Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αν δεν ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας ..δεν θα σας ρωτούσα....σας αφήνω τώρα ...φεύγω..

Ciao Μορφάκι μου!!!Μας άναψες φωτιές,αλλά πιστεύω θα τη βρεις τη σωστότερη λύση για την οικογένειά σου!!!!

Διαφημίσεις

εψαχνα το νομο σχετικά με το θεμα. Βρηκα οτι υπάρχει ιχνηλασιμότητα κανονικά και τα αρχεία φυλασσονται στην σχετική Αρχή...Δειτε

Η διακίνηση ανθρώπινου γεννητικού υλικού και γονιμοποιημένων ωαρίων και των βιολογικών συστατικών και παραγώγων τους πρέπει να γίνεται υπό συνθήκες οι οποίες εξασφαλίζουν την ιχνηλασιμότητα του υλικού από τον δότη έως τον λήπτη και το αντίστροφο. Τα σχετικά στοιχεία τηρούνται από τις Μ.Ι.Υ.Α και τις Τράπεζες

Κρυοσυντήρησης σε ειδικό αρχείο, σύμφωνα με τα άρθρα 16 παράγραφος 6 και 17 παράγραφος 7 και διαβιβάζονται στο

τμήμα μητρώων και αρχείω της Αρχης.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αν αυθαδιάσει-ανάλογα πάντα και το τι λέει-πρέπει οπωσδήποτε να τις δείχνεις το σωστό δρόμο και να τις θέτεις όρια.Οπότε πολύ καλά κάνεις.Το ότι το κάνουν αυτό τα παιδιά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα συμβουλεύουμε στο να αποδέχονται τη διαφορετικότητα!!!

Δεν έχει όρια η μικρή μας..

Μας έχει μαμησει!

Εκτός απο τα λόγια που λέει και δεν υπολογίζει κανέναν, ως και χαστούκι έχω φάει απο το χέρι της!

Και ο θείος της και ο πατέρας της και ο νονός της!

Και είναι παιδί που δεν το έχουν ακουμπήσει οι γονείς της.

Μονο με διάλογο προσπαθούν να την συνετισουν. Ποτέ δεν έχει φάει ούτε καν μια απαλα στον ποπο της.

Που τα είδε τα χαστούκια και τα δίνει ρε γμτ ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εψαχνα το νομο σχετικά με το θεμα. Βρηκα οτι υπάρχει ιχνηλασιμότητα κανονικά και τα αρχεία φυλασσονται στην σχετική Αρχή...Δειτε

Η διακίνηση ανθρώπινου γεννητικού υλικού και γονιμοποιημένων ωαρίων και των βιολογικών συστατικών και παραγώγων τους πρέπει να γίνεται υπό συνθήκες οι οποίες εξασφαλίζουν την ιχνηλασιμότητα του υλικού από τον δότη έως τον λήπτη και το αντίστροφο. Τα σχετικά στοιχεία τηρούνται από τις Μ.Ι.Υ.Α και τις Τράπεζες

Κρυοσυντήρησης σε ειδικό αρχείο, σύμφωνα με τα άρθρα 16 παράγραφος 6 και 17 παράγραφος 7 και διαβιβάζονται στο

τμήμα μητρώων και αρχείω της Αρχης.

Ρωτα να σου πουνε αν επιβλεπεται τελικα και αν εφαρμοζεται ο νομος.Δε νομιζω να μου το ελεγε ο ανθρωπος που μου τα ειπε ετσι.Δεν ειχε να κερδισει και τιποτα μιας κι εγω σπερμα δεν θα επαιρνα απο εκει και δοτριες δεν εχει....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρωτα να σου πουνε αν επιβλεπεται τελικα και αν εφαρμοζεται ο νομος.Δε νομιζω να μου το ελεγε ο ανθρωπος που μου τα ειπε ετσι.Δεν ειχε να κερδισει και τιποτα μιας κι εγω σπερμα δεν θα επαιρνα απο εκει και δοτριες δεν εχει....

θεωρώ οτι τα κέντρα για να εχουν άδεια λειτουργίας θα επιθεωρουνται κανονικά και τακτικά. Οπότε δεν τους παίρνει. Η δική μου εμπειρία με τη δουλειά μου και τη σχετικά ρυθμιστική αρχή είναι οτι δεν μασαει τιποτα, κανει τη δουλειά της κανονικότατα. Μαλιστα σκανε μυτη απροειδοποίητα και τους τρέμουν όλοι... ακόμα και ο ιδιοκητης.

kOZcp3.png

Μια απαραδεκτη συμπεριφορα ειδα απο ενα μικρο αγορακι το πως φεροταν στην μαμα του κ τη γιαγια του σε δημοσιο χωρο να λεει το παιδι στη μανα αντε χεσου ηλιθια κ να μουτζωνει η γιαγια κ αντι να το μαλωση του ελεγε τη τυχερη μσνουλα που ειμαι αγγελακι μου που εχω εσενα παιδι μου.

Μιλαμε τα χασα αλλα απο την αλλη σκευτηκα με τι κοπο το φερε στον κοσμο μπορει να ηταν μια πολυ παιδεμενη αλλα απο την αλλη τετοια συμπεριφορα τι θα γινει οταν μεγαλωση δεν θα σεβαιτε κ δεν θα υπολογιζει κανεναν.

Εγω πκυ τα ακουγα κ ντραπικα και εκεινοιτιποτα επιναν το καφεδακι τους.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...