Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι κατάλαβα ποια είναι, εχω δει τις ταινίες.

Και τις τρεις.

Καμία σχέση θα μου πεις, πιο ωραία είναι τα βιβλία.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Το καλοκαιρι στο λεωφορειο με μια τρελη γιναμε μπιλιες...Και ειχε και τα παιδια της μαζι κι εβριζε.Μ@λ@κισμενη μου λεει ξαφνικα!:shock::shock:Τα πηρα της λεω μπραβο ετσι να βριζεις να μαθαινουν και τα παιδια σου:roll::roll:

Λιγο πιο μετα λεει το μικρο στη μανα του.Να τη πεταξουμε στη θαλασσα τη βλαμμενη:| και του ελεγε κι εκεινη.Τι λες αγορι μου;Να την πεταξουμε στη θαλασσα αυτη τη βλαμμενη;Μπραβο παιδι μου, ναι!Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς

Καταλαβα απο τροπους κ ευγενεια αλλο τιποτα

Και κατι αλλο και φευγω

Ειχα παει σε μια συναυλια και καθοταν η γιαγια με το μικρο παω καθομαι διπλα κ ξαφνικα ξαπλωνη το παιδι πανω της κ το μικρο ειχε τα ποδια του ακρως διπλα μου λεω συγνωμη αλλα το μικρο με κλοτσαει κ μου λεει ε αφου νυσταζει θελει να κοιμηθει τι να κανει οι γονεις απο πισω ακριβως πολυ αδιαφορα μονο.

Το πανγελονι απο ασπρο ειχε γινει στο πλαι μαυρο, αστα εχω αρκετη υπομονη κ δεν εφυγα δεν ειχε καπουαλλου θεση κ τα ανεκτ

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ναι κατάλαβα ποια είναι, εχω δει τις ταινίες.

Και τις τρεις.

Καμία σχέση θα μου πεις, πιο ωραία είναι τα βιβλία.

Δεν τις εχω δει.Επειδη ηθελα να τα διαβασω καποια στιγμη πρωτα.Σιγα μη τις εβλεπα να μου κοπει η φαντασια μου που οργιαζει;) Εχω δει αυτον που παιζει στη ταινια αλλα καμια σχεση με το πως τον ειχα φανταστει απο το βιβλιο...

Και γενικα πιστευω θα χανει στη ταινια.Θα την δω οταν τα τελειωσω για να εχω γνωμη...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αυτό το παιδί θα με τρελάνει.

Χθες:

-Τι να φτιάξω αύριο για φαγητό?

-Ε... κανε ψάρια ψητά.

Σήμερα:

-Άντρα μισή ώρα πριν έρθεις σπίτι πάρε με τηλέφωνο.

-Γιατί?

-Για να διώξω τον εραστή μου.. Εσύ γιατί λες? Για να βάλω το ψάρι σου στο ρομποτακι.

-Εντάξει μωρέ δεν είναι ανάγκη.

-Γιατί?

-Γιατί δε θέλω να φάω ψάρι.

.

.

.

.

.

Τι του λες τώρα????????

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καταλαβα απο τροπους κ ευγενεια αλλο τιποτα

Και κατι αλλο και φευγω

Ειχα παει σε μια συναυλια και καθοταν η γιαγια με το μικρο παω καθομαι διπλα κ ξαφνικα ξαπλωνη το παιδι πανω της κ το μικρο ειχε τα ποδια του ακρως διπλα μου λεω συγνωμη αλλα το μικρο με κλοτσαει κ μου λεει ε αφου νυσταζει θελει να κοιμηθει τι να κανει οι γονεις απο πισω ακριβως πολυ αδιαφορα μονο.

Το πανγελονι απο ασπρο ειχε γινει στο πλαι μαυρο, αστα εχω αρκετη υπομονη κ δεν εφυγα δεν ειχε καπουαλλου θεση κ τα ανεκτ

χαχαχαχαχχα

εγω σε λεοφωρειο ειχα πετυχει μια με ενα παιδακι περιπου 6 πρεπει να ηταν που της τραβολογαγε τη μπλουζα για να φαει ελεγε χαχαχαχαχαχαχαχ

Πως δεν την ξεβρακωσε τελειως:-D:-D:-D:-D

Καλα για το οτι θηλαζε ακομα δεν θα το σχολιασω γτ δικαιωμα της ειναι...

3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχαχαχχα

εγω σε λεοφωρειο ειχα πετυχει μια με ενα παιδακι περιπου 6 πρεπει να ηταν που της τραβολογαγε τη μπλουζα για να φαει ελεγε χαχαχαχαχαχαχαχ

Πως δεν την ξεβρακωσε τελειως:-D:-D:-D:-D

Καλα για το οτι θηλαζε ακομα δεν θα το σχολιασω γτ δικαιωμα της ειναι...

Δικαίωμα της είναι βέβαια. ..

Αλλά δεν είναι τραβηγμένο να θηλάζει ως τα 6???

Εδώ οι γιατροί και λένε 6-12 μήνες και το παιδάκι οτι θετικό είναι να πάρει θα το πάρει στο διάστημα αυτό.

Οχι και 6 χρόνια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δικαίωμα της είναι βέβαια. ..

Αλλά δεν είναι τραβηγμένο να θηλάζει ως τα 6???

Εδώ οι γιατροί και λένε 6-12 μήνες και το παιδάκι οτι θετικό είναι να πάρει θα το πάρει στο διάστημα αυτό.

Οχι και 6 χρόνια.

Τραβηγμενο ειναι αλλα εμεις περισσευουμε...Γενικα πιστευω οτι απο ενα σημειο κι επειτα η μανα το εχει αναγκη και οχι το παιδι.Μαλλον φοβαται οτι θα απομακρυνθει απο το παιδι της κατι τετοιο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τραβηγμενο ειναι αλλα εμεις περισσευουμε...Γενικα πιστευω οτι απο ενα σημειο κι επειτα η μανα το εχει αναγκη και οχι το παιδι.Μαλλον φοβαται οτι θα απομακρυνθει απο το παιδι της κατι τετοιο.

Συμφωνώ τόοοοοοσο πολύ. ..

Αυτή τον εχει ανάγκη το θηλασμό οχι το αντίθετο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...