Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Pink έχω ερώτηση.

Σε έχω πρήξει το ξέρω αλλά τι να κάνω. Εσένα έχω πιο πολύ, τη Λαμπρινούλα δεν την πετυχαίνω.

Ο γιος σου, κλωτσαγε πολύ συχνα στον 6ο μήνα?

Δε λέω για τα δίδυμα γιατί είναι δυο.

Εμένα δυο τρεις μέρες με κλωτσάει πολύ ρε συ.

Σχεδόν κάθε μια ώρα.

Είναι νορμάλ?

Ναι ειναι πολύ φυσιολογικό. Επειδη εχουν ακόμα χωρο κλωτσανε πολύ σ'αυτό το μηνα. Σιγά σιγα όσο μεγαλώνουν θα νιωθεις λιγότερες τρελλές κινήσεις γιατι δεν εχουν πολύ χώρο. Εγω τωρα βλέπω την κοιλά μου ειναι σαν να εχω καταπιεί εξωγήινους. Ειναι πολύ περίεργο συναισθημα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ισως τα κέντρα να δινουν ενα γενικό ιστορικό. Δεν ξερω. Ρωτα το και αυτό. Συμφωνώ παντως με την Ναντια. Αν εσυ θα ηθελες να το ξέρεις σημαινει οτι την απάντηση την εχεις ηδη. Τα υπόλοιπα ειναι πρακτικά θέματα και θα βρεις το τρόπο να το διαχειριστείς.

Επίσης, εχεις σκεφτεί ενδεχόμενο να πεσει πανω σε αδέρφια του/της (εννοω ερωτική σχέση); Οκ μικρή πιθανότητα, αλλά μπορείς να εισαι 100% σιγουρη;

όχι δεν μπορείς να είσαι σίγουρη...και αυτό πρέπει να του το ρωτήσω...αν υπάρχει δυνατότητα...να έχω δότρια...που να μην έχει ξαναδώσει....και ούτε να δώσει στο μέλλον...αλλά γίνεται αυτό;

Πάντως ρε κορίτσια εγώ δεν το θεωρώ τόσο θέμα ταμπού.Γιατί να μην ξέρει το παιδί???Είναι κακό που ένας άνθρωπος πάλεψε τόσο πολύ για να κάνει ένα παιδάκι.Ίσα ίσα αυτό δείχνει πόση θέληση και λαχτάρα έχει ο άλλος για ένα παιδί.

Διαφημίσεις

Και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσεις γιατί με τον άντρα σου πρέπει να έχεις κοινή γραμμή σε αυτό το θέμα.

εδώ μιλόυσαμε για το τεστ dna,....και μου λέει αν θέλει να το κάνει....δεν θα δείξει οτι είναι παιδί σου;τρεία πουλάκια κάθονταν...:rolleyes::rolleyes:.....

όχι δεν μπορείς να είσαι σίγουρη...και αυτό πρέπει να του το ρωτήσω...αν υπάρχει δυνατότητα...να έχω δότρια...που να μην έχει ξαναδώσει....και ούτε να δώσει στο μέλλον...αλλά γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό.Αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει για να ελέγχουν τις δότριες.Μου φαίνεται πολύ κουλό η κάθε μια χωρίς εξετάσεις και δηλώνοντας απλά ότι γουστάρει να γίνεται δότρια!

Πάντως ρε κορίτσια εγώ δεν το θεωρώ τόσο θέμα ταμπού.Γιατί να μην ξέρει το παιδί???Είναι κακό που ένας άνθρωπος πάλεψε τόσο πολύ για να κάνει ένα παιδάκι.Ίσα ίσα αυτό δείχνει πόση θέληση και λαχτάρα έχει ο άλλος για ένα παιδί.

Εννοείται για μένα δεν είναι θέμα ταμπού.

Μην πληγωθει σκέφτομαι..

