Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες!

Τι κάνετε? Κουσκουσεύετε?

Εγώ πήγα στο ΙΚΑ και ειχαν απεργία τελικά. ..

Έβρισα πολύ. .

Τσάμπα 7 ευρώ ταξί και τσάμπα περπάτημα μέχρι να βρω ταξί.

Εχουμε κανένα νέο σήμερα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρη Ζέττα αληθεύουν όλα αυτά;

Πάντως πέρα από την πλάκα, σε καταλαβαίνω αν δεν θελεις να μοιραστείς το θέμα είτε μαζί μας είτε με οποινδήποτε άλλο. Ισως κι εγώ έτσι να αντιδρουσα, δεν ξέρω. Οπως και να εχει, είτε τωρα, είτε πιο μετά, εγω σου στέλνω όλες μου τις ευχες, τη θετική μου ενέργεια και πολύ μπεπεδόσκονη...αχ,μολις εγραψα "μπεμπεδόσκονη" καποιο απο τα δυο εκανε μια τουμπα...! Το παιρνω για πολύ καλό σημάδι

Ναι αληθεύουν....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κόρες!

Έβρισα πολύ. .

Ναι έχουμε...

Γιατί δεν μου ξεκλειδώνεις το criminale???

Διάβασε και πιο πάνω τι μου είπε ο αιματολόγος...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ναι αυτά ρωτάνε...

εμενα δεν θυμαμαι να μου τα ρωτησαν...απλως εκανα τις εξετάσεις. Χμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Πάντως οκ απο αυτα που λέτε εμεις στην οικογένεια δεν ειχαμε τετοια, εμεις ξεκληριζόμαστε από καρκίνους

kOZcp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρη Ζέττα αληθεύουν όλα αυτά;

Πάντως πέρα από την πλάκα, σε καταλαβαίνω αν δεν θελεις να μοιραστείς το θέμα είτε μαζί μας είτε με οποινδήποτε άλλο. Ισως κι εγώ έτσι να αντιδρουσα, δεν ξέρω. Οπως και να εχει, είτε τωρα, είτε πιο μετά, εγω σου στέλνω όλες μου τις ευχες, τη θετική μου ενέργεια και πολύ μπεπεδόσκονη...αχ,μολις εγραψα "μπεμπεδόσκονη" καποιο απο τα δυο εκανε μια τουμπα...! Το παιρνω για πολύ καλό σημάδι

Η αλήθεια είναι βρε κοριτσάκια πως δεν μου αρέσει τον τελευταίο καιρό να το συζητάω γτ με ρίχνει πολύ το θέμα ... δεν ξέρω ... γτ ... απλά αρνούμαι ... και πιέζομαι πολύ και πιο πολύ φοβάμαι ...

Ε σίγουρα ήταν σημάδι ... ποιο να ήταν όμως ???? το αγόρι ή το κορίτσι ???

δωσε πάντως και στα δυο απο ενα φιλάκι και απο μένα ...

url]

Διαφημίσεις

Ναι έχουμε...

Γιατί δεν μου ξεκλειδώνεις το criminale???

Διάβασε και πιο πάνω τι μου είπε ο αιματολόγος...

Μαρή λολή πως να το κάνω αυτό? ??

Δεν ξέρω πως γίνεται.

Εξαλλου εγώ δεν μπαίνω απο pc και δε μου εμφανίζονται όλα σωστά. .

Διαβάζω για θρομβοφιλία και επιστρέφω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κόρες!

Έβρισα πολύ. .

καλημέρα μωρό μου. τζάμπα ταλαιπωρήθηκες μικρή μου.

Έχουμε νέο το Σασάκι πήγε αιματολόγο ....

url]

Καλημέρα κόρες!

Έβρισα πολύ. .

Να κοιτάς στο apergia.gr εκεί λεει ποιοι απεργούν. Δεν ειναι ανάγκη να ταλαιπωρείσαι αδικα. Ολα τα ασφαλιστικά ταμεία εχουν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες...

Τώρα δεν ξέρω τι εγινε με τις πληρωμές και με ανησυχεί. Εμενα η απόφαση ειχε βγει απο την περασμενη εβδομάδα αλλά παρόλα αυτά δεν πληρώθηκα ούτε την Παρασκευή ούτε τη Δευτέρα. Κάτι άκουσα οτι υπάρχει θέμα ρευστότητας και θα καθυστερήσουν διαφορες πληρωμές. Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια γιατί πολλά λένε και δεν ειναι παντα σωστα...Θα δουμε. ΕΛπιζω να ληξει σύντομα η απεργία γιατί πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου για την άδεια κύησης και να παρω επιτέλους και κατι παραπάνω γιατί εχω ξεπαραδιαστεί όλο αυτό τον καιρό..!

kOZcp3.png

Ζεττάκι μου όλα αυτά που λες είναι ιστορικό και μάλιστα βεβαρυμένο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου είπαν πως δεν έχεις ιστορικό.Και εμένα ο αιματολόγος δεν μου έθεσε θέμα ηλικίας.Τι θα πει δεν το έπαθε από αυτό ή από το άλλο και το έπαθε λόγω ηλικίας.Όλοι οι άνθρωποι γερνάνε δεν παθαίνουν όλοι όμως τα ίδια.

