Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λινάκι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό.

Δεν κάνει να το πλένεις και ολη τη μερα το "σημείο".

Και όταν το κάνεις (μονο μια φορά τη μέρα ), να το κάνεις μόνο με νερό!!!

Μια στις τρεις μέρες πράσινο σαπούνι.

Αλλά οχι απαραίτητα.

Δεν το ηξερα οτι η συχνη καθαριοτητα επιρεαζει εγω την ημερα κανω δυο μπανια καθημερινα

Και στοσημειο βαζω κανονικο αφρολουτρο που πουλανε στα σουπερ και καποιες φορες σαπουνι χαμομηλι απο το φαρμακειο

Το πρασινο ειναιπιο αγνo;;

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Μου είπε η φίλη μου οτι ειναι καλό να έχεις πολυθρόνα μέσα στο δωμάτιο.

Και για να τον θηλάζεις το βράδυ που ο άντρας θα κοιμάται, αλλά και για να υπάρχει μέσα σε περίπτωση που είναι κρυωμενο το παιδί και θες να το κοιτάξεις το βράδυ.

Για να μην κάθεσαι όρθια.

Μετά θα τη βάλουμε στο σαλόνι, δίπλα στο τζάκι.

Εχεις αποφασίσει πού θα τον έχεις στην αρχή; Θα βάλετε την κούνια στο δωμάτιό σας ή θα κοιμάσαι εσύ στο παιδικό; Εγω εχω καναπέ στο παιδικό που ανοίγει και στην αρχη κοιμόμουν εκει. Τωρα απλως τον εχει για να σκαρφαλώνει και να ξεκολλαει τα αυτοκόλλητα που ειχα βαλει στον τοιχο. Σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα ορθιο. Και το ειχα φτιάξει τόσο ωραιο...εβαψα τους τοιχους γαλαζιους και κολλησα ψαρακια και χταποδια και φυκια . Ειναι (μαλλον ηταν ) πραγματικά σαν βυθός θάλασσας. Σε λίγο θα ειναι σαν ενα γαλάζιο φόντο...

kOZcp3.png

Μην ντρέπεσαι ρε αγάπη.

Θα σε έχει ανάγκη τώρα αυτή.

Και εφόσον είναι φίλη σου, θα χαρεί που θα σε δει έτσι τούμπανο.

Αααααα ξέχασα να σου πω!

Ξέρεις πως με λέει ο άντρας σε τρίτους?

Ζέπελιν. ..:oops:

Βλακείες...! Αν εισαι εσυ Ζέπελιν που να δει κι εμενα...! Προχτες που πηγα για το ντόπλερ στη γιατρό, ηταν μια κοπέλα με διδυμα κι αυτή και ειχε μια κοιλιά εξωπραγματική. Για να κάνει δυο βήματα χρειαζοταν πολλή ώρα..! Ασε αν γίνω έτσι θα χρειαστω πλαστική χειρουργική για να μαζευτώ μετα..!

kOZcp3.png

Λεγε λεγε!

Λοιπόν...σχεδόν μια από τα ίδια...αλλά αυτό που έκανε την διαφορά ήταν το ότι η αδερφή της γιατρού είχε κάνει 5 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και έτσι η κοπέλα ήταν πολύ αναλυτική και πολύ γλυκιά μαζί μου....γιατί η γιατρός δεν πρέπει να ήταν πάνω από 40 χρονών, νεότατη και πολύ καλή....ανθρώπινη εντελώς...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το ηξερα οτι η συχνη καθαριοτητα επιρεαζει εγω την ημερα κανω δυο μπανια καθημερινα

Και στοσημειο βαζω κανονικο αφρολουτρο που πουλανε στα σουπερ και καποιες φορες σαπουνι χαμομηλι απο το φαρμακειο

Το πρασινο ειναιπιο αγνo;;

Αφρόλουτρο εκεί είναι λάθος.

Το πράσινο σαπούνι είναι το πιο αγνό.

Αλλά ακόμα και αυτο ΟΧΙ κάθε μέρα.

Νεράκι του Θεού Λινάκι μου.

Μια φορά τη μέρα.

