4 φορές την ημέρα.Να κάνω δηλαδή πολλά και μικρά γεύματα.

Διαφημίσεις

Ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα,κάθε Δευτέρα αφού Δευτέρα ξεκίνησα.Όταν ζυγίστηκα τελευταία φορά είχα χάσει 4.100.Θα ξεκινήσω και περπάτημα ξανά με το αντράκι μου το βράδυ που θα γυρίζω από τη δουλειά για μισή ωρίτσα να βοηθήσω κάπως την κατάσταση.

Πω πωω εχω να ζυγιστω απο περισι τωρα που το σκεφτομαι:? Λυστε μου μια απορια.Πως γινεται και το πρωι που εισαι νηστικος κλπ να εισαι πιο βαρυς απο οτι μεσα στη μερα η το βραδυ;Κατι τετοια κουλα εβλεπα οταν παλευα να χασω 2-3 κιλα καποια φαση.Δεν εφευγαν τα ατιμα με τιποτα.Τωρα με τα γκλουκοφαζ κι αφου στην αρχη που τα πηρα δεν μπορουσα να φαω τα εχω χασει(μαζι και με αλλα που δεν ηθελα για να πω την αληθεια...)Βλεπω ομως οτι με τα γκλουκοφαζ δεν παιρνω σε περιοδους λαιμαργιας που κανονικα 1-2 κιλα θα εβαζα μαλλον...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί να κόψεις το φαί???Εγώ ας πούμε κάνω ένα πρόγραμμα και προσπαθώ κάθε εβδομάδα να τρώω φαγητά από όλες τις διατροφικές ομάδες.Κρέας,κοτόπουλο,όσπρια,λαδερά.Δεν τρώω φυσικά τηγανιτά και φαγητό απ'έξω και προσπαθώ να μαγειρεύω ελαφριά.Τρώω απαραίτητα πρωινό και φυσικά προσπαθώ να τρώω 4 φορές την ημέρα.Να κάνω δηλαδή πολλά και μικρά γεύματα.

Θα τσεκαρω το σακχαρο απο σκ που θα παρω ταινιες και αμα ανεβαινει θα πρεπει να τρωω μιση ποσοτητα.Αλλιως σιγα μην εκοβα το φαι.Κοβεται το φαι;χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Πω πωω εχω να ζυγιστω απο περισι τωρα που το σκεφτομαι:? Λυστε μου μια απορια.Πως γινεται και το πρωι που εισαι νηστικος κλπ να εισαι πιο βαρυς απο οτι μεσα στη μερα η το βραδυ;Κατι τετοια κουλα εβλεπα οταν παλευα να χασω 2-3 κιλα καποια φαση.Δεν εφευγαν τα ατιμα με τιποτα.Τωρα με τα γκλουκοφαζ κι αφου στην αρχη που τα πηρα δεν μπορουσα να φαω τα εχω χασει(μαζι και με αλλα που δεν ηθελα για να πω την αληθεια...)Βλεπω ομως οτι με τα γκλουκοφαζ δεν παιρνω σε περιοδους λαιμαργιας που κανονικα 1-2 κιλα θα εβαζα μαλλον...

γιαυτά τα φάρμακα που λες ...έχω ξανακούσει οτι χάνεις...μπορεί να τα πάρει και κάποιος που δεν έχει ζάχαρο;ή όχι...:?:-?

Πολύ καλά θα κάνετε κ θα περιμένετε Ρουμπάκι μου.....

Φυσικά κ μπορεί να σας κάτσει κ πάλι......μακάρι.......σας το ευχομαι γλυκιά μου......αλλά κ να μην κάτσει θα κάνεις εξωσω κ θα κάτσει......που θα πάει....;)

Κι εγώ δεν σας επισκέπτομαι συχνά στην Νυχτεριδούπολη......νυστάζω πολύ εκείνες τις ώρες......εχθές όμως ξενύχτησα με τις κοκόνες......:D

Όποτε θέλεις κ έχεις χρόνο πέρνα κ απο δίπλα....μια γειτονιά είμαστε.....;)

Έχω ξεσηκωθεί με τις προσπάθειες των κοριτσιών και θέλω και εγώ,αλλά ποιός να μου την κάνει δεν ξέρω,αφού ο δικός μου ο ντοκ δεν.Έχω και φάρμακα και λέω θα τα πάρω μόνη μου:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!Όπως και να κάτσει δεν με νοιάζει.

