Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατί εσύ τα λαδερα μόνο με καρότο τα τρως???

Αν θες θα έρθω...χρωστάω και ένα βρωμόξυλο στην μ@λ@κισμ3νη την @γ@θη...

ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Θα τον ξαναρωτήσεις αύριο?????

Ατριο που θα ερθω στηδουλεια θα τον ρωτησω,αν μου πει οχι θα κανω απεργια εξω απο το μαγαζι, οχι ομως πεινας γιατι δεν μπορω,και θα φαω ολα τα γλυκα θα δει αυτος.

Μια μεγαλη μεγαλη καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην με ξεχασατε!!επανηλθα!Σορυ αν χαθηκα κοριτσια ειχα αναγκη ομως απο ηρεμια.....Το αποτελεσμα για οσες θυμουντε δυστηχως ειναι ασχημο ..Ηχοριακη δεν ειχε φυσιολογικες τιμες μια διλασιαζοταν και μια οχι καναμε υπερυχο ειδαμε σακο αλλαοχι αιματωμα στο σακο και επρεπε να το βγαλω..βεβαια η πρωτη προσπαθεια του γιατρου με ενδοφλεβια μεθοτρεξανη για να αποβαλω δεν ηταν επιτυχεις οποτε καναμε χειρουργιο..Στειλαμε δειγμα για ιστολογικη δεν ηταν εξωμητριο... Ογιατροσ ειπε να μη στεναχωριεμαι οτι ισως ετσι επρεπε να γινει αφου δεν ηταν καλο..Αφου μαζεψα τα κομματια μου λοιπον γυρισα!Με καλη διαθεση!!ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ περιμενω να ακουσω απο ολες ευχαριστα νεα και μονο παρακαλω!!!!!!!Σας φιλω ολες το βραδακι θα μπω να τα πουμε !!

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...!!!!!

ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ.....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.....!!!!!!!!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ...ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ...!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καμία νυχτεριδούλα σήμερα μέσα? Η ευμορφία τώρα θα γυρνάει και θα έχει μαγείρεμα, η Δημητρούλα θα διαβάζει, για τη roubies είναι νωρίς ακόμα, το ζεττακι θα βάζει τον αντρούλη για ύπνο και εδώ κανείς.....

kale μου το προσπάθω για να μη φάω και την ποινή.

Χριστινάκι χρειάζονται και τα extreme boys ξεκούραση ποτε πότε. Μου θυμίζεις εμένα που όταν δεν καταλάβαινα το μωρό και αγχωνόμουνα έδινα καμιά σφαλιαρίστα στη κοιλιά μου μπας και μου απαντήσει;);););)

rodo μου τι καλά που γύρισες. Περαστικά να είναι αγάπη μου και ίσως η φύση ήξερε κάτι καλύτερα. Κουράγιο και δύναμη και το θαυματάκι θα έρθει.

Φιλια πολλά σε όλες.

cOiVp2.png

τσα .... να μαι και εγώ...

μπουμπούκες μου τι κάνετε?

Mimitroula, τι κρίμα τελικά που αυτή η εξέταση δεν ήταν κάτι πιο εξειδικευμένο .... δεν πειράζει όμως, ε? εντάξει? έμαθες όμως και κάτι καλό σχετικά με την αποβολή, μην μου στεναχωριέσαι, πείσε μόνο τον καλό σου, ξέρεις εσύ όταν σε βάζει για ύπνο, να κόψει ξανά το τσιγάρο και το καλοκαίρι θα είσαι εγκυούλα...

Αναστασάκι μου, τι κάνεις βρε μωρό μου? Ο Εκτορούκος πως τα πάει? Αμάν και εσύ δίαιτα ... θα με σκάσετε εσείς ....

Rodo, καλώς ήρθες πίσω αγάπη μου, λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που πέρασες να είσαι δυνατή όμως και όλα θα πάνε καλά.

Λαμπρινούλα μου, πως είσαι? Η μικρή σου συνήλθε? Με ξέχασες και ήσουν η μόνη που τόνιζες την μυθική ομορφιά μου .... :tongue::tongue:

pepsi, οπωσδήποτε Παρασκευή κοπάνα, άδεια, αναρρωτική βρες κάτι, εδώ κάναμε ολόκληρη επανάσταση για την Ευμορφία, αντε μην έρθω και σε απάγω απο την δουλειά...

Leuta, τι ξέρεις απο Θεσσαλονίκη, που θα βρεθούμε?

Εγώ θα είμαι η δεύτερη πανέμορφη (ξέρει η Λαμπρινούλα) μαζί με την Ευμορφία και θα φοράω το συνηθισμένο μου άσπρο πουκαμισάκι που δένει τα χεράκια πίσω απο την πλάτη ....

Η Harry που είναι?

Dadaki μου, καλή επιτυχία με τους φυσικούς, άντε τώρα θα έρθει και το μπεμπεδάκι μας.

