Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπερα ! Δεν προλαβαινω πλεον να τα διαβαζω ολα καθε μερα ειμαι και πιο κουρασμενη σήμερα πλύναμε τα ρουχα του μωρου σεντονακια κτλ σιδερο και αλλα λίγα αυριο και τελος, ψαχνω να βρω και κατι ανταλλακτικα της κούνιας να την συναρμολογήσουμε για νεογεννητο παλι γιατι την ειχαμε κανει κρεβατακι αλλα πολυ κουραση και δεν κοιμαμαι και καλα.

Ντανιελλα τι ωραια εκπληξη ήταν αυτη πολύ χαιρομαι που ξεκινας με το καλο γλυκουλα μου ευχομαι απο καρδιας αυτη η προσπαθεια να φερει το μωρακι ή τα μωρακια σου και θα τα φερει θα δεις!

Αναστασια μου εχει σεισμους χαμος ε? κανε προβα ετσι θα νιώθεις και συντομα που θα εισαι εγκυουλα.

Ειρηνακι μου συγχαρητηρια εσκισες μια χαρα τα αυγουλακια και οτι μεινει καταψυξη για το αδερφακι με το καλο η ωοληψια με το καλο τα εμβρυακια να καλοστεργιώσουν.

Αννιτακι μου κι εσυ με το καλο να δουμε τα εμβρυακια σου να ειναι γερα και δυνατα να γαντζωθουν.

Πω πω χαμος γίνεται θα γεμισουμε μωρα τι ωραια!

Λινακι μου να ζήσετε για χθες και με το καλο το μωρακι σου αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη!

Οσο για το θεμα των δανεικων κι εγω θα το ελεγα στο παιδι μολις μπορουσε να το καταλαβει.

Δημητρουλα μου στην αρχη το μωρο καλήτερα να το εχετε στο δωματιο σας εγω εξι μηνες το εχω και μολις ξυπναει κατευθειαν στήθος 15 λεπτακια και μετα υπνο ουτε σήκω ουτε τίποτα πολυ βολικο δεν προλαβαινε να κλάψει η μικρή μακαρι να ειναι καλοβολος και ο μικρουλης.

Πηνελοπη μου ειδες το παλικαρι σου τι καλο παιδακι που ειναι ευχομαι να εισαι τυχερη με την γυναικα αυτο με το σαχαρο το παθαινω κι εγω μόλις ξυπνησω το μετραω εχω 105 χθες μετα σηκώνομαι λίγο και σε 15λεπτα εχω 90 πως γίνεται?

Αθανασια δεν προλαβα να διαβασω για σενα ολα καλα? πολλα φιλια

Σας χαιρετω να ξεκουραστω λιγακι γιατι το βραδυ θα παμε θεατρακι εδω κοντα.

Λαμπρινούλα μου όταν γεννήσεις με το καλό, στείλε μου μήνυμα για να ειδοποιήσω το στρουμφοχωριο!

Σε σκέφτομαι κάθε μέρα ζουζουνιτσα μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

γλυκούλα μου να προσέχεις και να μην κουράζεσαι! να τα κάνει ο άντρας σου τα βαριά και η κοιλιά σου να έχει τη γενική επιστασία!!!!!

ποια ξεκινάει? ποια ντανιέλα?

ντανιέλααααααααα

θα τρελλαθώ!!!!!!!

Ναι αρχίζει το κοριτσάκι μας μέσα στο μήνα! !

Ε ρε αρχές Οκτωβρίου χοριακές που θα έχουμε. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά ρε μη βαράς...νόμιζα ότι είχες χθες...

και για να σε προλάβω...όχι δεν ήρθε ακόμα η Αλέκα..

χεχε! όντως με πρόλαβες!

