Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οσο την είχαν μπροστά εγώ την έβαζα συνέχεια.

Τώρα βαριέμαι.

Ααααα... οπότε σου αύξησε τη δόση για να ωριμάσουν τα ήδη υπάρχοντα σωστά?

Αρα πάμε με 12! Πολύ καλά για ξεκίνημα!

Το Ιασω είναι και κοντά μου, θα σε επισκεφθώ όταν γεννήσεις!

Και τη Λαμπρινούλα μας και την Pink!

Η Pink είναι σε άλλο αλλά θα πάω αν με θέλει βέβαια!

Στο Ιασω και το Λητω ειναι ο γιατρος εκτος κι αν αλλαξε κατι τελευταια...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

πιστεύω μου αύξησε τη δόση για να υπάρχει και ισορροπία με τα cetrotide (ανταγωνιστής)....

τώρα που μάθαμε το δρόμο για το ιασώ λόγω υστεροσκοπησεων.... ποιος μας πιάνει!

Μου ειπε χθες νομιζω οτι η δοση παει αναλογα με τα κιλα του καθενος.Ισχυει;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

θα το κρίνει ο ντοκ αυτό...αν είναι αρκετά και καλά θα πάμε για βλαστο....

κόρες σας αφήνω... πάω να φτιάξω το αυριανό μου ψαράκι! (έχεις σιχαθεί να το ακούς και να το μυρίζεις σήμερα εεεεε????

χαχαχχαα

μμμμμμμμμμμακιααααααα

Γειά σου ρε αγάπη μου!

Χάρηκα που σε πέτυχα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Η πινκ είναι σε άλλο γιατρό.

Κι ο δικός μου Ιασω είναι.

Ααα μαλιστα.Ακριβο ειναι το Λητω ειναι πιο οικονομικο τουλαχιστον.Ετσι οπως παει σε κανενα δημοσιο με βλεπω εμενα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Kalhsera ...

Diavazo 2 ores, pw pw !!!

Tha prospathiso na pw auta pou thelw epeidi mperdeutika !!!

Anastasia mou, epitelous vrikes akri me throm. Super, den theleis enesis, kalhtera !!!

Cacao super pou einai ola kala me to masto. Exo mia fovia genika k to tsekarw sixna.

Dimitroula mou, apagorevete na vgaleis to paidi apo maeutirio se port bebe. Sto kathismataki autokinitou prepei na vgei. I koumpara mou ton eixe sto port bebe oso kairo xorage mesa !!!

Eirinoula mou, nai ksekinaw k egw !!! Tha kanw makri protokolo telika. Esu mia xara pas.

Tha einai panw apo 10 sigoura. Tha xariseis ta emvria sou meta apo 5 xronia ??? Tha valoun ta dika sas se kapia ali k tha iparxei to diko sas paidi ekso ???

Den tha mporousa na to kanw auto pote. Egw kai stis 2 fores katastrofi !!!

Morfoula mou, egw den eimai i katalili na miliso. Den tha ekana pote me dotria. Vevea etsi lew tora den kserw ti tha ekana an hmoun stin thesi sou. Pantos me ton Zaxaria den tha to ekana. Einai kathetos se auto. MONO ME TA DIKA MAS. Edw tha kanoume dna sto paidaki mas na sigoureutoume oti einai diko mas epeidi tha to kanoume me ekswsom.

Ase kolimata ...

An telika eperna apo dotria, den tha to elega. SE KANENAN !!! Simfono 100% me tin Anastasia. Oute sto paidi !!! Me tipota !!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΣΜΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Εχει δουλεια σημερα και δεν προλαβα να μπω..μολις διαβασα τα νεα σας!

ΜΟΡΦΩ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!

ΣΥμφωνω με ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο οτι δεν πρεπει να το ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ! Ειναι πολύ προωσπικό θεμα..ουτε ξαδερφες ουτε αδερφια! Πες οτι τελικα θα κανεις με δικα σου..

Οσο αφορα το παδακι σου αν θα του το πεις..μαθε αν θα σου δωσουν ιστορικο της δοτριας και βλεπεις...Εγω πιστευω οτι πρεπει να το μαθει γιατι αν χρεαστει να το μαθει απο αναγκη...θα το πειραξει περισσοτερο...

ναι! κι αν δεν τα μεταφέρεις ποτέ τι γίνεται?

αν ας πούμε καλύπτεσαι με το ένα παιδί και δε χρειάζεσαι τα υπόλοιπα?

εεεε? οέο?

ο προηγούμενος εξωσωματικός δε μας είχε δώσει τέτοιο έντυπο και τα χρειάστηκα!!!!!

οι επιλογές ήταν:

να δοθούν σε άλλους

να χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς σκοπούς

να καταστραφούν

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! :shock::shock::shock:

Δεν τα καταψυχετε και βλεπεις στο μελλον???Πρεπει τωρα να πεις για το μελλον δηλαδή για το οταν περασει το διαστημα των 5 χρονων που διαρκει η κατάψυξη???????? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....:?:-?:?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Edw tha kanoume dna sto paidaki mas na sigoureutoume oti einai diko mas epeidi tha to kanoume me ekswsom.

Ase kolimata ...

Και ο δικος μου θα κανει λεει dna....εμενα δε με νοιαζει...και αν δω οτι εκαναν λαθος..τι θα κανω? θα το γυρισω πισω το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΣΜΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Εχει δουλεια σημερα και δεν προλαβα να μπω..μολις διαβασα τα νεα σας!

ΜΟΡΦΩ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!

ΣΥμφωνω με ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο οτι δεν πρεπει να το ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ! Ειναι πολύ προωσπικό θεμα..ουτε ξαδερφες ουτε αδερφια! Πες οτι τελικα θα κανεις με δικα σου..

Οσο αφορα το παδακι σου αν θα του το πεις..μαθε αν θα σου δωσουν ιστορικο της δοτριας και βλεπεις...Εγω πιστευω οτι πρεπει να το μαθει γιατι αν χρεαστει να το μαθει απο αναγκη...θα το πειραξει περισσοτερο...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! :shock::shock::shock:

Δεν τα καταψυχετε και βλεπεις στο μελλον???Πρεπει τωρα να πεις για το μελλον δηλαδή για το οταν περασει το διαστημα των 5 χρονων που διαρκει η κατάψυξη???????? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....:?:-?:?

Geia sou Efaki !!!

Egw auto pou katalava einai oti auta einai emvria k tha einai 5 xronia stin katapsiksi.

I apofasi einai ti na ta kanoun meta ta 5 xronia ???

Egw lew KATASTROFI !!!

Yv7Sp2.png

Geia sou Efaki !!!

Egw auto pou katalava einai oti auta einai emvria k tha einai 5 xronia stin katapsiksi.

I apofasi einai ti na ta kanoun meta ta 5 xronia ???

Egw lew KATASTROFI !!!

ΑΝ ειναι μετα τα 5 χρονια και γω καταστροφη θα διαλεγα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...