Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες......:D

Μορφάκι μου, ελπίζω στ΄αλήθεια να μη σε στεναχώρησα.....αλλά το είχα ψάξει πολύ το θέμα αυτό όταν σκεφτόμουν ότι θα το κάνω, γι αυτό κ σου το είπα.......:?

Πάλι μαλώνετε εσείς οι δυο ?????:tongue:

είδες;το κάνω μπας και γλυτώσουμε απο δαυτην....αλλά δεν καταλαβαίνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες......:D

Μορφάκι μου, ελπίζω στ΄αλήθεια να μη σε στεναχώρησα.....αλλά το είχα ψάξει πολύ το θέμα αυτό όταν σκεφτόμουν ότι θα το κάνω, γι αυτό κ σου το είπα.......:?

Πάλι μαλώνετε εσείς οι δυο ?????:tongue:

Καλά έκανες και το είπες.Και μην φοβάσαι.Το Μορφάκι είναι παιδί σπαθί.Δεν στεναχωριέται και κυρίως δεν παρεξηγεί ποτέ τις διαθέσεις μας!!!

δεν το περίμενα αυτό απο εσένα...με πλήγωσες...θανάσιμα....δεν πήρα και κανένα γλυκό απο το μαγαζί...να γλυκαθω....γιατί με πίκρανες...:?:-?:D:D

Αη μαρή!!!

Αφού δεν τρώω εγώ γλυκά να μην τρως ούτε και εσύ.Κάνε μου συμπαράσταση!!!Τόσο καλά λόγια λέω για σένα και εσύ ούτε μια συμπαράσταση στην αποχή γλυκού δεν μπορείς να κάνεις???:tongue::tongue::tongue:

είδες;το κάνω μπας και γλυτώσουμε απο δαυτην....αλλά δεν καταλαβαίνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν φαντάζομαι να λες για μένα????

Μάλλον για την κακάο λες!!!Καλά κάνεις είναι ενοχλητική,αλλά δεν καταλαβαίνει ρε παιδάκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι βροχερούλα μου προχωράω παρακάτω και ελπίζω σε επόμενη εγκυμοσύνη είτε φυσιολογικά είτε από εξωσωματική.Δεν με νοιάζει πια ο τρόπος.Αυτό το έχω ξεπεράσει.Θέλω μόνο να γίνω μανούλα.Γενικά ο Σεπτέμβρης είναι μήνας με πολλή δουλειά μέχρι να οργανωθούν όλα όσα πρέπει.

Θα αρχίσεις σιγά σιγά να το ακούς που θα σε κλωτσάει και θα ηρεμίσεις λίγο.Πέρασε το πιο επικίνδυνο στάδιο,οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.Ό,τι και να είναι δεν μας νοιάζει,μας αρκεί που είναι γερό.Αλλά δεν έχουν πολλή πλάκα αυτές οι συζητήσεις για το φύλλο???Εμένα μου έλεγαν ότι έχω αγόρι γιατί λένε είχα ομορφύνει.Ό,τι θέλει μου φαίνεται λέει ο καθένας,αλλά έχει πολλή πλάκα!!!

Μα Ρουμπάκι μου το μόνο σίγουρο είναι ότι μανούλα θα γίνεις!!!!!!! Το ξέρεις αυτό άλλωστε...... κ φυσικά δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος.....μόνο το αποτέλεσμα..... πολύ χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι...... αυτή είναι η πραγματικότητα......σου εύχομαι να έρθει γρήγορα το θαυματάκι σου..... (ξέρεις.....οι ευχές απο εγκύους πιάνουν....;))

Ετσι λέω Ρουμπάκι μου..... ότι πέρασε ο μεγάλος κίνδυνος του πρώτου τριμήνου..... αύριο μπαίνω στον τέταρτο......

χαχαχαχα πάντα έχουν να λένε οι άλλοι.....κ να προβλέπουν κυρίως..... χαχαχα δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο του.......να είναι γερό μόνο θέλουμε......

Δουλεύεις πρωϊνά ή σπαστά ??? στην Νυχτεριδούπολη δεν μπαίνεις ???

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον για την κακάο λες!!!Καλά κάνεις είναι ενοχλητική,αλλά δεν καταλαβαίνει ρε παιδάκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

για την ροζαλίντα λέω...για εσένα θα έλεγα;ντροπή...:D:D:D

Βρε αντε απο εκει και οι δυο:roll::roll::roll:(τι ευγενικη ψυχη που ειμαι ομως...)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αη μαρή!!!

Αφού δεν τρώω εγώ γλυκά να μην τρως ούτε και εσύ.Κάνε μου συμπαράσταση!!!Τόσο καλά λόγια λέω για σένα και εσύ ούτε μια συμπαράσταση στην αποχή γλυκού δεν μπορείς να κάνεις???:tongue::tongue::tongue:

μην νομίζεις δεν τρώγω....απο την παρασκευή τέλος όλα...θα ξεκινήσω διατροφή...

Διαφημίσεις

Καλά έκανες και το είπες.Και μην φοβάσαι.Το Μορφάκι είναι παιδί σπαθί.Δεν στεναχωριέται και κυρίως δεν παρεξηγεί ποτέ τις διαθέσεις μας!!!

σιγά ρε συ μην παρεξηγηθώ....τις απόψεις μας λέμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...