Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Από τη στιγμή που το παιδί θα το βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό τότε μπορεί μαζί με τους γονείς να αντιμετωπίσει την όποια κακία του κόσμου.Το θέμα είναι να είναι αρχικώς καλά με τους γονείς του.Τα άλλα αντιμετωπίζονται.
Δεν ξερω.Προτιμω να μην δινω περισσοτερες λαβες να το πω...για να βγαζουν οι αλλοι τις κακιες τους.Παντως πραγματικα θα με ενδιεφερε να μαθω τι συναιβει μ αυτους που το ειπαν στο παιδι οσο ηταν πολυ μικρο ή εστω μικρο.Περισσοτερο στο πως το διαχειριστικε το παιδι.Το ειπε δεν το ειπε, αντιδρασεις και τετοια.Γιατι με τα λογια....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

πως θα ξερεις οτι θα ειναι μονο για σενα; δεν μπορεί πχ να κανει 25, να σου πουνε εσένα 10 και να δώσουν τα υπολοιπα σε άλλο ζευγαρι;

Και αυτό που το βάζεις???

Μπορεί όταν θα είναι μικρό να του το περάσεις σαν παραμύθι..όταν μεγαλώσει όμως και θα αρχίσει να καταλαβαίνει θα σκέφτεται....

Ποιά να είναι η δότρια?

Υπάρχουν και άλλα παιδιά είτε από την δότρια είτε από μια αλλη αποδέκτρια ωαρίων που στην ουσία είναι αδέρφια μου??/

Κλπ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

πως θα ξερεις οτι θα ειναι μονο για σενα; δεν μπορεί πχ να κανει 25, να σου πουνε εσένα 10 και να δώσουν τα υπολοιπα σε άλλο ζευγαρι;

υποτίθεται ρε συ πηνελόπη...οτι έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό και στην υπόσχεση του....εγω του ζήτησα να είναι μόνο για εμένα....τώρα αν με κορο"ιδέψει...αυτό είναι άλλο θέμα...

Διαφημίσεις

Τεσπά εγώ διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως...όπως διαφωνώ και με την Μόρφω που το έχει πει σε κανα δυο άτομα στο περιβάλλον της....

Είναι εντελώς προσωπική υπόθεση και δεν θα έπρεπε να το ξέρει κανένας εκτός από την ίδια και τον σύζυγό της...

Συμφωνω Και το παιδι που ομως δεν τα εμπιστευομαι τα ατιμα τα πιτσιρικια:D

3231580x15ta1yz3w.gif

πάντως κορίτσια δεν μπορείτε να πείτε...σας βρήκα σούπερ θέμα για κουβέντα...;);):rolleyes::rolleyes:

Εντάξει δεν το συζητάω...! Πόσες σελίδες εχουμε αφιερώσει μόνο σ'αυτο; Πάντως λεώ μπραβο, αφενός που εχεις το κουράγιο να μοιραστείς μαζί μας αυτη την ανησυχία κααι αφετέρου που μας έβαλες όλες σε βαθιές σκέψεις...Σου λέω στην αρχή της κουβέντας ημουν μετριοπαθής, δεν ηξερα αλλά με όλες τις απόψεις που ακούστηκαν εδώ τελικά κατέληξα στο πως αισθανομαι για την περίπτωση....Μπραβο Μορφάκι...

kOZcp3.png

Μορφουλα!!Να σε ρωτησω;;;Γιατι της πληρωνεις τις εξετασεις;Αν μοιραστειτε λεω εγω τωρα το ωαρια με καποια αλλη παει στο μισο τα φαρμακα και τα ωαρια;Γιατι κανονικα ετσι θα επρεπε να ειναι.Ειναι στανταρ ταριφα;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Τεσπά εγώ διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως...όπως διαφωνώ και με την Μόρφω που το έχει πει σε κανα δυο άτομα στο περιβάλλον της....

Είναι εντελώς προσωπική υπόθεση και δεν θα έπρεπε να το ξέρει κανένας εκτός από την ίδια και τον σύζυγό της...

σε αυτά τα άτομα που το είπα είναι έμπιστα....δεν το είπα στην μαμά μου που ξέρω κάποια στιγμή οτι θα το πει...

Μα αυτο λες.Δεν ηταν ααπο τραπεζα.Αν και τα περισσοτερα παιδια δοτη ειναι απο σπερματεγχυση.Δεν χρειαζεται εξωσωματικη με σπερμα δοτη.Γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο;Σπερματεγχυση εκανε και η γιαγια μου στη κατσικα πριν 50 χρονια

Ma ti shesi exei an eiani apo spermatenxysh. Den pa na nai ki apo triplh kwlotouba. Apla mou kane edypws pou nai toso palia h diadikasia.

Oriste re sti giagia sou pes na sthn kanei thn diadikasia tote. :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

υποτίθεται ρε συ πηνελόπη...οτι έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό και στην υπόσχεση του....εγω του ζήτησα να είναι μόνο για εμένα....τώρα αν με κορο"ιδέψει...αυτό είναι άλλο θέμα...

Και τί εγινε ρε Μόρφω??Οι δότριες δεν κάνουν δικά τους παιδιά???

Αρα στο μυαλό του παιδιού θα υπάρχει αυτό το αν έχω αδέρφια ... και ειδικά αν είναι και μοναχοπαίδι θα το θέλει και πιο πολύ να ξέρει πως είναι τα αδέρφια του ή που είναι...

I81rp3.png

Μορφουλα!!Να σε ρωτησω;;;Γιατι της πληρωνεις τις εξετασεις;Αν μοιραστειτε λεω εγω τωρα το ωαρια με καποια αλλη παει στο μισο τα φαρμακα και τα ωαρια;Γιατι κανονικα ετσι θα επρεπε να ειναι.Ειναι στανταρ ταριφα;;;

ζήτησα απο τον γιατρό να είναι μόνο για εμένα....τώρα αν με κοροϊδέψει...δεν ξέρω.....οπότε θα τα πληρώσω εγώ...

σε αυτά τα άτομα που το είπα είναι έμπιστα....δεν το είπα στην μαμά μου που ξέρω κάποια στιγμή οτι θα το πει...

Ποιά άτομα είναι???

Και θα σου εξηγησω γιατί το ρωτάω...

I81rp3.png

Παντως καποια συζητηση που ειχα κανει με γιατρο γι αυτο(ασχετος οχι ψυχολογος) δεν μου ειπε να το πω γτ θα χρειαζεται οπωσδηποτε για το ιατρικο ιστορικο...Το ξερω το ξαναπαμε αυτο απλως το θυμηθηκα τωρα και αναρωτιεμαι γτ να μην μου πει το αντιθετο εφ οσον ειναι γιατρος

3231580x15ta1yz3w.gif

Εντάξει δεν το συζητάω...! Πόσες σελίδες εχουμε αφιερώσει μόνο σ'αυτο; Πάντως λεώ μπραβο, αφενός που εχεις το κουράγιο να μοιραστείς μαζί μας αυτη την ανησυχία κααι αφετέρου που μας έβαλες όλες σε βαθιές σκέψεις...Σου λέω στην αρχή της κουβέντας ημουν μετριοπαθής, δεν ηξερα αλλά με όλες τις απόψεις που ακούστηκαν εδώ τελικά κατέληξα στο πως αισθανομαι για την περίπτωση....Μπραβο Μορφάκι...

δεν έχω πρόβλημα να το συζητάω μαζί σας...κάπου πρέπει να τα πω και εγώ....δεν το κάνω με τις άλλες φίλες μου....το κάνω μόνο μαζί σας..;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...