Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γειά σου νάντι...όλο για εσένα με ρωτάει...σε σκέφτεται συνέχεια...καλά είναι...κάνει σαν την δημητρούλα....σταματάνε οι αναγούλες....ωχ γιατί σταμάτησαν..και τέτοια....

Λογικό μωρε!!!Πέρασε και συτή πολλά.Να της πεις ότι είμαι μια χαρά και περιμένω το αγγελούδι μου να μου στείλει το αδερφάκι του.Όταν μπορέσω θα μπω και εγώ δίπλα να της μιλήσω!!!!

Διαφημίσεις

Μάλλον της το είπε επειδή δεν έχει χάσει ποτέ μωρό.

Ρωτάω όμως εγώ: πρέπει πρώτα να χάσω μωρό? Οεο?

Αφού εχω μπει στη διαδικασία ελέγχου.

Αφού θα κάνω εξωσωματική που οπως είπες στοιχίζει.

Γιατί να μην είμαι σίγουρη?

E nai akrivos !!!!

Yv7Sp2.png

:-( :-( :-(

Κάτι συμβαίνει ρε γμτ. ..

Δε μπορεί τρεις φορές την ίδια βδομάδα. .

Τι ενέσεις έκανε?

Ξέρεις?

Ιvor νομίζω. Δεν ρωτάω και πολλά, δεν θέλω να τα σκαλίζω και πολύ. Ας ηρεμήσει λιγάκι και θα τη ρωτήσω...ασε, τρίτη αποξεση μεσα σε 8 μήνες!!Ούτε και αυτό δεν ξέρω αν ειναικαλό

kOZcp3.png

Ρε κορίτσια μόλις εμαθα κατι στεναχωρο. Μια φιλη μου που ηταν εγκυος για τριτη φορά έχασε παλι το μωράκι στην 7η εβδομάδα. Ειναι η τρίτη φορά που της συμβαίνει. Στο δευτερο εκανε εξετασεις θρομβοφιλίας και την ειχαν βρει θετική οπότε αυτή τη φορά εκανε ενεσεις...πάλι συνεβει...Παει αυριο για απόξεση...! Ρε γμτ...γιατι;;;;; Πολύ στεναχωρέθηκα. Δηλαδη να σου βρουν τι εχεις, να το παλευεις και τελικά να μην ειναι αυτό αλλά κάτι άλλο;

Πολύ κρίμα ρε γαμώτο!!!Είναι τόσο κρίμα!!!!Λυπάμαι πολύ!!!!

Ιvor νομίζω. Δεν ρωτάω και πολλά, δεν θέλω να τα σκαλίζω και πολύ. Ας ηρεμήσει λιγάκι και θα τη ρωτήσω...ασε, τρίτη αποξεση μεσα σε 8 μήνες!!Ούτε και αυτό δεν ξέρω αν ειναικαλό

Krima :( Pw pw :(

Epsakse kai kati alo ektos apo thromb?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια μόλις εμαθα κατι στεναχωρο. Μια φιλη μου που ηταν εγκυος για τριτη φορά έχασε παλι το μωράκι στην 7η εβδομάδα. Ειναι η τρίτη φορά που της συμβαίνει. Στο δευτερο εκανε εξετασεις θρομβοφιλίας και την ειχαν βρει θετική οπότε αυτή τη φορά εκανε ενεσεις...πάλι συνεβει...Παει αυριο για απόξεση...! Ρε γμτ...γιατι;;;;; Πολύ στεναχωρέθηκα. Δηλαδη να σου βρουν τι εχεις, να το παλευεις και τελικά να μην ειναι αυτό αλλά κάτι άλλο;

Krima h kopela!!

Apo exwsw??

Kalhmera Dimitroula !!!

Kalhmera Morfaki !!!

Kalhmera Linaki !!!

Ax na pw kati ...

Poso me eknevrizei otan lene den xriazete na psaxneis meta apo mia apovoli !!!!!!!

Ma ti les vre file ???? Dinoume tosa leuta kai prepei na ginoun 3, na doso 7000 eur kai meta ?????

E aideeeeeeeeeee oust !!!!

Ta nevra mou toraaaaa !!!!!

Γεια σου Dadaki!!!!!

