Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λινάκι μπορεί να φταίει και το χαμομήλι που βάζεις. Ειναι βακτηριοκτόνο το χαμομήλι και μπορεί αυτό να προκάλεσε διαταραχή της χλωρίδας. Με μέτρο κορίτσι το πλύσιμο, μια φορά τη μερα με νεράκι ειναι αρκετο. Αντε και λιγο πρασινο σαπουνι πχ

Pinkaki εγωτο εκανα για καλυτερο αποτελεσμα αλλαεφεραν το αντιθετο.

Οταν εκανα την πρωτη καλλιεργεια εκτος αποαντιβιωση κ κολπικα υποθετα μου ειπαι να κανωκαι πλυσεις με χαμομηλι γιαυτο και η επανεξεταση εδειξε τα ιδια ενω ο παντος εκτος αποαντιβιωση κ την κολπικη κρεμα μουεδωσε κ κολπικα απο αυριο τα ξεκιναω για να επανελθει το φυσιολογικο ph.

Ρωτησα για ελανεξετασηκ μου ειπαι οχι ο παντος πως θα ξερω οτι ειναι ολα ok:-?

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

λοιπόν...ήθελα να ρωτήσω...αν κάνατε μωρό με δότρια ή με δότη....θα το λέγατε στο παιδί σας;

Οχι βέβαια...

Ποιός ο λόγος να πεις στο παιδί ΣΟΥ ότι όταν ήταν 1 κύτταρο ότι δεν ήταν δικό σου αυτό το κύτταρο και ήταν από κάποιον άλλο???

Και ας υποθέσουμε ότι το πεις....πως μπορεί το παιδί να βρεί τον βιολογικό του γονιό...

Αλλο στην υοθεσία...αλλά σε αυτό εγώ δεν θα έλεγα τίποτα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

λοιπόν...ήθελα να ρωτήσω...αν κάνατε μωρό με δότρια ή με δότη....θα το λέγατε στο παιδί σας;

Πολύ ωραίο θέμα.Να σου πω δεν ξέρω.Δεν το έχω σκεφτεί.Πάντως αν τελικά αποφάσιζα να το πω θα το έκανα σε μικρή ηλικία με μια ωραία ιστοριούλα,αλλιώς σαν μεγάλο παιδί μπορεί να του κακοφαινόταν και δεν θα ήθελα να νιώθει ότι τα προηγούμενα χρόνια το έκρυβα ή το κορόιδευα.

οκ, προσεχε στην επιλογή της καλαθούνας. Μην παρεις από αυτες τις ψάθινες.Κατά την παραμονή μου στο νοσοκομείο με το μικρό μια φορά την εβδομάδα ανεβαζαν μωράκι στη ΜΕΝΝ γιατι επεφταν απο την καλαθουνα καθως το εβγαζαν απο το νοσοκομειο!! πραγματικά και στο παιδων που πηγε μια φίλη με το ιδιο περιστατικό, της ειπαν οτι εχουν σχεδόν καθε μέρα μωρα απο πεσιμο απο την καλαθουνα...Παρε κατι πιο στέρεο...εμεις ειχαμε παρει αυτο το καρότσι που παιρνει και πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου (α και αυτο θα το χρειαστείτε) οπότε κοιμοταν στην αρχη σ'αυτο το πορτ μπεμπε που ειναι ιδιατερα ανθεκτικο. Δεν υπαρχι περίπτωση να πεσει εκτος αν πεσεις κι εσυ μαζι

Σόρυ ειχα πάει να βάλω το φαγητό.

Σίγουρα θα το ψάξω αρκετά.

Δε θα πάρω τίποτα τσιπικο και αμφίβολης ποιότητας.

Για μενα δε με νοιάζει να φοράω ρούχα των 10 ευρώ.

Για το παιδί όμως και την ασφάλεια του... δεν παίζω!

Έχω δει ενα τέτοιο.

Που είναι σαν πλαστικό από κάτω και είναι στέρεο.

Κάτι τέτοιο έλεγα.

Σκέφτηκα και για λίκνο αλλά. . Μπα.

Όταν έρθει η ώρα των αγορών θα σε συμβουλευτω και εσενα και τη Λαμπρινούλα μας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αναστασία μου,πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!Περιμένουμε περίοδο λοιπόν!!!!

Λινάκι στο είπαν ήδη τα κορίτσια,αλλά δεν κάνει να πλένεσαι εκεί τόσο συχνά και ειδικά με αφρόλουτρα κλπ.Και εμένα ο γιατρός απλά νεράκι μου έχει συστήσει!!!!

Δημητρούλα του ήρθε εγκεφαλικό του ανθρώπου έτσι που τα λες.Εδώ μου ήρθε εμένα που δεν θα τα πληρώσω κιόλας!!!!:tongue:

Πηνελοπάκι μου η φίλη σου σε χρειάζεται.Σίγουρα δεν ξέρεις τι να της πεις αφού δεν είσαι γιατρός.Αυτό θα το πουν οι γιατροί.Εσύ απλά θα της δώσεις κουράγιο!!!

roudaki μου δικιο εχετε καλαπου εχω και εσας♥♥♥♥♥

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Mmmmmmmmmm ayto thelei poly skepsi.

