Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μπορει καποιες φορες να μουδιαφευγουν πολλα μνμ αθελα μου κ δεν θελω να υπαρχει προβλημα γιατιδεν εχωκανενα λογο να μην απανταω στα κοριτσια.

Aντιβιωση αλλο ενα το βραδι και finish

Εσυ ολα καλα εβγαλες κ τα υπολοιπα ραμματα;;

δεν πειράζει όλες το κάνουμε...τυχαίνει

την άλλη εβδομάδα θα βγάλω και τα υπόλοιπα....

Διαφημίσεις

Έλεγα, χωρίς να έχω κάνει ακόμα τη σχετική έρευνα απο φίλες κλπ, να τον έχω στην καμαρα μας στο ... πως το λένε αυτό.

Που είναι σαν καλάθι?

Καλαθουνα?

Αυτό που το βγάζεις απο το νοσοκομείο.

Να πάρω ενα καλό που να μπορεί να κοιμάται για δυο μήνες τουλάχιστον.

Μετά θα πάει στο κουνακι του και θα πηγαίνω εγώ εκεί να τον ταΐζω.

Κι εγώ βυθό ήθελα να του κάνω αλλά ο άντρας ήθελε ζούγκλα και επικράτησε η γνώμη του.

οκ, προσεχε στην επιλογή της καλαθούνας. Μην παρεις από αυτες τις ψάθινες.Κατά την παραμονή μου στο νοσοκομείο με το μικρό μια φορά την εβδομάδα ανεβαζαν μωράκι στη ΜΕΝΝ γιατι επεφταν απο την καλαθουνα καθως το εβγαζαν απο το νοσοκομειο!! πραγματικά και στο παιδων που πηγε μια φίλη με το ιδιο περιστατικό, της ειπαν οτι εχουν σχεδόν καθε μέρα μωρα απο πεσιμο απο την καλαθουνα...Παρε κατι πιο στέρεο...εμεις ειχαμε παρει αυτο το καρότσι που παιρνει και πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου (α και αυτο θα το χρειαστείτε) οπότε κοιμοταν στην αρχη σ'αυτο το πορτ μπεμπε που ειναι ιδιατερα ανθεκτικο. Δεν υπαρχι περίπτωση να πεσει εκτος αν πεσεις κι εσυ μαζι

kOZcp3.png

καλά βρε Λιν τρελάθηκες???

Τι το πλένεις δυο φορές την ημέρα?????

Δεν κάνει...καθόλου μάλιστα...

Στο τεστ ΠΑΠ οι γαλακτοβάκιλοι είναι αρκετοί ή λίγοι???

Στο παπ δεν βλεπωγια γαλακτοβακιλοι αλλα στην καλλιεργεια λεει διαταραχη της φυσιολογικης χλωριδας με λιγους μορφοτυπους γαλακτοβακιλλων.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Στο παπ δεν βλεπωγια γαλακτοβακιλοι αλλα στην καλλιεργεια λεει διαταραχη της φυσιολογικης χλωριδας με λιγους μορφοτυπους γαλακτοβακιλλων.

Λοιπόν οι γαλακτοβάκιλοι πρέπει να είναι αρκετοί....είναι οι προστάτες του εμβρύου...

Σταμάτα να το πλένεις....για να επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λινάκι μπορεί να φταίει και το χαμομήλι που βάζεις. Ειναι βακτηριοκτόνο το χαμομήλι και μπορεί αυτό να προκάλεσε διαταραχή της χλωρίδας. Με μέτρο κορίτσι το πλύσιμο, μια φορά τη μερα με νεράκι ειναι αρκετο. Αντε και λιγο πρασινο σαπουνι πχ

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δε το ήξερες. . Για καλό το έκανες.

Σαν εμένα την τρελή παλιά, πολύ παλιά, το έπλενα κάθε μερα με μπεταντιν!!!!

Ευτυχώς το είπα στη νύφη μου και με έκραξε!

Εκείνη μου είπε για το νερό και το πράσινο σαπούνι που και που.

Αυτή τα ψάχνει πολύ.

αμ εγώ που έκανα κολπικές πλύσεις με μπεταντίν συχνά...και όλο κολλούσα μύκητες.....μια.δυο ...τρείς μς ρωτάει ο γιατρός με τη πλένεσαι..τι κ'άνεις...και του λέω κάνω πλύσεις ....μου λέει είσαι τρελή;δεν κάνει...το σταμάτησα και ησύχασα....:rolleyes::rolleyes:

Δε το ήξερες. . Για καλό το έκανες.

Σαν εμένα την τρελή παλιά, πολύ παλιά, το έπλενα κάθε μερα με μπεταντιν!!!!

Ευτυχώς το είπα στη νύφη μου και με έκραξε!

Εκείνη μου είπε για το νερό και το πράσινο σαπούνι που και που.

Αυτή τα ψάχνει πολύ.

Ναι για το μπεταντιν το γνωριζω

Ευτυχος δε λες. γιατι αν ειχε στομα θα ελεγε stop :P

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Πες αυτό που θες να πεις...

Εγώ για κανα μισάωρο ακόμα θα είμαι εδώ..

λοιπόν...ήθελα να ρωτήσω...αν κάνατε μωρό με δότρια ή με δότη....θα το λέγατε στο παιδί σας;

Μπράβο Αναστασία μου,πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!Περιμένουμε περίοδο λοιπόν!!!!

Λινάκι στο είπαν ήδη τα κορίτσια,αλλά δεν κάνει να πλένεσαι εκεί τόσο συχνά και ειδικά με αφρόλουτρα κλπ.Και εμένα ο γιατρός απλά νεράκι μου έχει συστήσει!!!!

Δημητρούλα του ήρθε εγκεφαλικό του ανθρώπου έτσι που τα λες.Εδώ μου ήρθε εμένα που δεν θα τα πληρώσω κιόλας!!!!:tongue:

Πηνελοπάκι μου η φίλη σου σε χρειάζεται.Σίγουρα δεν ξέρεις τι να της πεις αφού δεν είσαι γιατρός.Αυτό θα το πουν οι γιατροί.Εσύ απλά θα της δώσεις κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...