Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατι αυτο δεν ειναι δεδομενο;Εννοειται οτι εχει ή θα κανει και δικα της.Δεν θα την στειρωσουνε μετα απο αυτο.Παντως μη κολλας σ αυτο.Κι αν υιοθετησεις παλι τις ιδιες πιθανοτητες εχει τοπαιδι να βρει αδερφια εξω στο κοσμο.Που ξερεις αν ηταν μοναχοπαιδι ή αν ειχε ενα λοχο αδερφια ή αν θα κανουν αλλα οι γονεις του.Αχαχαχουχα εκει εχεις να σκεφτεις και τη μανα και το πατερα και τα παιδια που μπορει να κανουν και ξεχωριστα με αλλους...Ρε μη τρελαινεσαι μ αυτα....

Ομως το καλυτερο θα ηταν να μην ειχες πει τιποτα σε κανεναν.Τωρα που το ειπες ισως θα επρεπε να το πεις και στο παιδι ετσι κι αλλιως.Δεν θα ηταν ωραιο να το μαθει απο την κυρατσα του χωριου στα 15...

ρε σεις εγω δεν είπα οτι έχω πρόβλημα...αν η δότρια έχει δικά της παιδιά....αν είχα δεν θα το έκανα.....και δεν θα το μάθει απο την κυράτσα του χωριού...γιατί δεν θα το μάθει κανείς

Διαφημίσεις

Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν η δότρια κάνει δικά της παιδιά έσύ δεν θες να πάρεις να πάρεις ωάρια από κείνη...

Νομιζω αν καταλαβα καλα κιολας...οτι ζητησε να δωσει μονο για εκεινη για να μην παρουν και πολλες αλλες γυναικες ωαρια της ιδιας δοτριας.Εγω το θεωρω καλο αυτο μιας και μετρημενες φορες δινουν και μονο την πρωτη φορα πληρωνονται περισσοτερα χρηματα.Επειτα θα εχει και για καταψυξη.Να εχει για πολλα μικρα μορφακια:D:D:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Θα επρεπε όμως..και θα σου πω γιατί...

Εσύ με τον αδερφό σου είσαι μια χαρά...

Και εγώ με τον δικό μου...τέλεια τον εμπιστευομαι απόλυτα και αυτόν και την αδερφή μου...όμως ποιός μου λέει εμένα ότι ο ανιψιός μου και το παιδί μου θα έχουν την ίδια σχέση???Μιλάμε για άλλους ανθρώπους τώρα...έξω από τον αδερφό μου την αδερφή και εμένα...μια άλλη τελείως διαφορετική σχέση...δυο πρώτα ξαδέλφια που μπορεί να αγαπιούνται μια χαρά...άλλα και που μπορεί να μη γουστάρουν καθόλου το ένα το άλλο...

πάλι δεν συμφωνω...γιατί θα πρέπει το ξαδερφάκι να το μάθει;γιατί το έχεις σαν δεδομένο οτι θα το ξέρει;

ρε σεις εγω δεν είπα οτι έχω πρόβλημα...αν η δότρια έχει δικά της παιδιά....αν είχα δεν θα το έκανα.....και δεν θα το μάθει απο την κυράτσα του χωριού...γιατί δεν θα το μάθει κανείς

Μακαρι βρε Μορφουλα.Εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον....Εδω εκανα τη βλακεια και το ειχα πει στην αδερφη της μανας μου γιατι εχουμε πολυ καλες σχεσεις και το μετανιωσα.Αν τελικα παρω δοτριας καποια στιγμη μπορει και να μην της το πω.Δεν ξερω.Δεν θα το πει και πουθενα το ξερω αλλα οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια.Δεν είναι κ@λόπαιδα απαραίτητα,απλά βλέπουν και εντοπίζουν το διαφορετικό.

Ξέρεις, εγώ που δεν είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά όπως η νύφη μου ή εσύ που είσαι δασκάλα, τα βρίσκω τρελά αυτά που λένε τα παιδιά.

Σα να ξεχνάω ότι είναι παιδιά και τα αντιμετωπίζω σαν ενήλικους.

Με την ανηψια μου πχ, ενώ την αγαπώ και τη λατρεύω και δίνω και την ψυχή μου για εκείνη, αν αυθαδιασει σε εμένα ή στον θείο της, τη μαλωνω πολύ σοβαρά!

Ξεχνάω ότι είναι παιδάκι. .. και γίνομαι σκληρή.

