Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν τον ξαναειπα αλλα μαλλον ναι

Θα τον ξαναρωτήσεις αύριο?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δεν κατάλαβα....

Δηλαδή η εξεταση που σου έκαναν δεν έδειχνε κάτι για το μωρό αλλά μονο για σένα?

Ακριβώς όπως τα λες μανίτσα.

.

Τέλος πάντων, επειδή πάντα βλέπουμε τα θετικά πράγματα, θα πω ενα Δόξα το Μεγαλοδύναμο, που η εξέταση ήταν καθαρή. ..

Ας το σκεφτούμε λίγο στο έτσι. ..

Δίκιο δεν έχω μανίτσα? :wink:

ΕΠΊΣΗΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ:

Μην απογοητευεστε ΚΑΘΟΛΟΥ!

Σήμερα που μίλαγα με το γιο του γιατρού μου (γιατρός κι αυτός εννοείται), του λεω:

-είμαι ανησυχη που εχω 2 κυησεις που δεν προχώρησαν, η μια ηταν ivf.

Και απαντάει:

- αυτή την κυηση μη την μετράς καν σαν αποτυχία. Οι εξωσωματικες έχουν ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ τους μεγαλη πιθανότητα αποβολής τις πρώτες μέρες. Επειδή το σπέρμα δεν έχει ταλαιπωρηθεί για να φτάσει στο ωαριο οπότε ίσως και να μην ειναι της καλύτερης ποιότητας. Να πω ότι είχες πάνω απο τρεις φυσιολογικες συλληψεις και αποβολές να πω οκ έχουμε θέμα. Τις εξωσωματικες ομως μην τις μετράς σαν αποτυχία. ..

Τα έγραψα αυτά για να μην σκέφτεστε αρνητικά όσες έχετε παλλινδρομες απο εξωσωματικες.

Δεν φταιτε εσείς/ δεν φταίμε εμείς.

Απλά η κατάσταση απο μονη της εχει υψηλό κίνδυνο παλλινδρομησης ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΈΡΕΣ (το διευκρινίζω μην τρομαξουνε οι έγκυες :-) )

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αννιτακι μου τι να σε κανω να ερθω κι εγω μαζί αλλα φοβαμαι μην με παρεξηγήσει ο ανθρωπος θα του εξηγήσουμε ομως, ο ανδρας σου θα ειναι? Πες μου αν ειναι να κλεισω ραντεβού, δεν θελω να σε παρασύρω αλλα πήρε και η ΑΘηνα θετική χοριακή μετα απο 4 προσπαθειες ακαρπες λες να ειναι το τυχερο σου? Αν μεινεις ομως θα με καλεσεις στην βαφτιση κακομοιρα μου και θα ειμαι και πρωτο τραπεζι!!!:rolleyes: εχεις κανενα dvd υστεροσκοπησης να του δειξουμε? να παμε προετοιμασμενες ετοιμοπολεμες...

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ...!!!!

ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

DVD ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ Γ@ΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ DVD.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ Ε..?????

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/4 ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΡΕ.....!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..????????

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ......ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ...!!!!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ...!!!!

ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

DVD ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ Γ@ΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ DVD.......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ Ε..?????

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/4 ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΡΕ.....!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..????????

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ......ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ...!!!!!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!

Γιατί να μην σου το δώσει...δικό του θα είναι???Εσύ να το ζητήσεις εξαρχής.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας

Γράφω στα γρήγορα εχω πολυ διαβασμα γμτ.

Η ιστολογικη μια μουφα ηταν τελικά, απλά για να δεις οτι ηταν κυηση που ειπε ο γιατρός και οτι δεν υπήρχε κάποια κακοήθεια (καρκίνος κλπ).

Δεν ήταν λέει για ν δούμε τι έφταιξε.

Αυτό το δείχνει αν παίρναμε το δειγμα και το πηγαίναμε για ανάλυση dna (πολύ ακριβό).

Αυτα τα δικά μου παω παλι να χωθώ στα βιβλια μου........ :-(

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ...!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ..??????

