Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε συ ο άνθρωπος δεν έχει όλα τα δεδομένα.Όταν θα τα έχει και καταλάβει τι του λες τότε μπορεί να αλλάξει γνώμη!!!

ο άνθρωπος τα έχει παίξει...πρώτη φορά στην ζωή του τα ακούει αυτά....αφου μου λέει τα δικά σου γονίδια δεν θα έχει;του λέω τι λες μωρέ;της δότριας θα έχει...και εκεί άρχισε να το σκέφτεται...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

υποτίθεται οτι όταν δίνεις το ιστορικό σου...λες την αλήθεια........το ιστορικό το παίρνουνε...ελέγχονται....μάλλον θέλει να ξανα κατέβω κάποια στιγμή...να το ξανά συζητήσω με τον γιατρό...

Οταν θες να κανεις τη δουλεια σου πομως και να σε επιλεξουνε σιγουρα λες οτι βολευει.Βασικα απλα μπορει να κρυψεις κατι...Νομιζω ειναι γνωστο οτι οι δοτριες πληρωνονται και δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους.Αρα και ψεματα μπορεις να πεις οταν δεν εισαι η μητερα τερεζα για να μοιραζεις ωαρια στις καλες γυναικες που δεν εχουν...

Ουτε το ποσες φορες μπορουν να ξερουν σιγουρα οτι θα δωσει.Δεν υπαρχει βαση δεδομενων.Ετσι μας ειπαν εμας τουλαχιστον εκει που πηγαμε για την καταψυξη του σπερματος.Ρωτησα γτ συνεργαζονται με τραπεζα σπερματος και μου ειπε τι παιζει με τους δοτες γενικα στην Ελλαδα...Πας εσυ σημερα στο α κεντρο.Δινεις ωαρια 2 φορες που νομιζω τοσο οριζει ο νομος(δεν ειμαι σιγουρη) και μετα πας σε ενα αλλο.Αν δεν υπαρχει βαση δεδομενων που να εχεις περαστει μεσα που ξερει ο αλλος οτι ξαναδωσες;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατι ειναι κακος ο κοσμος.Εμενα αυτο με καιει πανω σ αυτο το θεμα.Δεν θα θελα να ξερει κανεις τιποτα και γι αυτο και για το οτι ειναι καθαρα οικογενειακο θεμα και δεν εχω σκοπο να το μοιραστω με ολο το κοσμο.Ειδικα αν κανω και δικο μου βιολογικο παιδι.Εκει ειναι που δεν θα τοι ελεγα μετα με τιποτα.Για να νιωθει μειονεκτηκα σε σχεση με το αλλο....

Μα δεν θα το πει σε όλον τον κόσμο.Στο παιδί της θα το πει.Και έτσι αποκλύει και τις πιθανότητες της κακίας του κόσμου(αν και τέτοια περίπτωση απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει αφου δεν θα το ξέρει κανείς)

Ma pws yparxoun paidia apo dotes otan h prwth exwswmatikh egine prin apo 31 xronia kai eiani kai sthn ilikia mas? Ki egw 34 eimai. Diladi me to poy efevrethike h exwsw ypirxan kai oi dotes kapaki?

Poly prwxw mou akougetai ayto. Kai eidika kai sthn Ellada pou den xerw pote irthe h exwsw. H prwth egine sthn agglia. Den xerw meta apo posa xronia irthe edw.

Καλα εσυ σκαλωσες στο 31 και το 33;Οκ λαθος ειναι 2-3 χρονια μικροτεροι.Παρ ολα αυτα εγω τους κανω παρεα

Οσο για τους δοτες παλια απλα δεν ειχαν σε τραπεζα.Ειχαν απλα δοτες....Εχω γνωρισει μια κοπελα μονο απο δοτη κι αυτη το εμαθε πριν λιγο καιρο μεγαλη...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αν το χειριστεί όπως την συμβουλεύσει κάποιος παιδοψυχολόγος δεν θα πληγωθεί.Αν χρειαστεί όμως για κάποιο λόγο να το μάθει μεγάλο,τότε αλλάζει το πράγμα!!!

αν είναι να το μάθει...θα το μάθει μικρό....μεγάλος δεν γίνεται....θα είναι πιο δύσκολο...

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό.Αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να ελέγχουν τις δότριες.Μου φαίνεται πολύ κουλό η κάθε μια χωρίς εξετάσεις και δηλώνοντας απλά ότι γουστάρει να γίνεται δότρια!