Διαφημίσεις

καλημέρα....τι κάνετε;πωπω...πόσα γράψατε....σήμερα....εγώ μόλις ξύπνησα....

βασικά ....καλησπέρα

εεε αφού μέχρι τις 3.30 έπαιζες στο fb που να ξυπνήσεις μετά ....

χάιντε χάιντε ...

url]

Καλημέρα κόρες!

Έβρισα πολύ. .

τελικά έχουν απεργία;να μην πάω ούτε εγώ τότε...χάζεψες βιτρίνες;

Κορίτσια μου είπε να μην κάνω άλλες εξετάσεις και αυτές που έκανα κακώς τις έκανα...θεωρεί ότι αλλού πρέπει να εστιάσω για το πρόβλημα μου...

Μου είπε λίγο την θεωρία ότι 1 στους 7 Ελληνες έχει κάποιον παράγοντα θρομβοφιλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνονται τα παιδιά ή δεν δεν γίνεται εμφύτευση από αυτό....

Βάση λοιπόν του δικού μου οικογενειακού ιστορικού δεν έπρεπε να κάνω ούτε τις εξετάσεις που έκανα...αλλά και να υπάρχει δεν σημαίνει ότι γίνονται αποβολές από αυτό μιας και το φυλικό οξύ καλύπτει τις έγκυες κατα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης....

Τελος πάντων γενικά μου είπε πολλά και διάφορα θεωρητικά...μου είπε να μην αγχώνομι και να μην ψάχνω ψύλλους στα άχυρα...δεν μου συστήνει αντιπηκτική αγωγή..

Αυτα.

Μωρό μου...

Χωρίς να έχω διαβάσει τι σου απάντησαν οι άλλες φούλες, εχω να πω τα εξής:

Ναι, σύμφωνα και με τη δική μου αιματολογο, δε χρειάζεσαι ενέσεις.

Ναι, σαφώς δεν χάνονται όλα τα μωρά απο αυτο.

Άτομα όμως οπως εγώ που έχουν χάσει δυο μωρά, δεν πρέπει να την ψάξουν παραπάνω?

Μια άλλη φίλη φίλης μου, έχασε 3 για να της πει ένας γιατρός ρε μπας και έχεις θρομβοφιλία?

Και έκανε ενέσεις στο τέταρτο και πήγαν όλα καλά.

Θέλω να πω το ότι στην περίπτωση σου, οκ δε χρειάζεται κάτι.

Είναι όμως γυναίκες που έχουν άλλες μεταλλαξεις και έχουν και ιστορικό αποβολων.

Αυτές δεν πρέπει να το ψάξουν?

Ρωτάω εγώ τώρα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η αλήθεια είναι βρε κοριτσάκια πως δεν μου αρέσει τον τελευταίο καιρό να το συζητάω γτ με ρίχνει πολύ το θέμα ... δεν ξέρω ... γτ ... απλά αρνούμαι ... και πιέζομαι πολύ και πιο πολύ φοβάμαι ...

Ε σίγουρα ήταν σημάδι ... ποιο να ήταν όμως ???? το αγόρι ή το κορίτσι ???

δωσε πάντως και στα δυο απο ενα φιλάκι και απο μένα ...

Αλλη μια αρνηση...! Πάντως δυο αρνησεις κάνουν μια κατάφαση. Οπότε, εσυ και η Αννα που ειστε δυο αρνησεις = μια κατάφαση. Οπότε αρχιστε να το βλέπετε με πιο αισιοδοξο μάτι το όλο θέμα κοριτσια μου γλυκα

kOZcp3.png

εμενα δεν θυμαμαι να μου τα ρωτησαν...απλως εκανα τις εξετάσεις. Χμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Πάντως οκ απο αυτα που λέτε εμεις στην οικογένεια δεν ειχαμε τετοια, εμεις ξεκληριζόμαστε από καρκίνους

Εμένα μου πήραν αναλυτικότατο ιστορικό για να κάνουν βέβαια συνδιασμό με τις εξετάσεις.Και παρ'ότι δεν είχαμε ιστορικό στην οικογένεια μου έδωσε και έκανα άλλη μια εξέταση που απλά επιβεβαίωσε το ιστορικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...