Σαφώς δεν είναι ταμπού για μένα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γιατι ειναι κακος ο κοσμος.Εμενα αυτο με καιει πανω σ αυτο το θεμα.Δεν θα θελα να ξερει κανεις τιποτα και γι αυτο και για το οτι ειναι καθαρα οικογενειακο θεμα και δεν εχω σκοπο να το μοιραστω με ολο το κοσμο.Ειδικα αν κανω και δικο μου βιολογικο παιδι.Εκει ειναι που δεν θα τοι ελεγα μετα με τιποτα.Για να νιωθει μειονεκτηκα σε σχεση με το αλλο....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εδώ μιλόυσαμε για το τεστ dna,....και μου λέει αν θέλει να το κάνει....δεν θα δείξει οτι είναι παιδί σου;τρεία πουλάκια κάθονταν...:rolleyes::rolleyes:.....

Ρε συ ο άνθρωπος δεν έχει όλα τα δεδομένα.Όταν θα τα έχει και καταλάβει τι του λες τότε μπορεί να αλλάξει γνώμη!!!

Διαφημίσεις

δεν νομίζω οτι υπάρχει τετοια δυνατότητα. Πως μπορει να ελεγξεις οτι δεν εχει ξαναδώσει και ακομα περισσότερο οτι δεν θα ξαναδώσει. Αυτό δεν γίνεται. Ειναι θέμα ελευθερίας έκφρασης του δότη/δότριας. Δεν μπορεις να το ελεγξεις ακόμα και αν υπογράφατε συμβόλαιο

kOZcp3.png

Απο δοτες γενικα ειπα.Οχι δοτριες.Επισης εγω ειμαι 33

Ma pws yparxoun paidia apo dotes otan h prwth exwswmatikh egine prin apo 31 xronia kai eiani kai sthn ilikia mas? Ki egw 34 eimai. Diladi me to poy efevrethike h exwsw ypirxan kai oi dotes kapaki?

Poly prwxw mou akougetai ayto. Kai eidika kai sthn Ellada pou den xerw pote irthe h exwsw. H prwth egine sthn agglia. Den xerw meta apo posa xronia irthe edw.

Ναι ειναι πολύ φυσιολογικό. Επειδη εχουν ακόμα χωρο κλωτσανε πολύ σ'αυτό το μηνα. Σιγά σιγα όσο μεγαλώνουν θα νιωθεις λιγότερες τρελλές κινήσεις γιατι δεν εχουν πολύ χώρο. Εγω τωρα βλέπω την κοιλά μου ειναι σαν να εχω καταπιεί εξωγήινους. Ειναι πολύ περίεργο συναισθημα

Χεχεχεχε!

Χθες έτρωγα κλωτσιές και φαινόταν η κοιλιά μου να ανεβοκατεβαινει ελαφρώς.

Την είδε και ο άντρας και χάρηκε πάρα πολύ!

Είδες?

Αργούν αυτοί να πάρουν είδηση τι συμβαίνει. .

Ο δικός μου μόλις χθες. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ma pws yparxoun paidia apo dotes otan h prwth exwswmatikh egine prin apo 31 xronia kai eiani kai sthn ilikia mas? Ki egw 34 eimai. Diladi me to poy efevrethike h exwsw ypirxan kai oi dotes kapaki?

Poly prwxw mou akougetai ayto. Kai eidika kai sthn Ellada pou den xerw pote irthe h exwsw. H prwth egine sthn agglia. Den xerw meta apo posa xronia irthe edw.

Συμφωνω, νομίζω οι δότριες είναι πολύ πιο λιγα χρόνια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εννοείται για μένα δεν είναι θέμα ταμπού.

Μην πληγωθει σκέφτομαι..

Σαφώς δεν είναι ταμπού για μένα.

Αν το χειριστεί όπως την συμβουλεύσει κάποιος παιδοψυχολόγος δεν θα πληγωθεί.Αν χρειαστεί όμως για κάποιο λόγο να το μάθει μεγάλο,τότε αλλάζει το πράγμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...