υπάρχει μια σειρά εξετάσεων που πρεπει να κανουν και καποιες προυποθέσεις που πρέπει να πληρούν (ηλικια, αφορδίσια κλπ). Απλως αναρωτίεμαι αν στο πρωτόκολλο για τη δοτρια συμπεριλαμβάνεται οτι η αιμοληψία πχ για τις εξετασεις θα γινεται στο κεντρο και δεν θα την αφηνουν να παει όπου θέλει (μπορεί να παει άλλη στη θέση της αν ξερει οτι εχει κάπου προβλημα). δηλαδη αυτό το κυκλωμα που εξάρθωσαν πριν λιγους μηνες εκανε δότριες κατι πόρνες και και βουλγαρες που ερχόνταν εδω για να παρουν τα χρηματα. Δηλαδη από αυτες πόσες να ειπαν αληθεια και πόσες θα τις κάλυψαν οι ίδιοι οι γιατροί. Οι μάνες αυτές που πηραν ωάρια απο τα κέντρα αυτά δεν θα το πουν; δεν ειναι εκγληματικο;

kOZcp3.png

Μα δεν θα το πει σε όλον τον κόσμο.Στο παιδί της θα το πει.Και έτσι αποκλύει και τις πιθανότητες της κακίας του κόσμου(αν και τέτοια περίπτωση απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει αφου δεν θα το ξέρει κανείς)

Ομως αν το πεις στο παιδι απο μικρο θα του φαινεται κατι απολυτα φυσιολογικο που δεν υπαρχει λογος να το κρυψει.Αν ανοιξει το στομα του και το πει;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

υπάρχει μια σειρά εξετάσεων που πρεπει να κανουν και καποιες προυποθέσεις που πρέπει να πληρούν (ηλικια, αφορδίσια κλπ). Απλως αναρωτίεμαι αν στο πρωτόκολλο για τη δοτρια συμπεριλαμβάνεται οτι η αιμοληψία πχ για τις εξετασεις θα γινεται στο κεντρο και δεν θα την αφηνουν να παει όπου θέλει (μπορεί να παει άλλη στη θέση της αν ξερει οτι εχει κάπου προβλημα). δηλαδη αυτό το κυκλωμα που εξάρθωσαν πριν λιγους μηνες εκανε δότριες κατι πόρνες και και βουλγαρες που ερχόνταν εδω για να παρουν τα χρηματα. Δηλαδη από αυτες πόσες να ειπαν αληθεια και πόσες θα τις κάλυψαν οι ίδιοι οι γιατροί. Οι μάνες αυτές που πηραν ωάρια απο τα κέντρα αυτά δεν θα το πουν; δεν ειναι εκγληματικο;

Νομιζω πως κατα 99% ολες οι δοτριες ειναι αλλοδαπες που το κανουν για τα λεφτα....

Και παλι ομως θα το εκανα και θα επαιρνα απο δοτρια.Ακομα και που τα ξερω ολα αυτα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ωπα εχει δικιο η Cacao!

Μορφω διάβασε κι εσύ εχει άρθρο για το πότε να το πεις.

http://www.leto.gr/page.aspx?p_id=836

Ωραίο άρθρο Δημητρούλα.Πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι καλό είναι να το λέμε στο παιδί γύρω στην ηλικία 6-7 χρονών.

Διαφημίσεις

Συμφωνω, νομίζω οι δότριες είναι πολύ πιο λιγα χρόνια.

Βρε παιδια...:confused:για δοτες γενικα μιλαω.Τι σημασια εχει αν ειναι αντρας ή γυναικα ο δοτης;Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Εισαι παιδι με dna δοτη.Πως αλλιως να το πω;:confused::confused:

3231580x15ta1yz3w.gif

όλες οι εξετάσεις...τουλάχιστον στο κέντρο που θα το κάνω.....γίνονται εκεί...γιαυτό και θα δώσω τόσα χρήματα...της εξετάσεις της εγώ θα τις πληρώσω...

Νομιζω πως κατα 99% ολες οι δοτριες ειναι αλλοδαπες που το κανουν για τα λεφτα....

Και παλι ομως θα το εκανα και θα επαιρνα απο δοτρια.Ακομα και που τα ξερω ολα αυτα.

δεν ξερω το ποσοστό. αλλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο αυτό. Στο κέντρο που ημουν εγώ πολλές κοπέλες δηλωσαν δότριες. Και καποιες που γνωρίζω προσωπικά (τουλαχιστον 3) εδωσαν ωάρια στο κέντρο. Εμένα οταν με ρωτησαν ειπε οχι γιατι φοβήθηκα ...το να ξερω οτι κυκλοφορεί παιδί μου καπου εκει έξω θα μου έκανε κάτι...Θα ηθελα να το βρω. Θα ζουσα με μια αμφιβολια. Αραγε ειναι κοριτσι ή αγόρι, μου μοιαζει, ειναι καλά στην υγεία του;

kOZcp3.png

Βρε παιδια...:confused:για δοτες γενικα μιλαω.Τι σημασια εχει αν ειναι αντρας ή γυναικα ο δοτης;Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Εισαι παιδι με dna δοτη.Πως αλλιως να το πω;:confused::confused:

Σταμάτα μαρή το διόρθωσα !:tongue:

Είπα έχεις δίκιο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...