Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

λοιπόν...ήθελα να ρωτήσω...αν κάνατε μωρό με δότρια ή με δότη....θα το λέγατε στο παιδί σας;

Οχι δεν θα το ελεγα, για να μην το πληγωσω

Μονο οταν προεκειπται απο υιοθεσια για να ειχε την επιλογη να βρεις το βιολογικους γονεις φυσικα αμα το ηθελε.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Μπαινω λιγο στα γρηγορα γιατι πειναω και παω να γτιαξω μακαρονια!!!Πηγα στο μαστολογο μου ειχε αλλαξει το ραντεβου για τις 12 και τεταρτο/Ολα καλα τελικα.Μου λεει ειναι λιγο πιο πυκνο το στηθος μου σ εκεινο το σημειο αλλα μου ειπε δεν την ανυσηχει κατι.Ξεμπερδεψα και μ αυτο...ουφφφ

Και σιγα το μεγαλο βυζι που εχω Α cup φοραω ελεος πια....

Μπράβο cacaο μου!

Όλα καλά λοιπόν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εγώ έλεγα δεν θα το πω...αλλά με μια συζήτηση που κάναμε με τα κορίτσια εχθές...το σκέφτομαι.....δεν ξέρω...δεν μου αρέσει κιόλλας να ζει το παιδί μου μια ζωή στο ψέμα....τι θα κάνω δεν ξέρω....

Pinkaki εγωτο εκανα για καλυτερο αποτελεσμα αλλαεφεραν το αντιθετο.

Οταν εκανα την πρωτη καλλιεργεια εκτος αποαντιβιωση κ κολπικα υποθετα μου ειπαι να κανωκαι πλυσεις με χαμομηλι γιαυτο και η επανεξεταση εδειξε τα ιδια ενω ο παντος εκτος αποαντιβιωση κ την κολπικη κρεμα μουεδωσε κ κολπικα απο αυριο τα ξεκιναω για να επανελθει το φυσιολογικο ph.

Ρωτησα για ελανεξετασηκ μου ειπαι οχι ο παντος πως θα ξερω οτι ειναι ολα ok:-?

Σε καταλαβαίνω αλλά μην αγχωνεσαι. Απλως σταματα τις συχνες πλυσεις και σε μια εβδομαδα θα επανέλθουν όλα.

Επανεξέταση για να κάνεις νομίζω οτι πρέπει να περασει καμια εβδομάδα απο τη ληξη της αντιβίωσης για να εχεις αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αλλά μην σε ανησυχει αυτό, με τόσες μερες που πηρεες αντιβίωση και μαλιστα δυο ειδών, δεν υπάρχει περίπτωση να εμεινε τιποτα ζωντανο...Ολα θα πάνε καλά αυτη τη φορά θα το δεις...

kOZcp3.png

roudaki μου δικιο εχετε καλαπου εχω και εσας♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Λιν!!Εγω εγινα ροζ κι εσυ πρασινη;;;:D:D:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εγώ έλεγα δεν θα το πω...αλλά με μια συζήτηση που κάναμε με τα κορίτσια εχθές...το σκέφτομαι.....δεν ξέρω...δεν μου αρέσει κιόλλας να ζει το παιδί μου μια ζωή στο ψέμα....τι θα κάνω δεν ξέρω....

Για ποιο ψέμα μιλάς?

Δεν καταλαβαίνω. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπαινω λιγο στα γρηγορα γιατι πειναω και παω να γτιαξω μακαρονια!!!Πηγα στο μαστολογο μου ειχε αλλαξει το ραντεβου για τις 12 και τεταρτο/Ολα καλα τελικα.Μου λεει ειναι λιγο πιο πυκνο το στηθος μου σ εκεινο το σημειο αλλα μου ειπε δεν την ανυσηχει κατι.Ξεμπερδεψα και μ αυτο...ουφφφ

Και σιγα το μεγαλο βυζι που εχω Α cup φοραω ελεος πια....

Μπράβο κοπελάρα μου,όλα καλά λοιπόν.Και εγώ έχω πυκνό στήθος!!!

Egw na rwthsw kati? An to paidi den moiazei oute ston enan oute ston allon alla sth dotria, den tha to katalavei?

H an px exei diavhth kai den exei kanenas apo tous 2 den tha to katalavei? Sthn ilikia mas px? den tha to psiliasei kapoios? Estw giatros? Ki an to mathei megalo den eiani xeirotero?

Διαφημίσεις

Egw na rwthsw kati? An to paidi den moiazei oute ston enan oute ston allon alla sth dotria, den tha to katalavei?

H an px exei diavhth kai den exei kanenas apo tous 2 den tha to katalavei? Sthn ilikia mas px? en tha to psiliasei kapoios? Estw giatros? Ki an to mathei megalo den eiani xeirotero?

και αυτό το σκέφτομαι...όχι για το που θα μοιάζει....αλλά αν συμβεί κάτι ιατρικό...

Σε καταλαβαίνω αλλά μην αγχωνεσαι. Απλως σταματα τις συχνες πλυσεις και σε μια εβδομαδα θα επανέλθουν όλα.

Επανεξέταση για να κάνεις νομίζω οτι πρέπει να περασει καμια εβδομάδα απο τη ληξη της αντιβίωσης για να εχεις αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αλλά μην σε ανησυχει αυτό, με τόσες μερες που πηρεες αντιβίωση και μαλιστα δυο ειδών, δεν υπάρχει περίπτωση να εμεινε τιποτα ζωντανο...Ολα θα πάνε καλά αυτη τη φορά θα το δεις...

Ναι pinkaki αποσημερα κιολας θα ειμαι προσεκτικη κ ολα καλα θελωναελπιζω

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...