Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι γιατί και να τις έδινες τέτοιες οδηγίες είμαι σίγουρη πως θα πετύχαινε η ληστεία!!!Οπωσδήποτε!!!Τύφλα να χουνε οι χάκερ που προσλαμβάνει το FBI!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατι να μην πετυχαινε βρε;Επειδη δλδ δεν εμαθε να βαζει λινκς εδω;:tongue::tongue:

Αληθεια εσυ το εμαθες που στο ειχα γραψει ή τσαμπα τα εγραφα;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατι να μην πετυχαινε βρε;Επειδη δλδ δεν εμαθε να βαζει λινκς εδω;:tongue::tongue:

Δεν το δοκίμασα Κακάο μου,αλλά δεν φαίνεται δύσκολο!!!Θα το κάνω κάποια στιγμή αρκεί να έχω μπροστά μου τις οδηγίες σου.

Διαφημίσεις

ααααα...γιαυτό το είπε;

Νάντι;..

:evil::evil::evil:

Βροχερούλα μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω στον καφενέ μας!!!Τι κάνεις κοριτσάρα μου???Όλα καλά με το μπεμπεδίνι σου αγαπούλα μαθαίνω!!!Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!Για πες ξέρεις αν είναι αγόραρος ή κορίτσαρος???Για πες γενικώς!!!Σε σκεφτόμουν πολύ και είμαι τόσο χαρούμενη για σένα!!!!

Καλά έκανες και το είπες στη Μόρφω.Είναι σοβαρό θέμα και χρειάζεται σκέψη.Είμαι σίγουρη πως θα πάρει τη σωστή απόφαση για την οικογένειά της!!!!

Ρουμπάκι μου γλυκό δεν ξέρεις πόσο μου έλειψες.........

Πως είσαι γλυκιά μου?? είσαι καλά??? χαίρομαι πολύ που σε πετυχαίνω......

Το ΄χεις ρίξει στην δουλειά απ΄οτι έχω καταλάβει???

Εγώ είμαι καλά.....έχω μία τα πάνω μου, μία τα κάτω μου.....φοβάμαι πολύ,αλλά προχωράω.....περιμένω την στιγμή που θα αρχίσω να καταλαβαίνω το μπεμπε μου, μπας κ ηρεμήσω λίγο....

Να σου πω..... απο την αρχή που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, έλεγα μέσα μου ότι είναι αγοράκι...... στον ύπνο μου βλέπω μόνο σιέλ ρουχαλάκια....(δεν βλέπω μωρό)......κ ο άντρας μου, αυτό μου είπε χθες......είδε στον ύπνο του αγοράκι......

Ο γιατρός όμως με τα ανεπίσημα "προγνωστικά" με έχει μπερδέψει.....60% κορίτσι μου είπε..... κ η πεθερά μου επιμένει πως έχω κορίτσι γιατί λέει ομόρφυνα κ έγινα πιο γλυκιά στο πρόσωπο........ κ όλοι οι άλλοι τα ίδια μου λένε.....

με μπέρδεψαν.......

κ το μπεμπεδάκι μας δεν παίρνει καλή θέση, για να δούμε τι έχει ανάμεσα στα ποδαράκια του.....

Μακαρι το Μορφάκι να αποφασίσει το καλύτερο πρώτα για το παιδί, κ μετά για αυτήν κ τον αντρούλη της......

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

βροχερήηηηηηηηηηηη;μη μου στεναχωριέσαι.....με προβλημάτισες...αλλά...προς θεού...δεν με στεναχώρησες....αν είναι δυνατόν...:D:D
Γεια σου Βροχερη!!:)Τι κανεις;;;;

Γεια σας όμορφες......:D

Μορφάκι μου, ελπίζω στ΄αλήθεια να μη σε στεναχώρησα.....αλλά το είχα ψάξει πολύ το θέμα αυτό όταν σκεφτόμουν ότι θα το κάνω, γι αυτό κ σου το είπα.......:?

Πάλι μαλώνετε εσείς οι δυο ?????:tongue:

dYw9p3.png

Τώρα το κατάλαβες μαρή????Χαιντε χαιντε!!!

δεν το περίμενα αυτό απο εσένα...με πλήγωσες...θανάσιμα....δεν πήρα και κανένα γλυκό απο το μαγαζί...να γλυκαθω....γιατί με πίκρανες...:?:-?:D:D

Ρουμπάκι μου γλυκό δεν ξέρεις πόσο μου έλειψες.........

Πως είσαι γλυκιά μου?? είσαι καλά??? χαίρομαι πολύ που σε πετυχαίνω......

Το ΄χεις ρίξει στην δουλειά απ΄οτι έχω καταλάβει???

Εγώ είμαι καλά.....έχω μία τα πάνω μου, μία τα κάτω μου.....φοβάμαι πολύ,αλλά προχωράω.....περιμένω την στιγμή που θα αρχίσω να καταλαβαίνω το μπεμπε μου, μπας κ ηρεμήσω λίγο....

Να σου πω..... απο την αρχή που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου, έλεγα μέσα μου ότι είναι αγοράκι...... στον ύπνο μου βλέπω μόνο σιέλ ρουχαλάκια....(δεν βλέπω μωρό)......κ ο άντρας μου, αυτό μου είπε χθες......είδε στον ύπνο του αγοράκι......

Ο γιατρός όμως με τα ανεπίσημα "προγνωστικά" με έχει μπερδέψει.....60% κορίτσι μου είπε..... κ η πεθερά μου επιμένει πως έχω κορίτσι γιατί λέει ομόρφυνα κ έγινα πιο γλυκιά στο πρόσωπο........ κ όλοι οι άλλοι τα ίδια μου λένε.....

με μπέρδεψαν.......

κ το μπεμπεδάκι μας δεν παίρνει καλή θέση, για να δούμε τι έχει ανάμεσα στα ποδαράκια του.....

Μακαρι το Μορφάκι να αποφασίσει το καλύτερο πρώτα για το παιδί, κ μετά για αυτήν κ τον αντρούλη της......

Καλά είμαι βροχερούλα μου προχωράω παρακάτω και ελπίζω σε επόμενη εγκυμοσύνη είτε φυσιολογικά είτε από εξωσωματική.Δεν με νοιάζει πια ο τρόπος.Αυτό το έχω ξεπεράσει.Θέλω μόνο να γίνω μανούλα.Γενικά ο Σεπτέμβρης είναι μήνας με πολλή δουλειά μέχρι να οργανωθούν όλα όσα πρέπει.

Θα αρχίσεις σιγά σιγά να το ακούς που θα σε κλωτσάει και θα ηρεμίσεις λίγο.Πέρασε το πιο επικίνδυνο στάδιο,οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το θαυματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.Ό,τι και να είναι δεν μας νοιάζει,μας αρκεί που είναι γερό.Αλλά δεν έχουν πολλή πλάκα αυτές οι συζητήσεις για το φύλλο???Εμένα μου έλεγαν ότι έχω αγόρι γιατί λένε είχα ομορφύνει.Ό,τι θέλει μου φαίνεται λέει ο καθένας,αλλά έχει πολλή πλάκα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...