Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ki emena mou to xe dwsei alla tou xa pei tha to skeftw kai nomizw den apadisa pote!! Exalou ta xw xrhsimopoihsei ola!

Sigoura mporeis na pareis ton xrono sou na apanthseis!! Pes tou kala tha doume pws paei!!

επέλεξα την κουρτίνα Α... όταν ρώτησα το αγόρι μου μετά από ώρες που φύσαγα-ξεφύσαγα κλίνοντας στο (α).... μου λέει με μια φυσικότητα: ε να δοθούν βρε αγάπη! να έχουν μια ευκαιρία στη ζωή.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

δεν έχω άποψη για τον περίγυρο αλλά το παιδί πιστεύω πρέπει να ξέρει.... κάποιες σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια και το όποιο ψέμμα απλά τις δηλητηριάζει.... εξάλλου η μητρότητα με όλες τις μορφές (δικά σου, δότρια, παρένθετη, υιοθεσία) είναι υπέρτατη πράξη αγάπης και δεν τις πρέπει να αμαυρώνεται από ελαττώματα όπως είναι το ψέμα γιατί και η απόκρυψη της αλήθειας για μένα είναι ψέμμα....

Nai ki egw nomizw prepei na tou to peis. To gennises den to gennises einai me allounou gennetiko yliko kai psitevw prepei na to xerei.

Diladi tote kai oi parenthetes miteres afou gennagane ta paidia tha legane a eiani dika mou afou ta gennisa.

Eiani poly polyploko to thema. Ki egw pistevw prepei na yparxei eilikrinia!! Ki an to kalierghseis apo otan eiani mikro pistevw den tha yparxie provlima kai me th voitheia eidikou.

Sthn telikh an to thewreis tabou to thema mhn to kaneis.

Καλησπερα ! Δεν προλαβαινω πλεον να τα διαβαζω ολα καθε μερα ειμαι και πιο κουρασμενη σήμερα πλύναμε τα ρουχα του μωρου σεντονακια κτλ σιδερο και αλλα λίγα αυριο και τελος, ψαχνω να βρω και κατι ανταλλακτικα της κούνιας να την συναρμολογήσουμε για νεογεννητο παλι γιατι την ειχαμε κανει κρεβατακι αλλα πολυ κουραση και δεν κοιμαμαι και καλα.

Ντανιελλα τι ωραια εκπληξη ήταν αυτη πολύ χαιρομαι που ξεκινας με το καλο γλυκουλα μου ευχομαι απο καρδιας αυτη η προσπαθεια να φερει το μωρακι ή τα μωρακια σου και θα τα φερει θα δεις!

Αναστασια μου εχει σεισμους χαμος ε? κανε προβα ετσι θα νιώθεις και συντομα που θα εισαι εγκυουλα.

Ειρηνακι μου συγχαρητηρια εσκισες μια χαρα τα αυγουλακια και οτι μεινει καταψυξη για το αδερφακι με το καλο η ωοληψια με το καλο τα εμβρυακια να καλοστεργιώσουν.

Αννιτακι μου κι εσυ με το καλο να δουμε τα εμβρυακια σου να ειναι γερα και δυνατα να γαντζωθουν.

Πω πω χαμος γίνεται θα γεμισουμε μωρα τι ωραια!

Λινακι μου να ζήσετε για χθες και με το καλο το μωρακι σου αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη!

Οσο για το θεμα των δανεικων κι εγω θα το ελεγα στο παιδι μολις μπορουσε να το καταλαβει.

Δημητρουλα μου στην αρχη το μωρο καλήτερα να το εχετε στο δωματιο σας εγω εξι μηνες το εχω και μολις ξυπναει κατευθειαν στήθος 15 λεπτακια και μετα υπνο ουτε σήκω ουτε τίποτα πολυ βολικο δεν προλαβαινε να κλάψει η μικρή μακαρι να ειναι καλοβολος και ο μικρουλης.

Πηνελοπη μου ειδες το παλικαρι σου τι καλο παιδακι που ειναι ευχομαι να εισαι τυχερη με την γυναικα αυτο με το σαχαρο το παθαινω κι εγω μόλις ξυπνησω το μετραω εχω 105 χθες μετα σηκώνομαι λίγο και σε 15λεπτα εχω 90 πως γίνεται?

Αθανασια δεν προλαβα να διαβασω για σενα ολα καλα? πολλα φιλια

Σας χαιρετω να ξεκουραστω λιγακι γιατι το βραδυ θα παμε θεατρακι εδω κοντα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

επέλεξα την κουρτίνα Α... όταν ρώτησα το αγόρι μου μετά από ώρες που φύσαγα-ξεφύσαγα κλίνοντας στο (α).... μου λέει με μια φυσικότητα: ε να δοθούν βρε αγάπη! να έχουν μια ευκαιρία στη ζωή.....

Afou ayto aisthanthikes kala ekanes kai to apofasisesssssssss!!!

Διαφημίσεις

Επανηλθα..

Οπως σας ειχα ξανα πει αν θυμαστε φορουσα τηζωνη της Αγιας Ειρηνης Της Χρυσοβαλαντο κ μου κοπηκε στη μεση κ απο εκεινη την ημερα μεχρι κ σημερα δυστηχως δεν φοραω γιατι δεν ειχα αλλη την ειχε δωσει μια γνωστη της μητερας μου στην προτελευταια μου προσπαθεια και σημερα ξαναβρεθηκε αυτηη γυναικα στο δρομο της μητερας μου κ τη ρωταει η κορι σου εκανα παιδι της λεει οχι, κ της ξαναεδωσε τη ζωνη τωρα που ειναι παλι να ξεκινησω.