Πρέπει να το δουλέψω αυτό μέχρι να έρθει ο μπεμπούλης.

Θα διαβάσω κανένα βιβλίο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μόρφω δεν θέλω να στεναχωρήσω λέω απλά την γνώμη μου και αυτό που θα έκανα ή θα κάνω και εγώ αν χρειαστεί το οποίο το έχω συζητήσει και με τον άντρα μου...

Και να σου πω και κάτι ακόμα και να το έλεγα στο παιδί μου θα το έλεγα μόνο σε αυτό...σε κανέναν άλλο...

Γνώμη μου και αν θες την ακούς....πες ένα ψέμα σε όλους ότι τελικά αποφάσισες να συνεχίσεις με τα δικά σου και ας αμφιβάλλουν...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πως και είσαι σπίτι σήμερα?

Ρώτησα και πριν μα δεν είδα αν μου απάντησες.

Λίγο η συζήτηση λίγο το ψάρι. ..

Το έχασα.

Δεν το έχασες,εγώ δεν απάντησα!!!Τετάρτες πάω σχολείο από Οκτώβρη και φροντιστήριο δεν έχω σήμερα!!!Τουλάχιστον όχι ακόμα.Για το μέλλον δεν παίρνω όρκο!!!

Ξέρεις, εγώ που δεν είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά όπως η νύφη μου ή εσύ που είσαι δασκάλα, τα βρίσκω τρελά αυτά που λένε τα παιδιά.

Με την ανηψια μου πχ, ενώ την αγαπώ και τη λατρεύω και δίνω και την ψυχή μου για εκείνη, αν αυθαδιασει σε εμένα ή στον θείο της, τη μαλωνω πολύ σοβαρά!

Μεχρι να αρχισει να μιλαει ο μπεμπουλης σου θα εχεις ηδη συνηθησει :-D:-D:-D:-D

3231580x15ta1yz3w.gif

πάλι δεν συμφωνω...γιατί θα πρέπει το ξαδερφάκι να το μάθει;γιατί το έχεις σαν δεδομένο οτι θα το ξέρει;

Δεν ξέρω ρε Μόρφω...μακάρι να είμαι εγώ λάθος...

Η ζωή όμως μας έχει διδάξει να μην έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον απαυτό μας...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αν αυθαδιάσει-ανάλογα πάντα και το τι λέει-πρέπει οπωσδήποτε να τις δείχνεις το σωστό δρόμο και να τις θέτεις όρια.Οπότε πολύ καλά κάνεις.Το ότι το κάνουν αυτό τα παιδιά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα συμβουλεύουμε στο να αποδέχονται τη διαφορετικότητα!!!

Μόρφω δεν θέλω να στεναχωρήσω λέω απλά την γνώμη μου και αυτό που θα έκανα ή θα κάνω και εγώ αν χρειαστεί το οποίο το έχω συζητήσει και με τον άντρα μου...

Και να σου πω και κάτι ακόμα και να το έλεγα στο παιδί μου θα το έλεγα μόνο σε αυτό...σε κανέναν άλλο...

Γνώμη μου και αν θες την ακούς....πες ένα ψέμα σε όλους ότι τελικά αποφάσισες να συνεχίσεις με τα δικά σου και ας αμφιβάλλουν...

αν δεν ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας ..δεν θα σας ρωτούσα....σας αφήνω τώρα ...φεύγω..

Νομιζω αν καταλαβα καλα κιολας...οτι ζητησε να δωσει μονο για εκεινη για να μην παρουν και πολλες αλλες γυναικες ωαρια της ιδιας δοτριας.Εγω το θεωρω καλο αυτο μιας και μετρημενες φορες δινουν και μονο την πρωτη φορα πληρωνονται περισσοτερα χρηματα.Επειτα θα εχει και για καταψυξη.Να εχει για πολλα μικρα μορφακια:D:D:D

Το κατάλαβα αυτό..

Μακαρι βρε Μορφουλα.Εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον....Εδω εκανα τη βλακεια και το ειχα πει στην αδερφη της μανας μου γιατι εχουμε πολυ καλες σχεσεις και το μετανιωσα.Αν τελικα παρω δοτριας καποια στιγμη μπορει και να μην της το πω.Δεν ξερω.Δεν θα το πει και πουθενα το ξερω αλλα οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα.

Εμείς οι δυό συμφωνούμε...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...