Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Cacao τι βιβλίο πήρες?

Πηρα αυτο http://www.bookdepository.co.uk/GIRL-WHO-PLAYED-WITH-FIRE-Stieg-Larsson/9781849163002

και αυτο ειναι συνεχεια http://www.bookdepository.co.uk/Girl-Who-Kicked-Hornets-Nest-Stieg-Larsson/9781849162746Το πρωτο εφυγε ηδη για το αλλο δεν με πειραζει να αργησει και λιγο γτ ειναι η το τελευταιο της τριλογιας.Θα διαβαζω για εγκληματα στη φαση της εξωσωματικης.Πολυ το χαιρομαι:-D:-D:-D:-D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ελα ρε...

Και η δική μου κάτι τέτοια κάνει.

Την αγαπάω, είναι αίμα μου, παιδι του αδελφού μου αλλά. . Δε μπορώ να φέρεται έτσι.

Και εγω τα λατρευω σοι μου ειναι του πρωτου μουξαδερφουπαιδια

Αλλα στεναχωριεμαι με τετοια συμπεριφορα

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Σε αυτό που λέτε συμφωνώ με όλες σας....

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι παιδιά....και συνήθως δεν φταίνε αυτά..οι γονείς τους φταίνε...

Θα πω ένα απλό παράδειγμα...εχω ένα ξάδερφο που λέει τον γιο του που είναι 5 μακάκα...συγνώμη αλλά θα φταίει το παιδί αν θα γυρίσει κάποια στιγμή και τον πει έτσι???

Οχι βέβαια....

Ναι εννοείται!

Πρώτα οι γονείς πρέπει να βάζουν τα όρια και τους κανόνες.

Ο αδερφός μου έχει μια λογική τύπου μη της φωναξω... μη στεναχωρήσω το παιδί. .. μη το βάλω τιμωρία. ... και τους έχει καβαλήσει.

Προσπαθεί να κάνει διάλογο μαζί της αλλά μάταια. .

Το παράξενο είναι ότι στο σχολείο οι δασκάλες δίνουν συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά της!

Τόϊνγκ! !

Δηλαδή στο σχολείο κοκοκό και στο σπίτι ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μήπως ήταν τρελή?

Δεν ηταν καλα μαλλον.Ειχε μια τσαντα οση ημουν εγω ολοκληρη και με ειχε κολλησει στη πορτα χαλκομανια:|Μολις της ειπα να παει πιο κει αρχισε να βριζει και ελεγε και το αλλο το ωραιο οτι αν ηθελε να κανει φασαρια θα ειχε κανει για να καθησουν τα παιδια της.Λες και ειναι υποχρεωμενος ο κοσμος να σηκωθει για να κατσουν.Αμα θες σηκωνεσαι οκ αλλο αυτο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Cacao γιατί έχεις παθολόγο?

Για να μου γραψει τις ταινιες για το σακχαρο και κατι εξετασεις.Ειχα χασει το ραντεβου με το γιατρο στον εοπυυ και παω τωρα σε ιδιωτη...

3231580x15ta1yz3w.gif

Πηρα αυτο http://www.bookdepository.co.uk/GIRL-WHO-PLAYED-WITH-FIRE-Stieg-Larsson/9781849163002

και αυτο ειναι συνεχεια http://www.bookdepository.co.uk/Girl-Who-Kicked-Hornets-Nest-Stieg-Larsson/9781849162746Το πρωτο εφυγε ηδη για το αλλο δεν με πειραζει να αργησει και λιγο γτ ειναι η το τελευταιο της τριλογιας.Θα διαβαζω για εγκληματα στη φαση της εξωσωματικης.Πολυ το χαιρομαι:-D:-D:-D:-D

Μαρή? Εγγλεζα είσαι? ?

Ελα Παναγία μου!

Εγώ δε διαβάζω στα αγγλικά απαπα.

Εδώ ελληνικά και δεν καταλαβαίνω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σε αυτό που λέτε συμφωνώ με όλες σας....

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι παιδιά....και συνήθως δεν φταίνε αυτά..οι γονείς τους φταίνε...

Θα πω ένα απλό παράδειγμα...εχω ένα ξάδερφο που λέει τον γιο του που είναι 5 μακάκα...συγνώμη αλλά θα φταίει το παιδί αν θα γυρίσει κάποια στιγμή και τον πει έτσι???

Οχι βέβαια....

Μονο οι γονεις φταινε!!!!!!!!:evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ηταν καλα μαλλον.Ειχε μια τσαντα οση ημουν εγω ολοκληρη και με ειχε κολλησει στη πορτα χαλκομανια:|Μολις της ειπα να παει πιο κει αρχισε να βριζει και ελεγε και το αλλο το ωραιο οτι αν ηθελε να κανει φασαρια θα ειχε κανει για να καθησουν τα παιδια της.Λες και ειναι υποχρεωμενος ο κοσμος να σηκωθει για να κατσουν.Αμα θες σηκωνεσαι οκ αλλο αυτο.

Α σε τρελή έπεσες.

Σίγουρα.

Ο κόσμος δεν πάει καλά τελικά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Το κορίτσι με το τατουαζ...

Τα άλλα 2 της τριλογίας είναι αυτά?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μαρή? Εγγλεζα είσαι? ?

Ελα Παναγία μου!

Εγώ δε διαβάζω στα αγγλικά απαπα.

Εδώ ελληνικά και δεν καταλαβαίνω.

Ελα ρε γτ;Εδω εχει πολυ φτηνα.Με τα ιδια λεφτα στην εκθεση ειχαν μονο το ενα.Μη σου πω και παραπανω.Νομιζω 18 ειχε.Σιγα μη παρω απο αυτους.Και η μεταφραση θα ειναι χειροτερη σιγουρα γτ ποσοι ελληνες ξερουν απταιστα σουηδικα για να το μεταφρασουν;Γενικα οτι μπορω να το διαβασω στη γλωσσα που γραφτηκε το κανω.Αυτο το προτιμησα στα αγγλικα για οικονομικους λογους βασικα αφου γραφτηκε σε αλλη γλωσσα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...