Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν τα χρειάζεσαι να σου τα στείλω...σοβαρά...

Παιδι μου!!!!Αντε!Καθεσαι και μοιραζεις λεφτα.Δεν ειπαμε θα κρατησεις για την εξωσωματικη σου;;;;Κανονισε να τα δωσεις για καμια κατασκηνωση :roll:

Σ ευχαριστω παντως που με σκεφτεσαι!!!:P

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Φτιαχνεις ανθρωπακια (σιμς λεγονται) και παιζεις.Εγω τωρα παιζω με μια χοντρη ξανθια με μεγαλο βυζι χαχαχαχαχ

ναι ωραία το είδα το βιντεάκι ...πως μπορώ να παίξω όμως;:evil::evil::evil:

αν το ήξερα θα σε ρώταγα;:tongue:

Σου εβαλα ενα βιντεακι να δεις.Βασικα πολλοι το θεωρουν βαρετο αλλα εμενα μ αρεσει.Κανεις διαφορα.Ας πουμε εμενα η σιμ που εφτιαξα γουσταρε εναν παντρεμενο.Τον εβαλα να χωρισει.Ελεγα να την ξεπαστρεψω και να μεινει χηρος αλλα τη λυπηθηκα χαχαχα Και το παιδι τους ελεγα να το παω οικοτροφειο γιατι θα εκανε δικα της παιδια.Τι να το κανω αυτο;:tongue:Τελικα το κρατησα στο σπιτι.Εκανε 3 δικας της και γινοταν ο πανικος απο τα μωρα στο σπιτι:?

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Παιδι μου!!!!Αντε!Καθεσαι και μοιραζεις λεφτα.Δεν ειπαμε θα κρατησεις για την εξωσωματικη σου;;;;Κανονισε να τα δωσεις για καμια κατασκηνωση :roll:

Σ ευχαριστω παντως που με σκεφτεσαι!!!:P

αν τα δίνεις σε ανθρώπους που έχουνε ανάγκη...και για καλό σκοπό....ΣΟΥ τα επιστρέφει....αλλιώς...;);)

αν τα δίνεις σε ανθρώπους που έχουνε ανάγκη...και για καλό σκοπό....ΣΟΥ τα επιστρέφει....αλλιώς...;);)

Ναι μωρε αλλα να μην αφηνεις να σε εκμεταλευονται κιολας.Εγω γενικα δεν νιωθω καλα να χρωσταω σε καποιον παντως...Οσο για να δωσω τωρα ετσι οπως ειμαστε ουτε σε μενα δεν μπορω να δωσω:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!!

Α ρε Μορφάκι με τε θέματά σου.Άναψες φωτιές!!!

Εγώ πάντως αν μου μείνουν έμβρυα και δεν τα χρειάζομαι θα επιλέξω να δοθούν για την επιστήμη.Όπως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες αν θα δοθούν για έρευνα ή θα τα βάλουν σε άλλες γυναίκες,έτσι δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουρες ότι θα τα καταστρέψουν(εκτός φυσικά αν το κάνουν με την παρουσία μας,αλλά συτό δεν το ξέρω).Εγώ σκέφτομαι ότι αν δοθούν για έρευνα θα έχω βοηθήσει έστω και λίγο άλλα υπογόνιμα ζευγάρια και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.

Καλησπέρα κούκλες!!!

Α ρε Μορφάκι με τε θέματά σου.Άναψες φωτιές!!!

Εγώ πάντως αν μου μείνουν έμβρυα και δεν τα χρειάζομαι θα επιλέξω να δοθούν για την επιστήμη.Όπως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες αν θα δοθούν για έρευνα ή θα τα βάλουν σε άλλες γυναίκες,έτσι δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουρες ότι θα τα καταστρέψουν(εκτός φυσικά αν το κάνουν με την παρουσία μας,αλλά συτό δεν το ξέρω).Εγώ σκέφτομαι ότι αν δοθούν για έρευνα θα έχω βοηθήσει έστω και λίγο άλλα υπογόνιμα ζευγάρια και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.

γειά σου νάντι...δυστυχώς δεν ξέρουμε αν το κάνουνε.....είχε πλάκα...την πρώτη εξωσω.που έκανα...είχα ένα ωάριο...και μου φέρανε αυτό το χαρτί...και λέω στην κοπέλα...εδω για εμένα δεν φτάνουν ...θα τα δωρίσω κιόλας;:D:D

Καλησπέρα κουκλίτσες, τι κάνετε ???

Αχ βρε Μορφάκι......χθες μάλλον σου έβαλα φωτιές για το συγκεκριμένο θέμα ε ?? μάλλον σε προβλημάτισα, για να το συζητάς κ εδώ με τα κοριτσια...... δεν πειράζει όμως κοριτσάρα...... αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κ πρέπει να τα σκεφτείς τώρα που πρόκειται να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα ...... αλλά στεναχωριέμαι κ απο την άλλη που σε προβλημάτισα-στεναχώρησα......

Πως είστε όλες ?? είστε καλά ???

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...