Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Anastasia,

Diavasa tora kai egw sto parents auto pou eipes gia mia kopela pou ekane 17 oaria 4 hmera !!!

Eprepe na tis apantiso, den kratithika !!!

Καλημέρα ...

Συγγνώμη που πετάγομαι έτσι αλλα είσαι απογοητευμένη με 17 ωάρια 4 ημερα ????

Εγώ την 6 είχα 3 και τελικά μου πήραν 9 ωραία και ώριμα.

Είναι παρα πολύ νωρίς να απογοητευτείς !!!!!

Μια χαρά θα πας.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι !!!!

ερώτηση: αυτή η κοπέλα δεν ήταν ευχαριστημένη δηλαδη; Δεν καταλαβα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μη προτρέχεις, κι εσυ μπορεί να εχε ις φουσκωμενη κοιλιά χωρίς να χρειαστεί να περάσεις τη φαση των ενεσεων...Νομίζω εσυ εισαι το καλό άλογο, το γκανιαν που λενε.

Ωραία τα λες Πηνελοπάκι μου!!!Πλάκα έχεις.Μωρέ το έχω ξαναπεί ότι δεν πολυπιστεύω ότι θα ξαναγίνει το ίδιο θαύμα δεύτερη φορά σε τόσο λίγο χρόνο.Οπότε να σου πω την αλήθεια μου ζηλεύω που δεν ξεκινάω τώρα,αλλά τι να κάνω.Περιμένω!!!Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα ήδη ξεκινήσει.

Αααα και το άλλο που μου είπε είναι το εξής...το να πάρω προληπτικά αγωγή δεν θα πάθω τίποτα...αλλά αφού παίρνουμε που παίρνουμε ένα σκασμό φάρμακα καλύτερα να το αποφύγω...

ναι συμφωνω, αν μπορείς να το αποφύγεις απόφυγέ το. Οσο να'ναι φαρμακο ειναι. Παντως με τον καιρό μαθαίνεις να τις κανεις. Εγω αυτη τη φορά δεν εκανα ουτε μια μελανια...! Ακόμα και τωρα που πλεον η κοιλιά μου δεν εχει πολλά περιθώρια τόσο τσιτωμένη που ειναι, τα ψιλοκαταφέρνω. Πάντως αν δω οτι με την πρωτη τσιμπια πονάω παω σε άλλο σημειο για να μη πονεσω. Τωρα τελευταια παω και μπουτι γιατι η κοιλιά ειναι σαν αεροστατο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία τα λες Πηνελοπάκι μου!!!Πλάκα έχεις.Μωρέ το έχω ξαναπεί ότι δεν πολυπιστεύω ότι θα ξαναγίνει το ίδιο θαύμα δεύτερη φορά σε τόσο λίγο χρόνο.Οπότε να σου πω την αλήθεια μου ζηλεύω που δεν ξεκινάω τώρα,αλλά τι να κάνω.Περιμένω!!!Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα ήδη ξεκινήσει.

Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατι το θεωρείς σαν "θαυμα". Εχουμε φτασει να πιστεύουμε οτι φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας ειναι θαυμα. Εγω ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις παιδάκι με φυσιολογική συλληψη ακόμα και αν ειναι το δευτερο, η το τρίτο. Σας εχω πει πολλές φορές για τη φιλεναδα μου με τις 7 προσπαθειες εξωσωματικής, εμεινε τελικα στην 7η, θερμοκοιτίδα απο τις 30 εβδομαδες λογω προεκλαμψίας, και 9 μηνες μετά εγκυος φυσιολογικά, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, χωρίς ιχνος πιεσης.!! Βαζω και στοιχημα ρε παιδί μου για σένα πως το λενε...

kOZcp3.png

Αννα θα μου ξεκλειδώσεις την πίστα στο criminale case????

Ζήτησα από την Dada, ζήτησα από την Δήμητρα....

Τώρα ζητάω από εσένα....ζητιάνος κατάντησα για μια πίστα..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατι το θεωρείς σαν "θαυμα". Εχουμε φτασει να πιστεύουμε οτι φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας ειναι θαυμα. Εγω ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις παιδάκι με φυσιολογική συλληψη ακόμα και αν ειναι το δευτερο, η το τρίτο. Σας εχω πει πολλές φορές για τη φιλεναδα μου με τις 7 προσπαθειες εξωσωματικής, εμεινε τελικα στην 7η, θερμοκοιτίδα απο τις 30 εβδομαδες λογω προεκλαμψίας, και 9 μηνες μετά εγκυος φυσιολογικά, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, χωρίς ιχνος πιεσης.!! Βαζω και στοιχημα ρε παιδί μου για σένα πως το λενε...