Christine 1012, τι κάνεις αγαπούλα, τα μπεμπεδάκια μας, παίζουν μπάλα? σε σκέφτομαι πάντα.

Christine 29, είσαι καλά μωρό μου?

Ανιτάκι, γερά με τσαμπουκά στον γιατρό το dvd είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στο δώσει, εγώ δεν το είχα ζητήσει καν, μου το έδωσαν απο μόνοι τους.

..... Ααααα και που είσαι, σε αγαπάω τρελοζακυνθινια, είσαι λόλα σαν κι εμένα...

Pink Hat πως είσαι μωρό μου, διάβασα για αναγούλες, να προσέχεις στην δουλειά, να μην πιέζεσαι, με το καλό την Παρασκευή, ανυπομονώ.

Ρικάκι, Roubies, kale, τι κάνετε αγαπούλες μου?

Φιλάκια σε όλες και συγνώμη αν παρέλειψα και καμία ;)

url]

Κορίτσια καλησπέρα!!!Τελικά δεν βγήκαμε με τις συναδέλφους οπότε εδώ γύρισα στην παρέα μου,αφού διάβασα πρώτα όσα γράψατε ενώ δούλευα!!!

rodo καλησπέρα και καλως ήρθες πάλι.Κοπέλα μου είναι δυνατόν να σε ξαχάσαμε?Ίσα ίσα που ρωτάγαμε συνεχώς για σένα!!!Λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες όμως χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας,είσαι καλά και είσαι αισιόδοξη!!!Όλες θα κάνουμε το μωράκι μας θα δεις.

Πρόεδρε αφού η ιστολογική έδειξε ότι είσαι εσύ καλά,τότε όλα είναι καλά.Λυπάμαι που δεν πήρες πιο συγκεκριμένες απαντήσεις,αλλά τι να κάνουμε.Εσύ μετράς πιο πολύ!Ελπίζω να τελειώσεις σχετικά γρήγορα το διάβασμα να τα πούμε λίγο.

evmorfia είσαι απίθανη!!!!!Δεν παίζεσαι σου λέω!!!!Το πρόβλημα είναι ότι όταν περιέγραφες τον εαυτό σου νόμιζα ότι περιγράφεις εμένα.Όταν είπες ότι δεν έχεις δόντια ησύχασα λίγο,γιατί εγώ έχω ακόμα!

dadaki μου εγώ μπορώ στις 14/4 και νομίζω είναι καλή ημερομηνία γιατί μετά υποδεχόμαστε με τιμές την πρόεδρο της δημοκρατίας,μετά είναι Πάσχα και μετά το Πάσχα τα πράγματα σκουραίνουν λίγο γιατί η kale και η mimitra έχουν εξεταστική και εγώ λίγο μετά το Πάσχα δεν θα μπορώ γιατί αρχίζουν τα παιδάκια μου εξετάσεις που είναι Σαβ/κο και πάω μαζί τους στο εξεταστικό κέντρο,οπότε πάνε τα Σαβ/κα μου από τέλη Μαίου έως και μέσα με τέλη Ιουνίου.

Λαμπρινούλα μου σε ευχαριστώ που με καθησυχάζεις!!!Είσαι καταπληκτική!!!

Διαφημίσεις

Καμία νυχτεριδούλα σήμερα μέσα? Η ευμορφία τώρα θα γυρνάει και θα έχει μαγείρεμα, η Δημητρούλα θα διαβάζει, για τη roubies είναι νωρίς ακόμα, το ζεττακι θα βάζει τον αντρούλη για ύπνο και εδώ κανείς.....

Χριστινάκι χρειάζονται και τα extreme boys ξεκούραση ποτε πότε. Μου θυμίζεις εμένα που όταν δεν καταλάβαινα το μωρό και αγχωνόμουνα έδινα καμιά σφαλιαρίστα στη κοιλιά μου μπας και μου απαντήσει;);););)

rodo μου τι καλά που γύρισες. Περαστικά να είναι αγάπη μου και ίσως η φύση ήξερε κάτι καλύτερα. Κουράγιο και δύναμη και το θαυματάκι θα έρθει.

Φιλια πολλά σε όλες.

Που το καταλαβες οτι μαγειρευω ε;τι κανεις;

Φιλια πολλά σε όλες.

χιχιχι μαζί γράφαμε .....

οχι βλέπει μπάλα δεν τον έβαλα ακόμα για ύπνο.... μόλις τελειώσει ο αγώνας.

τι κάνεις βρε μωρό μου?

url]

Roubies τι κάνεις ζουζούνα? πάλι διαβάζεις? κάνε μωρε και κάνα break...

Ευμορφία τι κάνεις βρε κουμπάρα? τι έκανες με το δοντάκι?

για Παρασκευή κανονίσατε το που ?

τι μαγειρεύεις πάλι ????

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...