Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:P:p:p:p:p τελικά εσύ την έχεις όντως μεγάλη .... την φαντασία ....

οχι δεν είμαι σε φάση διέγερσης ... σε φάση ... καφάσι είμαι ...

Οσονούπω ...

Χμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, δεν με πειθεις και πολύ και τη φαση καφάσι αλλά δεν επιμένω...

Ουτε κι εγώ μαγείρεψα, θα κανω τραχανα στο γιο μου και εγω θα φαω μια ντοματα...Εχτές κατάφερα τελικά να κάνω αξιοπρεπή πίτσα..!! Βγηκε και σχετικά ελαφριά γιατι δεν την επηξα στο υλικο επανω και η ζύμη μου βγηκε αρκετά καλή. Εχω ακομα δρόμο αλλά νομίζω οτι επιτέλους είμαι στην σωστή πορεία για την κατακτηση της πιτσας. Δεν γινεται να μη μπορω να κάνω πιτσα, μανα ειμαι..!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Χμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:, δεν με πειθεις και πολύ και τη φαση καφάσι αλλά δεν επιμένω...

Ουτε κι εγώ μαγείρεψα, θα κανω τραχανα στο γιο μου και εγω θα φαω μια ντοματα...Εχτές κατάφερα τελικά να κάνω αξιοπρεπή πίτσα..!! Βγηκε και σχετικά ελαφριά γιατι δεν την επηξα στο υλικο επανω και η ζύμη μου βγηκε αρκετά καλή. Εχω ακομα δρόμο αλλά νομίζω οτι επιτέλους είμαι στην σωστή πορεία για την κατακτηση της πιτσας. Δεν γινεται να μη μπορω να κάνω πιτσα, μανα ειμαι..!

Καλά κάνεις και δεν πείθεσαι...χεχεχεχε

Γιατί δεν επιμένεις όμως???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εσείς στην οικογένεια σας δεν έχετε κανένα ιστορικό με εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο???Κανένας κανενας???

καριαδκό ... κανένας ....

εγκεφαλικό η μητέρα της μητέρας μου, όμως δεν το αποδίδουν λόγω του οτι ήταν 72 χρονών ... οπότε παραβλέπεται ...

η μητέρα του πατέρα μου, θρόμβωση στα πόδια αλλά 92 ή 94 χρονών (δεν θυμάμαι καλά) πάλι παραβλέπεται λόγω ηλικίας ....

και τελικά το ανεύρυσμα του πατέρα δεν αποδίδεται σε δημιουργία θρόμβου ...

url]

καριαδκό ... κανένας ....

εγκεφαλικό η μητέρα της μητέρας μου, όμως δεν το αποδίδουν λόγω του οτι ήταν 72 χρονών ... οπότε παραβλέπεται ...

η μητέρα του πατέρα μου, θρόμβωση στα πόδια αλλά 92 ή 94 χρονών (δεν θυμάμαι καλά) πάλι παραβλέπεται λόγω ηλικίας ....

και τελικά το ανεύρυσμα του πατέρα δεν αποδίδεται σε δημιουργία θρόμβου ...

Αχα...μετράει όμως στο ιστορικό...μου είπε ανεξαρτήτου ηλικίας....

Οι δικοί μου ζήσαν όλοι πολλά χρόνια αλλά κανένας δεν πέθανε από τίποτα από αυτά...

I81rp3.png

Αααααα! εσύ κάτι ξέρεις... Μάλιστα, μάλιστα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειπα να μην επιμείνω γιατί βλέπω ότι θέλει να το κρατήσει επτασφράγιστο, τι να κάνω, ; να ξεσφραγίσω 7 βουλοκέρια ;παει πολύ...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

καλά κάνεις και δεν επιμένεις ... και άσε το Σασάκι να λέει οτι θέλει ...

Συγχαρητήρια λοιπόν για τις μαγειρικές σου ικανότητες και δεξιότητες ...

