Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Που είσαι κοπελιά???Τι θα γίνει με εσένα θα μας απαντήσεις τελικά τι θα κάνεις???Έλα να παίρνουμε όλες σειρά!!!Θέλω να βλέπω προσπάθειες,ανεβασμένο ηθικό και φυσικά πολλές γκαστρίτσες!!!

Μη την τρομάζεις και μας αρχίσει πάλι τα "εχω το φαγητό στη φωτιά" και τα "φευγω εχω μια δουλειά τωρα". Θέλει να την παρουμε με το μαλακό για να τα ξεράσει ...αλλιώς σφήγκα η κυρία

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι κοπελιά???Τι θα γίνει με εσένα θα μας απαντήσεις τελικά τι θα κάνεις???Έλα να παίρνουμε όλες σειρά!!!Θέλω να βλέπω προσπάθειες,ανεβασμένο ηθικό και φυσικά πολλές γκαστρίτσες!!!

Να εδώ γύρω τριγύρω ...

Τι κάνεις μωρό, λίγο πιο χαλαρά σήμερα ε ????

url]

Κοριτσάκι στο μαγαζί είμαι...το κωλοβαράω λίγο...

Κοίτα φιλενάδα να ξεκουραστείς και λίγο!!!Αρχίζουμε προσπάθεια και το/τα μωράκι/α περιμένουν στην επόμενη στροφή και σε θέλουν ξεκούραστη και χαλαρή!!!!

ακριβώς ... την 9η μέρα είχα πάει για ωοληψία ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

Ελα ρε. 9 μέρες..!Καλά σουπερ μου φαίνεται και σχεδόν μηδενική ταλαιπωρία...Αντε Αναστασω, με το που θα αρχίσεις θα τελείωσεις κιόλας...Ποσο χαίρομαι δεν φανταζεσαι..!

kOZcp3.png

Μη την τρομάζεις και μας αρχίσει πάλι τα "εχω το φαγητό στη φωτιά" και τα "φευγω εχω μια δουλειά τωρα". Θέλει να την παρουμε με το μαλακό για να τα ξεράσει ...αλλιώς σφήγκα η κυρία

Το σκέφτηκα ότι θα την τρομάξω,αλλά δεν συγκρατήθηκα να μην ρωτήσω!!!Έχω χαρεί τόσο πολύ που ξεκινάνε και έχουν ξεκινήσει οι φούλες μας που θέλω και το Ζεττάκι μας να πάρει μπροστά και να γίνει μανούλα!!!

Διαφημίσεις

Κοίτα φιλενάδα να ξεκουραστείς και λίγο!!!Αρχίζουμε προσπάθεια και το/τα μωράκι/α περιμένουν στην επόμενη στροφή και σε θέλουν ξεκούραστη και χαλαρή!!!!

Ξεκούραση και χαλάρωση θα κάνω τις μέρες μετά την εμβρυομεταφορά...τώρα μαζεύω λεφτάκια για τον γιατρό μας...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πας να μου ξεφύγεις ε????

Ναι εγώ πιο χαλαρά σήμερα!!!

ειδες ε; δεν απαντάει...τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν μας πούλησε το παραμύθι ότι εχει το φαγητό στη φωτιά...

Μαρή Ζεττα, με τα πολυμορφικά μαλλιά, θα μας πεις τίποτα ή θα μας σκασεις; Βρε μπας και εισαι ήδη σε κυκλο διέγερσης και το κρατάς επτασφράγιστο;

kOZcp3.png

:P:p:p:p:p μια που μου το θύμησες ... η ανεπρόκοπη δεν μαγείρεψα ακόμα ... έχω να πάω και καθαριστήριο κάτι ρούχα ... να κάνω και κάτι ψώνια ... άσε κόλαση πάλι ...

Ελα ρε. 9 μέρες..!Καλά σουπερ μου φαίνεται και σχεδόν μηδενική ταλαιπωρία...Αντε Αναστασω, με το που θα αρχίσεις θα τελείωσεις κιόλας...Ποσο χαίρομαι δεν φανταζεσαι..!

Ναι, ούτε που θα το πάρει χαμπάρι ... άσε που με την ελόνβα θα ξεχάσει τρυπήματα για τις 5 πρώτες μέρες περίπου ...

Τιποτα Σασάκι, νερό θα φύγει ο καιρός και θα μας πεις ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!

Το σκέφτηκα ότι θα την τρομάξω,αλλά δεν συγκρατήθηκα να μην ρωτήσω!!!Έχω χαρεί τόσο πολύ που ξεκινάνε και έχουν ξεκινήσει οι φούλες μας που θέλω και το Ζεττάκι μας να πάρει μπροστά και να γίνει μανούλα!!!

Δεν τρομάζω βρε αγαπούλα ... απλά είμαι σε μια φάση deny... θα σας πω όμως εν καιρό ... σύντομα ....

url]

ειδες ε; δεν απαντάει...τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν μας πούλησε το παραμύθι ότι εχει το φαγητό στη φωτιά...

Μαρή Ζεττα, με τα πολυμορφικά μαλλιά, θα μας πεις τίποτα ή θα μας σκασεις; Βρε μπας και εισαι ήδη σε κυκλο διέγερσης και το κρατάς επτασφράγιστο;

:P:p:p:p:p τελικά εσύ την έχεις όντως μεγάλη .... την φαντασία ....

οχι δεν είμαι σε φάση διέγερσης ... σε φάση ... καφάσι είμαι ...

Οσονούπω ...

url]

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p μια που μου το θύμησες ... η ανεπρόκοπη δεν μαγείρεψα ακόμα ... έχω να πάω και καθαριστήριο κάτι ρούχα ... να κάνω και κάτι ψώνια ... άσε κόλαση πάλι ...

Ναι, ούτε που θα το πάρει χαμπάρι ... άσε που με την ελόνβα θα ξεχάσει τρυπήματα για τις 5 πρώτες μέρες περίπου ...

Τιποτα Σασάκι, νερό θα φύγει ο καιρός και θα μας πεις ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!

Δεν τρομάζω βρε αγαπούλα ... απλά είμαι σε μια φάση deny... θα σας πω όμως εν καιρό ... σύντομα ....

Άντε καλά,αλλά δεν θα μείνουμε για καιρό στη φάση αυτή ναι???Παίρνουμε δύναμη,κουράγιο και προχωράμε.Ένα βήμα μπροστά μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο!!!

Ξεκούραση και χαλάρωση θα κάνω τις μέρες μετά την εμβρυομεταφορά...τώρα μαζεύω λεφτάκια για τον γιατρό μας...

Είναι και αυτό ένα θέμα.Τουλάχιστον να μην κουράζεσαι πααααρα πολύ.Και αυτό είναι κάτι!!!

Άντε καλά,αλλά δεν θα μείνουμε για καιρό στη φάση αυτή ναι???Παίρνουμε δύναμη,κουράγιο και προχωράμε.Ένα βήμα μπροστά μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο!!!

ναι μωρό μου, δεν θα ξεχαστώ εδώ ...PROMISE

Ζεττα να σε ρωτήσω κάτι???

για ρώτα ...

url]

ναι μωρό μου, δεν θα ξεχαστώ εδώ ...PROMISE

για ρώτα ...

Εσείς στην οικογένεια σας δεν έχετε κανένα ιστορικό με εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο???Κανένας κανενας???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...