Αυτη η γυναικα εχει περασει πολλα με το παιδι της σε προβλημα υγειας κ πολυ συχνα πηγαινει κ παρακαλαει Την Αγια Ειρηνη Τη Χρυσοβαλαντο.

Γραφω κ δακρυσαν τα ματια μου

Δεν ειναι καθολου τυχαιο..

Λινάκι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά εύχομαι.... το ζωνάκι της Αγίας είναι για τις έγκυες μόνο....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Xexexe. Stis yphresies sasssssssss

An kai den paizei na mhn petyxeis!!

για την ώρα είμαι πολύ "ανεβασμένη".... θα δείξει!

δε θα τρελαθώ κιόλας! (στο κλάμα κανα τρίμηνο....στο νετ κανα εξάμηνο........και μετά βούρ πάλι!)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ειρηνάκι μου που είσαι????

Γιατί μαρή δεν μπαίνεις???

Με τρώει η αγωνία....

τι λες βρε αφηρημένο μου? σήμερα είχα ραντεβού και μπήκα.... χθες μπήκα 7:30 στο σπίτι ισα που προλαβε να τελείωσει το φαγητό θα με έπαιρνε ο ύπνος πάνω στο τσουκάλι....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Πας πολύ καλά έτσι...

Τι λέει ο γλυκούλης?

τον γλυκό μου! μου έρχεται να τον ζουλήξω!:mrgreen:

την παρασκευή δε θα με δει αυτός.... βέβαια και για σήμερα έτσι μου είχε πει....και τσουυυυυυυυυυπ νατος!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

τι λες βρε αφηρημένο μου? σήμερα είχα ραντεβού και μπήκα.... χθες μπήκα 7:30 στο σπίτι ισα που προλαβε να τελείωσει το φαγητό θα με έπαιρνε ο ύπνος πάνω στο τσουκάλι....

Καλά ρε μη βαράς...νόμιζα ότι είχες χθες...

και για να σε προλάβω...όχι δεν ήρθε ακόμα η Αλέκα..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

τον γλυκό μου! μου έρχεται να τον ζουλήξω!:mrgreen:

την παρασκευή δε θα με δει αυτός.... βέβαια και για σήμερα έτσι μου είχε πει....και τσουυυυυυυυυυπ νατος!!!!!

Πες τι σου είπε..τα θέλω αναλυτικά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπερα ! Δεν προλαβαινω πλεον να τα διαβαζω ολα καθε μερα ειμαι και πιο κουρασμενη σήμερα πλύναμε τα ρουχα του μωρου σεντονακια κτλ σιδερο και αλλα λίγα αυριο και τελος, ψαχνω να βρω και κατι ανταλλακτικα της κούνιας να την συναρμολογήσουμε για νεογεννητο παλι γιατι την ειχαμε κανει κρεβατακι αλλα πολυ κουραση και δεν κοιμαμαι και καλα.

Ντανιελλα τι ωραια εκπληξη ήταν αυτη πολύ χαιρομαι που ξεκινας με το καλο γλυκουλα μου ευχομαι απο καρδιας αυτη η προσπαθεια να φερει το μωρακι ή τα μωρακια σου και θα τα φερει θα δεις!

Αναστασια μου εχει σεισμους χαμος ε? κανε προβα ετσι θα νιώθεις και συντομα που θα εισαι εγκυουλα.

Ειρηνακι μου συγχαρητηρια εσκισες μια χαρα τα αυγουλακια και οτι μεινει καταψυξη για το αδερφακι με το καλο η ωοληψια με το καλο τα εμβρυακια να καλοστεργιώσουν.

Αννιτακι μου κι εσυ με το καλο να δουμε τα εμβρυακια σου να ειναι γερα και δυνατα να γαντζωθουν.

Πω πω χαμος γίνεται θα γεμισουμε μωρα τι ωραια!

Λινακι μου να ζήσετε για χθες και με το καλο το μωρακι σου αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη!

Οσο για το θεμα των δανεικων κι εγω θα το ελεγα στο παιδι μολις μπορουσε να το καταλαβει.

Δημητρουλα μου στην αρχη το μωρο καλήτερα να το εχετε στο δωματιο σας εγω εξι μηνες το εχω και μολις ξυπναει κατευθειαν στήθος 15 λεπτακια και μετα υπνο ουτε σήκω ουτε τίποτα πολυ βολικο δεν προλαβαινε να κλάψει η μικρή μακαρι να ειναι καλοβολος και ο μικρουλης.

Πηνελοπη μου ειδες το παλικαρι σου τι καλο παιδακι που ειναι ευχομαι να εισαι τυχερη με την γυναικα αυτο με το σαχαρο το παθαινω κι εγω μόλις ξυπνησω το μετραω εχω 105 χθες μετα σηκώνομαι λίγο και σε 15λεπτα εχω 90 πως γίνεται?

Αθανασια δεν προλαβα να διαβασω για σενα ολα καλα? πολλα φιλια

Σας χαιρετω να ξεκουραστω λιγακι γιατι το βραδυ θα παμε θεατρακι εδω κοντα.

γλυκούλα μου να προσέχεις και να μην κουράζεσαι! να τα κάνει ο άντρας σου τα βαριά και η κοιλιά σου να έχει τη γενική επιστασία!!!!!

ποια ξεκινάει? ποια ντανιέλα?

ντανιέλααααααααα

θα τρελλαθώ!!!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...