ΛΟΙΠΟΝ εμενα ειναι ευκολο να με καταλαβεις,ειμαι 1,80,50 κιλα,ξανθια ,πολλη ομορφη μα παρα πολλη,και χωρις δοντια.σου στελνω το τηλ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ....."ΕΓΡΑΨΕΣ" ΠΑΛΙ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γιατί να μην σου το δώσει...δικό του θα είναι???Εσύ να το ζητήσεις εξαρχής.

ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ....!!!!!!!!

ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ "ΜΑΣΗΣΟΥΝ"....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...!!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.....!!!!!

ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ..?????

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΤΙΑΞΩ ΛΑΔΕΡΟ....ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕΣΑ..??????

ΕΠΙΣΗΣ....ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.????? ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ..????

Eipa egw oti den se agapawwww ;;;;

Etsi na to akouso prota thelo !!! :tongue::tongue::tongue:

SE AGAPAWWWWW POLY TRELIARA MOY !!!!!! :P:p:p

ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΖΟΥΤΖΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΡΕΛΟ DADAKI...!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γιατί εσύ τα λαδερα μόνο με καρότο τα τρως???

Αν θες θα έρθω...χρωστάω και ένα βρωμόξυλο στην μ@λ@κισμ3νη την @γ@θη...

I81rp3.png

Τα μανιτάρια εδώ και χρόνια όμως ανήκουν στην κατηγορία των λαχανικών...

I81rp3.png

Μια μεγαλη μεγαλη καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην με ξεχασατε!!επανηλθα!Σορυ αν χαθηκα κοριτσια ειχα αναγκη ομως απο ηρεμια.....Το αποτελεσμα για οσες θυμουντε δυστηχως ειναι ασχημο ..Ηχοριακη δεν ειχε φυσιολογικες τιμες μια διλασιαζοταν και μια οχι καναμε υπερυχο ειδαμε σακο αλλαοχι αιματωμα στο σακο και επρεπε να το βγαλω..βεβαια η πρωτη προσπαθεια του γιατρου με ενδοφλεβια μεθοτρεξανη για να αποβαλω δεν ηταν επιτυχεις οποτε καναμε χειρουργιο..Στειλαμε δειγμα για ιστολογικη δεν ηταν εξωμητριο... Ογιατροσ ειπε να μη στεναχωριεμαι οτι ισως ετσι επρεπε να γινει αφου δεν ηταν καλο..Αφου μαζεψα τα κομματια μου λοιπον γυρισα!Με καλη διαθεση!!ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ περιμενω να ακουσω απο ολες ευχαριστα νεα και μονο παρακαλω!!!!!!!Σας φιλω ολες το βραδακι θα μπω να τα πουμε !!

Μια μεγαλη μεγαλη καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην με ξεχασατε!!επανηλθα!Σορυ αν χαθηκα κοριτσια ειχα αναγκη ομως απο ηρεμια.....Το αποτελεσμα για οσες θυμουντε δυστηχως ειναι ασχημο ..Ηχοριακη δεν ειχε φυσιολογικες τιμες μια διλασιαζοταν και μια οχι καναμε υπερυχο ειδαμε σακο αλλαοχι αιματωμα στο σακο και επρεπε να το βγαλω..βεβαια η πρωτη προσπαθεια του γιατρου με ενδοφλεβια μεθοτρεξανη για να αποβαλω δεν ηταν επιτυχεις οποτε καναμε χειρουργιο..Στειλαμε δειγμα για ιστολογικη δεν ηταν εξωμητριο... Ογιατροσ ειπε να μη στεναχωριεμαι οτι ισως ετσι επρεπε να γινει αφου δεν ηταν καλο..Αφου μαζεψα τα κομματια μου λοιπον γυρισα!Με καλη διαθεση!!ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ περιμενω να ακουσω απο ολες ευχαριστα νεα και μονο παρακαλω!!!!!!!Σας φιλω ολες το βραδακι θα μπω να τα πουμε !!

Wellcome back μπουμπού και λυπάμαι πραγματικά για όσα πέρασες...

Πολλά φιλια και μια τεράστια αγκαλία σου στέλνω...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...