Ευχαριστώ για τις ευχές.Φυσικά και θα περάσω από τη γειτονιά σας.Λογικό είναι να νυστάζεις έγκυος γυναίκα!!!

Διαφημίσεις

κανονικά πρέπει να ζυγιζόμαστε ...αφού πάμε στην τουαλέτα....κατάλαβες;)....το κανονικό το ζύγισμα πρέπει να γίνεται τότε...;););)

Κορίτσια μου αποχωρώ.....

Ρουμπάκι χάρηκα πολύ που σε είδα γλυκιά μου...... κ εσάς τρελάρες μου.....

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα τις νέες προσπάθειες.....

κ στην τρελοκαμπέρω την Καλέ μας.......καλή επιτυχία σε όλες!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες.....

Δημητρούλα μου σε βλέπω κ παραδίπλα......στην άλλη γειτονιά....;)

Καλό ξημέρωμα γλυκιές μου..........:D

dYw9p3.png

γιαυτά τα φάρμακα που λες ...έχω ξανακούσει οτι χάνεις...μπορεί να τα πάρει και κάποιος που δεν έχει ζάχαρο;ή όχι...:?:-?

Να μιλησεις πρωτα με γιατρο νομιζω οτι δεν θα σου επιτρεψουν να τα παρεις ομως...Κοιτα δεν χανουν ολοι απο οτι καταλαβα.Εγω πχ πιστευω οτι με βοηθησε να χασω αλλα ταυτοχρονα επειδη πειραζει στο γαστρεντερικο δεν μπορουσα και να φαω και 1-2 μηνες ημουν χαλια μεχρι να σταθεροποιησω τη δοση.Οποτε μπορει και να εχανα ετσι κι αλλιως...Αυτο που βλεπω και το λεω με σιγουρια ειναι οτι δεν παιρνω ευκολα πλεον.Με τοσες βλακειες που εχω φαει θα ειχα παρει 2-3 κιλακια σε αλλη φαση.

Το δινουν και για πολυκυστικες.Αμα εχεις θα στο δωσουν.Εχεις;;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

κανονικά πρέπει να ζυγιζόμαστε ...αφού πάμε στην τουαλέτα....κατάλαβες;)....το κανονικό το ζύγισμα πρέπει να γίνεται τότε...;););)

Εγω που το εχω τσεκαρει αυτο μερικες φορες μετα ημουν πιο βαρια.Πως γινεται αυτο;:confused::confused::confused:Η ζωνη του λυκοφωτος...χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

βροχερήηηηηηη;καληνύχτα......καλό ξημέρωμα...μην χάνεσαι....εμείς εδώ είμαστε...πάντα...

Να μιλησεις πρωτα με γιατρο νομιζω οτι δεν θα σου επιτρεψουν να τα παρεις ομως...Κοιτα δεν χανουν ολοι απο οτι καταλαβα.Εγω πχ πιστευω οτι με βοηθησε να χασω αλλα ταυτοχρονα επειδη πειραζει στο γαστρεντερικο δεν μπορουσα και να φαω και 1-2 μηνες ημουν χαλια μεχρι να σταθεροποιησω τη δοση.Οποτε μπορει και να εχανα ετσι κι αλλιως...Αυτο που βλεπω και το λεω με σιγουρια ειναι οτι δεν παιρνω ευκολα πλεον.Με τοσες βλακειες που εχω φαει θα ειχα παρει 2-3 κιλακια σε αλλη φαση.

Το δινουν και για πολυκυστικες.Αμα εχεις θα στο δωσουν.Εχεις;;;;

όχι δεν έχω...εδώ σε λίγο δεν θα έχω ωοθήκες...:D:D...είναι ακριβά;

Δεν το ξέρω αυτό ρε κοπελιά.Εγώ πάντα είμαι πιο ελαφριά το πρωί και νηστική παρά μέσα στην ημέρα.Απλά για να έχει κανείς σωστό αποτέλεσμα πρέπει να ζυγίζεται μια φορά την εβδομάδα,πρωί και νηστικός.Έτσι ξέρω τουλάχιστον.

Εγω που το εχω τσεκαρει αυτο μερικες φορες μετα ημουν πιο βαρια.Πως γινεται αυτο;:confused::confused::confused:Η ζωνη του λυκοφωτος...χαχαχα

τι λες μαρή;εγω που ζυγίστηκα μια φορά...πριν και μετά...είχα διαφορά...

Καληνύχτα κοριτσάρα μου!!!!Και εγώ χάρηκα πολύ που σε πέτυχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...