Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

θεωρώ οτι τα κέντρα για να εχουν άδεια λειτουργίας θα επιθεωρουνται κανονικά και τακτικά. Οπότε δεν τους παίρνει. Η δική μου εμπειρία με τη δουλειά μου και τη σχετικά ρυθμιστική αρχή είναι οτι δεν μασαει τιποτα, κανει τη δουλειά της κανονικότατα. Μαλιστα σκανε μυτη απροειδοποίητα και τους τρέμουν όλοι... ακόμα και ο ιδιοκητης.

Δεν επιμενω αλλο...Δεν εχει και νοημα.Το θεμα του δοτη στην Ελλαδα δεν λειτουργει σωστα και δεν το λεω μονο εγω ουτε το λεω ετσι γτ καπου κατι πηρε το ματι μου.Απο εκει κι επειτα ο καθενας αναλογα κρινει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αν δεν ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας ..δεν θα σας ρωτούσα....σας αφήνω τώρα ...φεύγω..

θα πω και κατι τελευταια επι του θέματος γιατι μετά απο τόση σκεψη και γραφή θα πάθω υπογλυκαιμία.

Εισαι ετοιμη να ζησεις μια κατασταση στην οποία θα υπάρχει το μεγα μυστικό στην οικογέναι που πρέπει να μεινει επτασφραγιστο και να κρεμεται πανω απο τα κεφάλια σας ο φόβος μη τυχον συμβεί κατι και το μαθει.

Δεν ξερω ρε Μορφω, ενα ποτηράκι παραπάνω να πιει κάποιος και να που του ξεφευγει. Ακόμα και σε σενα την ιδια. Γιατι να πάρεις τέτοιο ρίσκο χωρίς να είναι τόοοοοοοσο δραματικό το γεγονός...Γενικά εγω θα ηθελα να κοιμαμαι ησυχη τα βραδυα και αυτό ειναι κατι που θα με εκενα εντελεως ανασφαλη...Αυτα εχω να παω παω να φαω μπισκοτολουκουμο γιατί η ντοματα δεν με κραταει. Αρχιζω και βλέπω θολά.

kOZcp3.png

Μια απαραδεκτη συμπεριφορα ειδα απο ενα μικρο αγορακι το πως φεροταν στην μαμα του κ τη γιαγια του σε δημοσιο χωρο να λεει το παιδι στη μανα αντε χεσου ηλιθια κ να μουτζωνει η γιαγια κ αντι να το μαλωση του ελεγε τη τυχερη μσνουλα που ειμαι αγγελακι μου που εχω εσενα παιδι μου.

Μιλαμε τα χασα αλλα απο την αλλη σκευτηκα με τι κοπο το φερε στον κοσμο μπορει να ηταν μια πολυ παιδεμενη αλλα απο την αλλη τετοια συμπεριφορα τι θα γινει οταν μεγαλωση δεν θα σεβαιτε κ δεν θα υπολογιζει κανεναν.

Εγω πκυ τα ακουγα κ ντραπικα και εκεινοιτιποτα επιναν το καφεδακι τους.

:lol::lol::lol::lol: Αφου το τραβαει ο οργανισμος της το βρισιδι αστην....Μετα λενε οτι τα παιδια τους δεν συμπεριφερονται σωστα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μια απαραδεκτη συμπεριφορα ειδα απο ενα μικρο αγορακι το πως φεροταν στην μαμα του κ τη γιαγια του σε δημοσιο χωρο να λεει το παιδι στη μανα αντε χεσου ηλιθια κ να μουτζωνει η γιαγια κ αντι να το μαλωση του ελεγε τη τυχερη μσνουλα που ειμαι αγγελακι μου που εχω εσενα παιδι μου.

Μιλαμε τα χασα αλλα απο την αλλη σκευτηκα με τι κοπο το φερε στον κοσμο μπορει να ηταν μια πολυ παιδεμενη αλλα απο την αλλη τετοια συμπεριφορα τι θα γινει οταν μεγαλωση δεν θα σεβαιτε κ δεν θα υπολογιζει κανεναν.