H prwth mou antidrash einai den to peis tote mhn peis se kanenan oti eiani apo dotria giati mporei kapoios na tou to petaxei.

An to xerei omws estw kai ena atomo apo ton steno sou kyklo eiani pio polyploko.

Den xerw. Prwth mou skepsou eiani nai tha to lega. Alla ayta den eiani apla pragmata. Theloun psyhologikh yposthrixh kai tropo na ta peis kai na eisai etoimh na adimetwpiseis thn opoiadhpote adidrash.

Mono gia iatriko istoriko vevaia eiani pio polyploka.

Οχι βέβαια...

Ποιός ο λόγος να πεις στο παιδί ΣΟΥ ότι όταν ήταν 1 κύτταρο ότι δεν ήταν δικό σου αυτό το κύτταρο και ήταν από κάποιον άλλο???

Και ας υποθέσουμε ότι το πεις....πως μπορεί το παιδί να βρεί τον βιολογικό του γονιό...

Αλλο στην υοθεσία...αλλά σε αυτό εγώ δεν θα έλεγα τίποτα...

Σωστή και αυτή η γνώμη.Εγώ βέβαια αν θα το έλεγα δεν θα το έκανα για να βρει το βιολογικό γονιό,αλλά μόνο για ιατρικούς λόγους,αν ποτέ χρειαζόταν.

Με επιασες εντελώς αδιάβαστη. Τώρα που το ρώτησες καθισα και το σκέφτηκα.

Πραγματικά η απάντηση ειναι ιδιαιτερα δυσκολη. Θεωρητικά λεω ναι θα του το έλεγα μάλιστα θα προσπαθουσα να το μεγαλώσω με αυτη την ιδεά ωστε στην ουσία να το ξέρει πριν καν αντιληφθεί τι σημαινει αυτό και πως γίνεται πρακτικά. Τωρα στο πρακτικό δεν ξέρω πως θα το εκανα. Καλή η θεωρία αλλά απέχει από τη πράξη. Ο δότης/δότρια δεν γίνεται ποτέ γνωστός οπότε ακόμα και να του δοθεί η επιθυμια να το ψαξει μετα δεν θα καταφερει να βρει και κατι. Απλως δικαιουται να μαθει οτι το μισό του DNA ειναι από καποιον που κανεις στην οικογενεια δεν γνωρίζει. Ετσι μου φαίνεται πιο λογικο (οχι απαραίτητα και σωστό)...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kOZcp3.png

roudaki μου δικιο εχετε καλαπου εχω και εσας♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Να λες αυτυχώς που έχουμε η μια την άλλη!!!

Διαφημίσεις

Χμ.... Ευμορφία μου τώρα έπιασες ενα θέμα. ..

Δεν το έχω σκεφτεί αλλά με μια πρόχειρη σκέψη και πολύ γρήγορα, θα πω... ΟΧΙ!

Μα παιδί σου θα είναι!

Στην κοιλίτσα σου θα μεγαλώσει. ..

Τι να του πεις?

Ξέρεις πήρα ενα κυταρο απο αλλού?

Στην καλύτερη θα το μπερδέψεις το καημένο.

Οχι δεν υπάρχει λόγος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μπαινω λιγο στα γρηγορα γιατι πειναω και παω να γτιαξω μακαρονια!!!Πηγα στο μαστολογο μου ειχε αλλαξει το ραντεβου για τις 12 και τεταρτο/Ολα καλα τελικα.Μου λεει ειναι λιγο πιο πυκνο το στηθος μου σ εκεινο το σημειο αλλα μου ειπε δεν την ανυσηχει κατι.Ξεμπερδεψα και μ αυτο...ουφφφ

Και σιγα το μεγαλο βυζι που εχω Α cup φοραω ελεος πια....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πολύ ωραίο θέμα.Να σου πω δεν ξέρω.Δεν το έχω σκεφτεί.Πάντως αν τελικά αποφάσιζα να το πω θα το έκανα σε μικρή ηλικία με μια ωραία ιστοριούλα,αλλιώς σαν μεγάλο παιδί μπορεί να του κακοφαινόταν και δεν θα ήθελα να νιώθει ότι τα προηγούμενα χρόνια το έκρυβα ή το κορόιδευα.

Nai symfwnw gia to mikrh ilikia 100%

Mmmmmmmmmm ayto thelei poly skepsi.

H prwth mou antidrash einai den to peis tote mhn peis se kanenan oti eiani apo dotria giati mporei kapoios na tou to petaxei.

An to xerei omws estw kai ena atomo apo ton steno sou kyklo eiani pio polyploko.

Den xerw. Prwth mou skepsou eiani nai tha to lega. Alla ayta den eiani apla pragmata. Theloun psyhologikh yposthrixh kai tropo na ta peis kai na eisai etoimh na adimetwpiseis thn opoiadhpote adidrash.

Mono gia iatriko istoriko vevaia eiani pio polyploka.

Και εγώ για το ιατρικό ιστορικό θα το έλεγα,αν τελικά αποφάσιζα να το πω.Πάντως σίγουρα θα ήθελα να το μάθει από εμένα και από κανέναν άλλο και φυσικά όσο είναι μικρό που περνάει και πιο ανώδυνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...