Είμαστε περήφανες για σένα.

αη μαρή ... στο τέλος θα με γκαστρώσετε όπως πάτε ....

url]

Αααααα! εσύ κάτι ξέρεις... Μάλιστα, μάλιστα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειπα να μην επιμείνω γιατί βλέπω ότι θέλει να το κρατήσει επτασφράγιστο, τι να κάνω, ; να ξεσφραγίσω 7 βουλοκέρια ;παει πολύ...

Δεν ξέρω μπέμπα...αλλά φαντάζομαι ότι ξεκινάει...

Θα σου πω..

Οταν είχε έρθει είπε ότι περίμενε περίοδο για να ξεκινήσει το μακρύ πρωτόκολλο...περίοδο της έχει έρθει εδώ και καιρό...άρα όπου να ναι ξεκινάει...

I81rp3.png

Οι δικοί μου ζήσαν όλοι πολλά χρόνια αλλά κανένας δεν πέθανε από τίποτα από αυτά...

αυτά είναι για την θρομβοφιλία σωστα;

kOZcp3.png

εμένα μου είπαν πως δεν μετράει ...

μόνο η μητέρα της μητέρας μου που σου είπα εγκεφαλικό ... και έζησε 3-4 μήνες μετά το συμβάν ...

η μητέρα του πατέρα μου ξέχασα να αναφέρω πως το έπαθε επειδή δεν έπινε σχεδόν καθόλου νερό αλλά δεν πέθανε απο αυτό ... της κάνανε επέμβαση και δεν άντεξε, απλά σου λέω δεν πιάνεται αυτή εδώ γτ είχε πολλά θέματάκια μαζεμένα ... και λόγω ηλικίας ...

url]

Διαφημίσεις

Θα σου πω..

Οταν είχε έρθει είπε ότι περίμενε περίοδο για να ξεκινήσει το μακρύ πρωτόκολλο...περίοδο της έχει έρθει εδώ και καιρό...άρα όπου να ναι ξεκινάει...

ξαναλέω αη μαρή ...

μπορεί ναι ... μπορεί όχι ... τι εννοείς ??? είναι η τελευταία μου περίοδος ??? Μπαίνω σε εμμηνόπαυση ???? Αμάν Παναγιά μου ... να προλάβω ....

αυτά είναι για την θρομβοφιλία σωστα;

correct ...

Ζεττάκι μου καλή αρχή και σε σένα....

ευχαριστώ ... επίσης ...

δεν έχω ξεκινήσει ακόμα ... μου λείπουν εξετάσεις ...

url]

ξαναλέω αη μαρή ...

μπορεί ναι ... μπορεί όχι ... τι εννοείς ??? είναι η τελευταία μου περίοδος ??? Μπαίνω σε εμμηνόπαυση ???? Αμάν Παναγιά μου ... να προλάβω ....

correct ...

ευχαριστώ ... επίσης ...

δεν έχω ξεκινήσει ακόμα ... μου λείπουν εξετάσεις ...

Δεν γράφω πουθενά τελευταία περίοδο....χεχεχεχεχε

I81rp3.png

Θα σου πω..

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρη Ζέττα αληθεύουν όλα αυτά;

Πάντως πέρα από την πλάκα, σε καταλαβαίνω αν δεν θελεις να μοιραστείς το θέμα είτε μαζί μας είτε με οποινδήποτε άλλο. Ισως κι εγώ έτσι να αντιδρουσα, δεν ξέρω. Οπως και να εχει, είτε τωρα, είτε πιο μετά, εγω σου στέλνω όλες μου τις ευχες, τη θετική μου ενέργεια και πολύ μπεπεδόσκονη...αχ,μολις εγραψα "μπεμπεδόσκονη" καποιο απο τα δυο εκανε μια τουμπα...! Το παιρνω για πολύ καλό σημάδι

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...