κοιτα Λινακι, κι εγω ταλαιπωρηθηλα πολύ με το παιδάκι μου, μάλλον εκείνο ταλαιπωρήθηκε, αλλά δεν τον αφηνω να κανει ότι γουσταρει.

kOZcp3.png

Εγώ δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. ..

Εκνευρίζομαι πολύ με τα παιδάκια που δε σέβονται τους γύρω τους.

Και ειδικά τους μεγαλύτερους!

Σου λέω με την ανηψια μου εχω γινει πυρ και μανία πολλές φορές!

Πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά για να μη σε μαμήσουν μετά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

θα πω και κατι τελευταια επι του θέματος γιατι μετά απο τόση σκεψη και γραφή θα πάθω υπογλυκαιμία.

Εισαι ετοιμη να ζησεις μια κατασταση στην οποία θα υπάρχει το μεγα μυστικό στην οικογέναι που πρέπει να μεινει επτασφραγιστο και να κρεμεται πανω απο τα κεφάλια σας ο φόβος μη τυχον συμβεί κατι και το μαθει.

Δεν ξερω ρε Μορφω, ενα ποτηράκι παραπάνω να πιει κάποιος και να που του ξεφευγει. Ακόμα και σε σενα την ιδια. Γιατι να πάρεις τέτοιο ρίσκο χωρίς να είναι τόοοοοοοσο δραματικό το γεγονός...Γενικά εγω θα ηθελα να κοιμαμαι ησυχη τα βραδυα και αυτό ειναι κατι που θα με εκενα εντελεως ανασφαλη...Αυτα εχω να παω παω να φαω μπισκοτολουκουμο γιατί η ντοματα δεν με κραταει. Αρχιζω και βλέπω θολά.

Πηνελοπάκι μαλλον εμείς δεν συμφωνούμαι...

Εγώ αν θα έπαιρνα από δότρια δεν νομίζω να σκεφτόμουν αυτό κάθε μέρα και αν είναι μυστικό ή όχι..ας ερχόταν το θαυμα στη ζωή μου και νομίζω ότι όσο θα το μεγάλωνα στην κοιλιά μου δεν θα το ένιωθα ποτέ σαν ένα παιδί από δότρια...αρα δεν υπάρχει πουθενά μυστικό..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

κοιτα Λινακι, κι εγω ταλαιπωρηθηλα πολύ με το παιδάκι μου, μάλλον εκείνο ταλαιπωρήθηκε, αλλά δεν τον αφηνω να κανει ότι γουσταρει.

Ετσι ακριβως pinkaki αλλα καθε γονειος δεν σκεφεται το ιδιο.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Εγώ δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. ..

Εκνευρίζομαι πολύ με τα παιδάκια που δε σέβονται τους γύρω τους.

Και ειδικά τους μεγαλύτερους!

Σου λέω με την ανηψια μου εχω γινει πυρ και μανία πολλές φορές!

Πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά για να μη σε μαμήσουν μετά.

Αμα τα λες αυτα σου λενε το κλασικο.Αμα κανεις δικα σου θα δεις.Τι να δω;Το κοριτσακι μιας φιλης μου θυμαμαι μια φορα τραβηξε το τραπεζομαντηλο επιτηδες και επεσαν ολα κατω καφεδες κλπ για της δωσουμε σημασια....Δεν της ειπε τιποτα μονο μπραβο που δεν ειπε.Ε μετα πως να μην κανει οτι της ερθει στο κεφαλι η μικρη;Αλλες φασεις τα μαλωνει και γελαει...Δεν τα κανει καλα με τιποτα.Ολο θα ερθει οπατερας σου και θα δεις τους λεει:|

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγινε dispatch στο βιβλιο που παρειγγειλα!!Ναι!!!!!

Ασχετο εντελως αλλα πολυ χαρηκα που θα το εχω να το διαβαζω οσο θα κανω την εξωσωματικη :)

Τι είναι αυτό???Μίλα ελληνικά μαρη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...