Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πει και όπως λέει η Πηνελόπη όταν το παιδί ζει με αυτό εξ'αρχής δεν υπάρχει πρόβλημα.Αρκεί μόνο να συμβουλευτεί μια παιδοψυχολόγο και να το χειριστεί σωστά και δεν θα υπάρχει θέμα πιστεύω.

Σίγουρα απαιτείται ειδικός. Που θα την συμβουλέψει και για τον τρόπο και για τον χρόνο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ναι ίσως αν γίνει απο μικρή ηλικία...είναι διαφορετικά..εγώ πάντως αν ήμουν θα ήθελα να ξέρω...

Είναι σίγουρα διαφορετικά γιατί το παιδί μ'αυτό έχει μάθει να ζει και δεν του φαίνεται περίεργο.Από την άλλη δεν θα έχεις άγχος συνεχώς αν χρειαστεί να το αποκαλύψεις κάποια στιγμή ή αν τυχαία το μάθει τι κάνεις???

Διαφημίσεις

ναι ίσως αν γίνει απο μικρή ηλικία...είναι διαφορετικά..εγώ πάντως αν ήμουν θα ήθελα να ξέρω...

σιγουρα θέλει ειδικό χειρισμό αλλά τελικά καταλήγω μετά απο όλη αυτη την κουβέντα ότι πρέπει να το πω. Ειναι ρίσκο να μην πω τιποτα και αυτό αφορά ιατρικους λόγους. Μπορεί να αποδειχτεί αχρείαστο αλλά και την παραμικρή εξέταση να κανουμε μας ρωτάνε διαφορα για οικογενειακο ιστορικο. Οσο και να πεις δεν μπορεις να το αφησεις να δινει λαθος πληροφορίες. Αν το παιδί ηταν μαυρο ή ερυθροδερμο, θα το εβλεπε μονο του οπότε θα αναγκαζόσουν να το πεις. Τωρα επειδή η διαφορά δεν ειναι ορατή δια γυμνου οφθαλμού γιατί επιλέγουμε να μη το αναφέρουμε;

kOZcp3.png

Είναι σίγουρα διαφορετικά γιατί το παιδί μ'αυτό έχει μάθει να ζει και δεν του φαίνεται περίεργο.Από την άλλη δεν θα έχεις άγχος συνεχώς αν χρειαστεί να το αποκαλύψεις κάποια στιγμή ή αν τυχαία το μάθει τι κάνεις???

μόνο για το ιατρικό με απασχολεί....κανένας άλλος δεν θα του το πεί...εσείς το ξέρετε...και 3 δικοί μου...κανένας άλλος...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριττσια μου!

Μπηκα να πω ενα γεια..δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ακομα...εχθες ειδαμε κατι φιλους και γυρισαμε στις 4 το πρωι και κοιμομουν σημερα ως τις 12:30 :oops: ε μετα...να κανω κανα φαι (φακες)...μιλησα και με την Αθανασια στο τηλ δεν προλαβα να μπω να δω τι κανετε....

Θα παω φαρμακειο πιο μετα και θα διαβασω τα νεα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

δεν ξέρω να ανοίγω θέμα....άνοιξέ το εσύ...

Σίγουρα το να ακούσεις και άλλες γνώμες θα σε βοηθήσει.Όμως η απόφαση είναι δική σου και εσύ είπες πως αν ήσουν εσύ στη θέση του παιδιού σου θα ήθελες να το ξέρεις.Νομίζω την απάντηση την έχεις δώσει ήδη μόνη σου!!!

Παντως υπαρχουν παρα πολλα παιδια στην Ελαδα απο δοτες που σημερα πια ειναι στην ηλικια μας.Δεν εχω ακουσει κανεναν να μου πει ποτε οτι ειναι παιδι δοτη.Θα μου πεις σε σενα θα το ελεγαν ;οκ...κι αυτο παιζει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

σιγουρα θέλει ειδικό χειρισμό αλλά τελικά καταλήγω μετά απο όλη αυτη την κουβέντα ότι πρέπει να το πω. Ειναι ρίσκο να μην πω τιποτα και αυτό αφορά ιατρικους λόγους. Μπορεί να αποδειχτεί αχρείαστο αλλά και την παραμικρή εξέταση να κανουμε μας ρωτάνε διαφορα για οικογενειακο ιστορικο. Οσο και να πεις δεν μπορεις να το αφησεις να δινει λαθος πληροφορίες. Αν το παιδί ηταν μαυρο ή ερυθροδερμο, θα το εβλεπε μονο του οπότε θα αναγκαζόσουν να το πεις. Τωρα επειδή η διαφορά δεν ειναι ορατή δια γυμνου οφθαλμού γιατί επιλέγουμε να μη το αναφέρουμε;

ναι ρε πηνελόπη...δεν θα ξέρουμε όμως το ιστορικό της δότριας....αν και νομίζω...ότι τα κέντρα το έχουνε το ιστορικό....νομίζω...

Και εγώ ύστερα από αυτήν την κουβέντα καταλήγω ότι θα το έλεγα για τους ίδιους ακριβώς λόγους!!!

μόνο για το ιατρικό με απασχολεί....κανένας άλλος δεν θα του το πεί...εσείς το ξέρετε...και 3 δικοί μου...κανένας άλλος...

Εγω παλι νομιζω οτι και το ιατρικο ιστορικο παλι λαθος θα ειναι (αν μπορω να το πω ετσι οτι ειναι αγνωστο ουτως η αλλος)αφου δεν ξερεις το ιστορικο της δοτριας.Κι αν ακομα μεχρι να παρεις τα ωαρια το ξερεις δεν γνωριζεις το μετα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...