Οντως και εμενα με εκνευριζει οι περισσοτεροι γιατροι παντα την πρωτη αποτυχια την αποδιδουν σε τυχαιο γεγονος αλλα αμα επακολουθουν και αλλες τοτε κατιυπαρχει αλλα το καλυτερο θα ηταν να δινουν σημασια απο την πρωτη γιατι για εκεινους δεν ειναιτιποτα αλλα για καθε γυναικα που το βιωνει ειναιμεγαλος πονος.

Τι να πω..

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γεια σου Dadaki!!!!!

Οντως και εμενα με εκνευριζει οι περισσοτεροι γιατροι παντα την πρωτη αποτυχια την αποδιδουν σε τυχαιο γεγονος αλλα αμα επακολουθουν και αλλες τοτε κατιυπαρχει αλλα το καλυτερο θα ηταν να δινουν σημασια απο την πρωτη γιατι για εκεινους δεν ειναιτιποτα αλλα για καθε γυναικα που το βιωνει ειναιμεγαλος πονος.

Τι να πω..

Geia sou Linaki!!

Διαφημίσεις

Μάλλον της το είπε επειδή δεν έχει χάσει ποτέ μωρό.

Ρωτάω όμως εγώ: πρέπει πρώτα να χάσω μωρό? Οεο?

Αφού εχω μπει στη διαδικασία ελέγχου.

Αφού θα κάνω εξωσωματική που οπως είπες στοιχίζει.

Γιατί να μην είμαι σίγουρη?

Εννοείτε όταν κάποια γυναίκα μπαίνει στην διαδικασία της εξωσωματικής καλό να είναι ψάχνεται όσο μπορεί.Δεν είναι μόνο το κόστος το οικονομικό,αλλά και το ψυχολογικό.

Εγώ ρε αγαπούλα δεν μιλάω για την συγκεκριμένη γιατρό.Μιλάω γενικά.Εμένα δεν μου είπε να κάνω.Μου είπε ότι η γνώμη της είναι να κάνω,αλλά αν δεν θέλω να μην κάνω.Χωρίς εγώ να έχω εκφράσει νωρίτερα αν θέλω ή όχι.Εσένα π.χ. σου είπε να κάνεις οπωσδήποτε,οπότε πάλι ήταν άλλη αντιμετώπιση ακριβώς διότι υπάρχει άλλο θέμα.

Απλά εγώ δεν είμαι καθόλου τις άποψης ότι δεν πειράζει να κάνεις ενέσεις.Είναι φάρμακο όπως και να το κάνουμε και αν δεν χρειάζεται καλό είναι να μην το κάνεις.Είπα και νωρίτερα ότι μου έκαναν ένα τεστ(γιατί πραγματικά το έψαξα πάρα πολύ)με άπειρες ερωτήσεις και τα στοιχεία των εξετάσεών μου μέσα που μου έδινε πιθανότητες 1/1.000.000 να χάσω το μωρό από κάτι τέτοιο.Εγώ λόγω του αίματος που είχα στην μύτη είμαι σίγουρη ότι το μωρό μου δεν έφυγε από αυτό.Και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ύστερα και από αυτό το τεστ πήρα την απόφαση ότι δεν θα κάνω ενέσεις για το 1/1.000.000.Η κρουέλα ήθελε να είναι καλυμμένη και για το 1/1.000.000 και καλά έκανε.Ξαναλέω δεν μιλάω για την συγκεκριμένη γιατρό για να μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Ναι οκ, έχεις δίκιο ρε παιδί μου.

Γιατί να το πάρεις, φάρμακο είναι.

Δεν ξέρω τι να πω.

Το θέμα είναι ότι πολλοί γιατροί κάνουν λάθη ή παραλήψεις.

Εμένα ο πρώτος μου γιατρός, δε μου έδωσε αντιβίωση ενώ ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί και ειχα ουρολοιμωξη.

Του γ@μας το σπίτι του μαλακ@ ναι ή όχι?

Εγώ τότε δεν ήξερα να ερμηνεύω τη γενική ουρων και δεν κατάλαβα ότι εχω ουρολοιμοξη.

Μετά το είδα. ..

Αφού ειχα χασει το μωρό.

Εσύ είσαι οκ, πηρες και άλλες γνώμες.

Και η Αναστασία δηλαδή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...