Το σημείο έχει υγρά κλπ που χρειάζονται για τη διατήρηση του φυσικού ph.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εχεις αποφασίσει πού θα τον έχεις στην αρχή; Θα βάλετε την κούνια στο δωμάτιό σας ή θα κοιμάσαι εσύ στο παιδικό; Εγω εχω καναπέ στο παιδικό που ανοίγει και στην αρχη κοιμόμουν εκει. Τωρα απλως τον εχει για να σκαρφαλώνει και να ξεκολλαει τα αυτοκόλλητα που ειχα βαλει στον τοιχο. Σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα ορθιο. Και το ειχα φτιάξει τόσο ωραιο...εβαψα τους τοιχους γαλαζιους και κολλησα ψαρακια και χταποδια και φυκια . Ειναι (μαλλον ηταν ) πραγματικά σαν βυθός θάλασσας. Σε λίγο θα ειναι σαν ενα γαλάζιο φόντο...

Έλεγα, χωρίς να έχω κάνει ακόμα τη σχετική έρευνα απο φίλες κλπ, να τον έχω στην καμαρα μας στο ... πως το λένε αυτό.

Που είναι σαν καλάθι?

Καλαθουνα?

Αυτό που το βγάζεις απο το νοσοκομείο.

Να πάρω ενα καλό που να μπορεί να κοιμάται για δυο μήνες τουλάχιστον.

Μετά θα πάει στο κουνακι του και θα πηγαίνω εγώ εκεί να τον ταΐζω.

Κι εγώ βυθό ήθελα να του κάνω αλλά ο άντρας ήθελε ζούγκλα και επικράτησε η γνώμη του.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μου είπε να μην πάρω θεραπεία...το προληπτικά δεν της λέει τίποτα...να κάνω την προσπάθεια μου και να πάνε όλα καλά...

Αυτά εν ολίγοις....

Συμφώνησε δηλαδή με όλους τους άλλους...

I81rp3.png

Λοιπόν...σχεδόν μια από τα ίδια...αλλά αυτό που έκανε την διαφορά ήταν το ότι η αδερφή της γιατρού είχε κάνει 5 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και έτσι η κοπέλα ήταν πολύ αναλυτική και πολύ γλυκιά μαζί μου....γιατί η γιατρός δεν πρέπει να ήταν πάνω από 40 χρονών, νεότατη και πολύ καλή....ανθρώπινη εντελώς...

Πολύ ωραία. .

Κλειστο λοιπόν το θέμα, είσαι μια χαρούλα και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα!

Σούπερ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

άρα μια χαρά...Αντε μενει μόνο να σου έρθει περίοδος...

kOZcp3.png

καλά βρε Λιν τρελάθηκες???

Τι το πλένεις δυο φορές την ημέρα?????

Δεν κάνει...καθόλου μάλιστα...

Στο τεστ ΠΑΠ οι γαλακτοβάκιλοι είναι αρκετοί ή λίγοι???

Χεχεχεχε! Καλά τα λες!

Το πολύ τρίψιμο δεν κάνει καλό συμφωνώ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αφρόλουτρο εκεί είναι λάθος.

Το πράσινο σαπούνι είναι το πιο αγνό.

Αλλά ακόμα και αυτο ΟΧΙ κάθε μέρα.

Νεράκι του Θεού Λινάκι μου.

Μια φορά τη μέρα.

Το σημείο έχει υγρά κλπ που χρειάζονται για τη διατήρηση του φυσικού ph.

Στην ουσια ``μονη μου'' προκαλω προβληματα.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Πολύ ωραία. .

Κλειστο λοιπόν το θέμα, είσαι μια χαρούλα και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα!

Σούπερ.

άρα μια χαρά...Αντε μενει μόνο να σου έρθει περίοδος...

Τερμα δεν ξανασχολούμαι....

I81rp3.png

Στην ουσια ``μονη μου'' προκαλω προβληματα.

Δε το ήξερες. . Για καλό το έκανες.

Σαν εμένα την τρελή παλιά, πολύ παλιά, το έπλενα κάθε μερα με μπεταντιν!!!!

Ευτυχώς το είπα στη νύφη μου και με έκραξε!

Εκείνη μου είπε για το νερό και το πράσινο σαπούνι που και που.

Αυτή τα ψάχνει πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...