Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ma ti shesi exei an eiani apo spermatenxysh. Den pa na nai ki apo triplh kwlotouba. Apla mou kane edypws pou nai toso palia h diadikasia.

Oriste re sti giagia sou pes na sthn kanei thn diadikasia tote. :tongue::tongue:

Η γιαγια μου αυτη εχει πεθανει...

Φυσικα και ειναι πολυ παλια η διαδικασια.Και οι δοτες ειναι παρα πολλα χρονια στην Ελλαδα.Ασε που και παρανομα γινοταν ενα σωρο πριν βγουν οι νομοθεσιες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ζήτησα απο τον γιατρό να είναι μόνο για εμένα....τώρα αν με κοροϊδέψει...δεν ξέρω.....οπότε θα τα πληρώσω εγώ...

Αν ηταν κανενας που δεν τον ηξερα θα σου ελεγα μπορει.Θελω να πιστευω οτι δεν θα σε κοροιδεψει γιατι τον γνωριζω και θα επεφτε πολυ στα ματια μου...

3231580x15ta1yz3w.gif

δεν έχω πρόβλημα να το συζητάω μαζί σας...κάπου πρέπει να τα πω και εγώ....δεν το κάνω με τις άλλες φίλες μου....το κάνω μόνο μαζί σας..;);)

καλά όλα αυτα με εμάς...

Ο άντρας σου τι λέει???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και τί εγινε ρε Μόρφω??Οι δότριες δεν κάνουν δικά τους παιδιά???

Αρα στο μυαλό του παιδιού θα υπάρχει αυτό το αν έχω αδέρφια ... και ειδικά αν είναι και μοναχοπαίδι θα το θέλει και πιο πολύ να ξέρει πως είναι τα αδέρφια του ή που είναι...

αν το σκεφτεις έτσι ρε συ αναστασία....τότε μένεις χωρίς παιδί...

Διαφημίσεις

αν το σκεφτεις έτσι ρε συ αναστασία....τότε μένεις χωρίς παιδί...

Νομιζω οτι αν το σκεφτεις ετσι απλα το αφηνεις στην υσηχια του και δεν του λες τιποτα.Ξερεις ποσοι ψαχνονται στο ιντερνετ να βρουνε αδερφια απο δοτες;Πολλοι...παρα πολλοι.Οικογενεια του στο μεταξυ εισαστε εσεις και τα αδερφια του στο σπιτι.Οχι τα αλλα 10 ατομα που ετυχε να μοιραζονται καποιο γονιδιο:evil:Αλλα σε τρωει σιγουρα και θα θες να βρεις καποιον "δικο" σου αφου τη "μανα" σου δεν μπορεις...

3231580x15ta1yz3w.gif

καλά όλα αυτα με εμάς...

Ο άντρας σου τι λέει???

ο άντρας μου λέει...να μη το πούμε...αλλά νόμιζε οτι στο τεστ dna θα δείχνει οτι είναι δικό μου :rolleyes:.....αν χρειαστει δλδ...να κάνει....

ε ας το πει. Δεν ειναι κακό. Πλεόν οι εξωσωματικές ειναι τόσο συχνές που κατι τέτοιο δεν μπορεί να ειναι ταμπου.

Ο κόσμος ειναι γενικά κακός οχι μονο για αυτό το θέμα. Μπορεί το παιδι να ειναι κοντό και να το κοροιδευουν στο σχολείο. Κι αυτό θα το πληγωσει. Μπορει να ειναι διάνοια και να μην μπορει να συνχρωτιστεί με κανενα άλλο παιδάκι στο σχολείο. Πάλι θα το κοροιδευουν γιατί ο κόσμος είναι κακος. Για μενα σημασια εχει να εισαι ειλικρινής με το παιδι, να εχει όλη την πληροφορία που το αφορά στα χέρια του και ταυτόχρονα να ξερει ότι οποτε πεσει εσυ θα εισαι εκει να το σηκωσεις. Αυτό. Τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν μπορείς να τα κοντρολαρεις. Αλλιώς θα χρειαστουμε να τα βάλουμε σε μια γυάλα για να μη πληγωθουν και να τη σπασουμε οταν εμεις θεωρουμε οτι ειναι ετοιμα για τον εξω κόσμο. Εγώ σ'αυτό δεν συμφωνώ, οπως χρειαζεται το παιδι να εκτεθει σε μιρκοβια για να αναπτυξει αντισώματα το ιδιο ισχυει και για τον μακρόκοσμο. Χρειαζεται να εκτεθει για να μπορει να αντιμετωπισει τα προβληματα της ζωής του.

Συμφωνώ με κάθε λέξη!!!

Διαφημίσεις

Επανηλθα..

Οπως σας ειχα ξανα πει αν θυμαστε φορουσα τηζωνη της Αγιας Ειρηνης Της Χρυσοβαλαντο κ μου κοπηκε στη μεση κ απο εκεινη την ημερα μεχρι κ σημερα δυστηχως δεν φοραω γιατι δεν ειχα αλλη την ειχε δωσει μια γνωστη της μητερας μου στην προτελευταια μου προσπαθεια και σημερα ξαναβρεθηκε αυτηη γυναικα στο δρομο της μητερας μου κ τη ρωταει η κορι σου εκανα παιδι της λεει οχι, κ της ξαναεδωσε τη ζωνη τωρα που ειναι παλι να ξεκινησω.

Αυτη η γυναικα εχει περασει πολλα με το παιδι της σε προβλημα υγειας κ πολυ συχνα πηγαινει κ παρακαλαει Την Αγια Ειρηνη Τη Χρυσοβαλαντο.

Γραφω κ δακρυσαν τα ματια μου

Δεν ειναι καθολου τυχαιο..

Μπράβο Λινάκι!

Καλά αυτή είχε κι άλλη ζώνη?

Να ναι καλά βοήθεια της.

Φορα την κοπέλα μου μακαρι να σε βοηθήσει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ο αδερφός μου,η νύφη μου και ξαδέλφη μου στην αθήνα...

Ολο το χωριό δηλαδή...

Αρα αυριο μεθαυριο και τα παιδιά τους που κάποιος από όλους θα τους το πει σαν ιστορία για την θεια Μόρφω και πάει λέγοντας....

Σεξ θα έκανες στην πλατεία του χωριού????Οχι δεν θα έκανες...έτσι και αυτά δεν λέγονται ούτε στους οικείους....στην τελική δεν τους αφορά....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Γιατί???

Δεν σε πιάνω...

αν σκεφτείς οτι η δώτρια ΄θα κάνει ή έχει δικά της παιδιά...και θα είναι αδέρφια.και τέτοια...τότε δεν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία...να κάνεις μωρό με δότρια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...