Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ετσι ακριβως pinkaki αλλα καθε γονειος δεν σκεφεται το ιδιο.

Δε νομιζω οτι τα αφηνουν με το σκεπτικο οτι κανουν οτι γουσταρουν.Απλα τους βολευει ετσι.Γιατι να κατσουν να το μαλωσουν και να ασχοληθουν;Θελει κοπο για να βαλεις ορια και καποιοι βαριουνται.Λενε ενα σιγα παιδι ειναι κι ενταξει....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Απο συνηθεια γτ ετσι το γραφουν απο το αγγλικο σαιτ.Και για να εμπλουτισεις και το αγγλικο σου λεξιλογιο:lol::lol::lol::lol:

Είμαι φανατική με την γλώσσα μου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. ..

Εκνευρίζομαι πολύ με τα παιδάκια που δε σέβονται τους γύρω τους.

Και ειδικά τους μεγαλύτερους!

Σου λέω με την ανηψια μου εχω γινει πυρ και μανία πολλές φορές!

Πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά για να μη σε μαμήσουν μετά.

Ουτε και εγω.

Ετσι κ χειροτερα ειναιτα 4 χρονων παιδια του ξαδελφου μου

βριζουν λενε αντε γα...... κ.αλλα πολλα που ταεμαθαναποτομεγαλητερο αδελφο τους 8 χρον. Τα παιδια πρεπει να μαθαινουν σωστους τροπους απο μικρα για να εχουν σεβασμο στους μεγαλητερους.

Περσι το καλοκαιρο τομικρο επιτηδες με εκαψε με το τσιγαροστην πλατη

Αστα..

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Αμα τα λες αυτα σου λενε το κλασικο.Αμα κανεις δικα σου θα δεις.Τι να δω;Το κοριτσακι μιας φιλης μου θυμαμαι μια φορα τραβηξε το τραπεζομαντηλο επιτηδες και επεσαν ολα κατω καφεδες κλπ για της δωσουμε σημασια....Δεν της ειπε τιποτα μονο μπραβο που δεν ειπε.Ε μετα πως να μην κανει οτι της ερθει στο κεφαλι η μικρη;Αλλες φασεις τα μαλωνει και γελαει...Δεν τα κανει καλα με τιποτα.Ολο θα ερθει οπατερας σου και θα δεις τους λεει:|

Απαπαπα...

Το πρώτο πράγμα που θέλω να μάθω στο παιδί μου είναι ο ΣΕ ΒΑ ΣΜΟΣ!

Στην οικογένεια του, στους γύρω του, στο σχολείο, σε όλα.

Κανείς δεν είναι το κέντρο του κόσμου... και κανένα παιδάκι δεν πρέπει να συμπεριφερεται σα να είναι πλανήτης και όλοι οι άλλοι οι δορυφόροι του.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Απαπαπα...

Το πρώτο πράγμα που θέλω να μάθω στο παιδί μου είναι ο ΣΕ ΒΑ ΣΜΟΣ!

Στην οικογένεια του, στους γύρω του, στο σχολείο, σε όλα.

Κανείς δεν είναι το κέντρο του κόσμου... και κανένα παιδάκι δεν πρέπει να συμπεριφερεται σα να είναι πλανήτης και όλοι οι άλλοι οι δορυφόροι του.

Πες τα!!!!Οποτε λεω κατι τετοιο με κοιτανε και γελανε λεγοντας το κλασικο:Κανε πρωτα δικα σου και μετα μιλας...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ουτε και εγω.

βριζουν λενε αντε γα...... κ.αλλα πολλα που ταεμαθαναποτομεγαλητερο αδελφο τους 8 χρον. Τα παιδια πρεπει να μαθαινουν σωστους τροπους απο μικρα για να εχουν σεβασμο στους μεγαλητερους.

Αστα..

Ελα ρε...

Και η δική μου κάτι τέτοια κάνει.

Την αγαπάω, είναι αίμα μου, παιδι του αδελφού μου αλλά. . Δε μπορώ να φέρεται έτσι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ουτε και εγω.

Αστα..

Το καλοκαιρι στο λεωφορειο με μια τρελη γιναμε μπιλιες...Και ειχε και τα παιδια της μαζι κι εβριζε.Μ@λ@κισμενη μου λεει ξαφνικα!:shock::shock:Τα πηρα της λεω μπραβο ετσι να βριζεις να μαθαινουν και τα παιδια σου:roll::roll:

Λιγο πιο μετα λεει το μικρο στη μανα του.Να τη πεταξουμε στη θαλασσα τη βλαμμενη:| και του ελεγε κι εκεινη.Τι λες αγορι μου;Να την πεταξουμε στη θαλασσα αυτη τη βλαμμενη;Μπραβο παιδι μου, ναι!Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς

3231580x15ta1yz3w.gif

Το καλοκαιρι στο λεωφορειο με μια τρελη γιναμε μπιλιες...Και ειχε και τα παιδια της μαζι κι εβριζε.Μ@λ@κισμενη μου λεει ξαφνικα!:shock::shock:Τα πηρα της λεω μπραβο ετσι να βριζεις να μαθαινουν και τα παιδια σου:roll::roll:

Λιγο πιο μετα λεει το μικρο στη μανα του.Να τη πεταξουμε στη θαλασσα τη βλαμμενη:| και του ελεγε κι εκεινη.Τι λες αγορι μου;Να την πεταξουμε στη θαλασσα αυτη τη βλαμμενη;Μπραβο παιδι μου, ναι!Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μήπως ήταν τρελή?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σε αυτό που λέτε συμφωνώ με όλες σας....

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι παιδιά....και συνήθως δεν φταίνε αυτά..οι γονείς τους φταίνε...

Θα πω ένα απλό παράδειγμα...εχω ένα ξάδερφο που λέει τον γιο του που είναι 5 μακάκα...συγνώμη αλλά θα φταίει το παιδί αν θα γυρίσει κάποια στιγμή και τον πει έτσι???

Οχι βέβαια....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...