Το λέω αυτό Πηνελοπάκι μου γιατί το σπέρμα μας είναι πάρα πολύ κακό.Βρέθηκε ένα να είναι γρήγορο και να γονιμοποιήσει και με βάσει τα σπερμοδιαγράμματα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεθεί άλλο τόσο σύντομα.Ίσως σε 2 χρόνια πάλι να ξαναβρεθεί δεν το αμφισβητώ αυτό καθόλου,αλλά για τώρα δεν ξέρω.Πάντως όπως και να έχει εγώ ευχαριστώ το Θεό που το μόνο μας πρόβλημα είναι αυτό γιατί είναι και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο.Οπότε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον πιστεύω πως έρχεται και η δική μου ώρα!!!!

Ναι έλεγε πως είναι απογοητευμενη και ότι έπεσε πολύ.

Τι να πω, ισως δεν ξερει απο αυτά αλλά λες οτι συμμετέχει γενικά στα φόρα.

Από αυτά που ξέρω και τα πολλά δεν ειναι απαραίτητα και κάτι καλό. Πχ πάνω από 20 αρχίζει και χαλάει η ποιότητα. Δεν ξερω, ισως να εχει προσπαθησει παλι και να ειχε καμια 30αρια...

Πάντως κι εγώ τόσα ειχα εξ αρχής, αλλά εγω στη διαδρομή δεν έκανα άλλα. Ειχα τόσα και απλως παρακολουθουσαμε το πως μεγαλώνουν. Δηλαδη δεν περίμενε να βγουν ξαφνικά περισσότερα. Ισως γιατί εγώ έκανα και καταστολή ταυτόχρονα...δεν ξέρω. Νομιζα οτι με τη διέγερση κανεις καποια ωάρια στην αρχή και μετά απλώς μεγαλώνουν. Δεν ηξερα οτι μπορει να εχεις και αλλα στη διάρκεια αν δεν αλλάξεις τη δόση. Υποθέτω ότι αν κανεις ωαρια σε διαφορετικε μερες τότε δεν θα ειναι ολα του ίδιου μεγέθους και ίσως να μην ειναι όλα ώριμα κατά την ωοληψία...Τα λέω σωστά ή πάλι μακακίες;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ρεπάρεις σήμερα κοριτσάρα μου???Να ξεκουραστείς και εσύ λίγο γιατί νομίζω τα έπαιξες το τελευταίο διάστημα!!!

Nai amee apla den exw fb sto grafeio. Tha to kanw to apogeyma apo to spiti.

γεια σας κοριτσούδια ...

χαθηκα για λίγο και απλώσατε σεντονι πάλι ...

πάω πίσω για ενημέρωση ...

Που είσαι κοπελιά???Τι θα γίνει με εσένα θα μας απαντήσεις τελικά τι θα κάνεις???Έλα να παίρνουμε όλες σειρά!!!Θέλω να βλέπω προσπάθειες,ανεβασμένο ηθικό και φυσικά πολλές γκαστρίτσες!!!

Ρεπάρεις σήμερα κοριτσάρα μου???Να ξεκουραστείς και εσύ λίγο γιατί νομίζω τα έπαιξες το τελευταίο διάστημα!!!

Κοριτσάκι στο μαγαζί είμαι...το κωλοβαράω λίγο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσια μου είπε να μην κάνω άλλες εξετάσεις και αυτές που έκανα κακώς τις έκανα...θεωρεί ότι αλλού πρέπει να εστιάσω για το πρόβλημα μου...

Μου είπε λίγο την θεωρία ότι 1 στους 7 Ελληνες έχει κάποιον παράγοντα θρομβοφιλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνονται τα παιδιά ή δεν δεν γίνεται εμφύτευση από αυτό....

Βάση λοιπόν του δικού μου οικογενειακού ιστορικού δεν έπρεπε να κάνω ούτε τις εξετάσεις που έκανα...αλλά και να υπάρχει δεν σημαίνει ότι γίνονται αποβολές από αυτό μιας και το φυλικό οξύ καλύπτει τις έγκυες κατα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης....

Τελος πάντων γενικά μου είπε πολλά και διάφορα θεωρητικά...μου είπε να μην αγχώνομι και να μην ψάχνω ψύλλους στα άχυρα...δεν μου συστήνει αντιπηκτική αγωγή..

Αυτα.

είναι αλήθεια πως έχει 1/7 μη σου πω και παραπάνω ... και εμένα όμως το ιστορικό μου λέει να μην κάνω εξετάσεις ... έκανα και διαψεύσθηκε το ιστορικό ... δεν λέω πως κάτι θα βρεις έτσι, για να μην παρεξηγηθώ ... αλλά καλά θα κάνεις και θα πας και σε 2ο να πάρεις και αλλη μια γνώμη ... οι απλές μορφές όντως καλύπτονται με φελισιν ... ή και σαλοσπιρ ... απλά οταν έχουμε κάτι άλλο πχ αυτό που έχω εγώ είναι για να προστατευτώ εγώ πρωτίστως γτ οι ορμόνες μπορεί να προκαλέσουν θρόμβους ...

αυτά ....

Θα κάνω το βραχύ ανταγωνιστών...πολύ βραχύ θα έλεγα...

Καμια 10αρια μέρες πιστεύω...

ακριβώς ... την 9η μέρα είχα πάει για ωοληψία ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...