μου είπε ότι δεν περιμένει να βγάλω πολλά αλλά εύχεται να είναι ποιοτικά.... ότι καταλαβατε κατάλαβα! μου είπε ότι αδυνάτισα (πράγματι έχασα ένα ακόμα κιλό και το έπιασε η ζυγοστάθμιση!!!!)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

χεχε! όντως με πρόλαβες!

μου είπε ότι δεν περιμένει να βγάλω πολλά αλλά εύχεται να είναι ποιοτικά.... ότι καταλαβατε κατάλαβα! μου είπε ότι αδυνάτισα (πράγματι έχασα ένα ακόμα κιλό και το έπιασε η ζυγοστάθμιση!!!!)

Κάνεις τη δίαιτα του τρόμου που σου έδωσα ή κάποια άλλη?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι αρχίζει το κοριτσάκι μας μέσα στο μήνα! !

Ε ρε αρχές Οκτωβρίου χοριακές που θα έχουμε. ..

είναι τρελλοί αυτοί στο σέρβικο χωριό!!!!!!!!

χαχαχχαχααααα

μπράβο το κορίτσι μας!

ε ρε έχει να γίνει........

:-D:-D:-D:-D

μιμιτρούλι κάπου έπεσα στο μνμ περι άκουα-γκρι!

ρισπέκτ! εγώ ονειρεύομαι ένα πολύ κοντινό στο δικό σου τσαγαλί-γκρι! με τρέλανες τόσο που άρχισα να σκέφτομαι και τη χρωματική σου άποψη για το μαλλί μου!!!!:mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

χεχε! όντως με πρόλαβες!

χαχαχαχα...πως τα λες έτσι...

Πάντως τι δεν περιμένει να κάνεις πολλά???Εδώ έχεις κάνει ήδη μια ντουζίνα....αυτά δεν πιάνονται???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

χαχαχαχα...πως τα λες έτσι...

Πάντως τι δεν περιμένει να κάνεις πολλά???Εδώ έχεις κάνει ήδη μια ντουζίνα....αυτά δεν πιάνονται???

ξέρω κι εγώ βρε αναστασώ μου.... ίσως δεν περιμένει ότι θα είναι και όλα ώριμα κατά την ωο...τι να πω... θα δείξει...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ξέρω κι εγώ βρε αναστασώ μου.... ίσως δεν περιμένει ότι θα είναι και όλα ώριμα κατά την ωο...τι να πω... θα δείξει...

Αλλο αυτό...πάντως από παραγωγή μια χαρά πας...τα 8 ωριμα εγώ λέω θα τα πιάσεις στάνταρ...μην πω και 10.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ayto trws kathe mera?

μία ψάρι μία ζυμαρικό στο κυρίως εναλλάξ

το πρωί 2 φρυγανιές με τυρί ή ένα βραστό αυγό

ενδιάμεσα ενα φρούτο

απογευματινό γιαούρτι και το βράδι γάλα με μία μέλι

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

χαχαχχαχααααα

μπράβο το κορίτσι μας!

ρισπέκτ! εγώ ονειρεύομαι ένα πολύ κοντινό στο δικό σου τσαγαλί-γκρι! με τρέλανες τόσο που άρχισα να σκέφτομαι και τη χρωματική σου άποψη για το μαλλί μου!!!!:mrgreen:

Έφαγα άκυρο με το ακουα γκρι...

Θα γίνει κρεμ με λάδι (επιλογή άντρα)

Και διακοσμητικά κίτρινα για να φωτίσει (ιδέα δική μου).

Δε μου ειπες μαρή, θα κάνεις κι άλλα αβγά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αλλο αυτό...πάντως από παραγωγή μια χαρά πας...τα 8 ωριμα εγώ λέω θα τα πιάσεις στάνταρ...μην πω και 10.

αφού τον είδα ικανοποιημένο ησύχασα! άντε να έρθει και η αλέκα σου να ξεκινήσεις βρε αγάπη! δεν έχεις προσμονή?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

χαχαχχαχααααα

μπράβο το κορίτσι μας!

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΑΝΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...