Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καθε χρονο πληρωνεις...αλλωστε μπορει σε 1 χρονο να βαλεις και τα υπολοιπα γιατι να τους πληρωσεις 5 χρονια..απλα απο νομο μεχρι 5 χρονια κρατιουνται...

Α ωραια!Ε ναι καλυτερα ετσι.Και για το σπερμα το ιδιο μας ειπαν.Αλλα μπορει και να το χρησιμοποιησουμε ολο φετος και να μην χρειαστει να πληρωσουμε τιποτα αλλο.Πληρωσαμε για τη καταψυξη και τις 2 φορες που καταψυξαμε...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Α ωραια!Ε ναι καλυτερα ετσι.Και για το σπερμα το ιδιο μας ειπαν.Αλλα μπορει και να το χρησιμοποιησουμε ολο φετος και να μην χρειαστει να πληρωσουμε τιποτα αλλο.Πληρωσαμε για τη καταψυξη και τις 2 φορες που καταψυξαμε...

Η κατάψυξη σπερματος ειναι σοφη ακομα και παιδι να κανεις...γιατι μπορει να θελησεις εξωσω σε 2-3 χρονια και ο αντρας να μην εχει σπερμα...γνωστοι μου εκαναν 3 παιδια κανονικα και οταν θελησαν 4ο μετα απο καιρο το σπερμα του αντρα ειχε χαλασει και δε γινοταν...μονο με εξωσω...

Εμεις θα καταψυξουμε ακομα και να πετυχει η εξωσω...βεβαια εχουμε προβλημα ηδη με το σπερμα αλλα θα το κανουμε για παν ενδεχομενο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Η κατάψυξη σπερματος ειναι σοφη ακομα και παιδι να κανεις...γιατι μπορει να θελησεις εξωσω σε 2-3 χρονια και ο αντρας να μην εχει σπερμα...γνωστοι μου εκαναν 3 παιδια κανονικα και οταν θελησαν 4ο μετα απο καιρο το σπερμα του αντρα ειχε χαλασει και δε γινοταν...μονο με εξωσω...

Εμεις θα καταψυξουμε ακομα και να πετυχει η εξωσω...βεβαια εχουμε προβλημα ηδη με το σπερμα αλλα θα το κανουμε για παν ενδεχομενο...

Εμεις καταψυξαμε για τωρα που θα λειπει.Πιο πριν δεν επρεπε να μεινω εγκυος το καλοκαιρι.Μου ειχε πει ο γιατρος καλυτερα να το αφησω λιγο.Με δυο απανωτες αποβολες κι εγω ηθελα λιγο να χαλαρωσω...

Αμα εχετε θεμα να κρατησετε στη καταψυξη.Καλη ιδεα.Κανονικα κι εγω ωαρια θα επρεπε αλλα με τοσο λιγα που προβλεπεται να κανω σιγα μην μεινει και τιποτα.Η και εμβρυα ε;Βλακεια ειπα για τα ωαρια.Εμβρυα θα ηταν το καλυτερο τωρα που το σκεφτομαι...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μας ήρθε επιστροφή απο την εφορία 325? :shock::roll:

Και μας 280!!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...