Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.....ΟΠΟΤΕ...ΟΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...!!!!!!!!!

ΩΣΤΕ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ....Ε..??????????

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!1

Eipa egw oti den se agapawwww ;;;;

Etsi na to akouso prota thelo !!! :tongue::tongue::tongue:

SE AGAPAWWWWW POLY TRELIARA MOY !!!!!! :P:p:p

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΖΕΤΤΑ και EVFORFIA σας ψάχνω και σεις χαμένες....κλαψ κλαψ κλαψ!

ΖΕΤΤΑ εσυ που εισαι ολη μερα???? Τώρα που δε δουλεύεις λιγοτερο σε βλεπουμε...:cool::cool::cool::cool::cool:

Ο αδερφός μου θα μου πει σήμερα αν με φερει ή οχι, ο κακομοίρης σπουδάζει και δουλεύει..τρεχει ολη μερα δε θελω να τον ζορίσω..αν τον πω να με φερει θα με φερει, τοσο φιλοτιμο παιδί ειναι αλλα αν δεν εχει δουλεια την Παρασκευή δε θέλω να ερχεται μονο για μένα....αλλα κορίτσια το βλεπω 90% να τα λεμε...πρεπει να μην ερθω καθολου θεσσαλονίκη στο συνεδριο για να μην τα πούμε...

Να μπαινετε να λετε ενα γεια να νιώθω ασφάλεια οτι δε θα σας ψάχνω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΗΡΘΑ ΒΡΕ .... Πως κάνεις έτσι .... Έλα εσύ και δεν θα χαθούμε, εμείς είμαστε ζουμπουρλές φαινόμαστε απο παντού, μην αγχώνεσαι δε με χάνεις εμένα με τίποτα .... φωσφορίζω και το βράδυ ...:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ηρθε και η αλλη κακουργα,θα ξερεις αυριο νωρις;ή αργα;ποσο θα την πληρωσεις την ΑΜΗ;Εχω πολλη δουλεια θα τα πουμε το βραδυ,νυχτεριδες

Δεν ξέρω...:shock::shock::shock: πιστεύω κανα 30...40...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ...!!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/4....ΑΛΛΑ....ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....!!!!!

Αννιτακι μου τι να σε κανω να ερθω κι εγω μαζί αλλα φοβαμαι μην με παρεξηγήσει ο ανθρωπος θα του εξηγήσουμε ομως, ο ανδρας σου θα ειναι? Πες μου αν ειναι να κλεισω ραντεβού, δεν θελω να σε παρασύρω αλλα πήρε και η ΑΘηνα θετική χοριακή μετα απο 4 προσπαθειες ακαρπες λες να ειναι το τυχερο σου? Αν μεινεις ομως θα με καλεσεις στην βαφτιση κακομοιρα μου και θα ειμαι και πρωτο τραπεζι!!!:rolleyes: εχεις κανενα dvd υστεροσκοπησης να του δειξουμε? να παμε προετοιμασμενες ετοιμοπολεμες...

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Δεν ξέρω...:shock::shock::shock: πιστεύω κανα 30...40...

Ελα με το λεωφορειο για να ερθεις και πιο νωρις,11 ειναι αργα,ποτε θα τα πουμε αφου 1 πρεπει να φυγεις;Εγω που ρωτησα μου ειπανε 40?

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?Βλέπω χθες το ξενυχτίσατε τελικά,αλλά εγώ είχα ήδη φύγει,κρίμα!!!!!

Βρε kale μου τι ώρες είναι αυτές που γράφεις!!!Διάβασμα ε?

Χριστινάκι μου καλά είμαι.Πρέπει να πάω για ΑΜΗ και δεν το παίρνω απόφαση.Μάλλον ψιλιφοβάμαι λίγο για το αποτέλεσμα,αλλά θα πάω οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα,το πήρα απόφαση.

evmorfia μου τι γίνεται με το δοντάκι σου?

Roubies Μην φοβασαι καλε χειροτερη ΑΜΗ απο την δική μου αποκλειεται να παρεις και βλεπεις παω για δευτερο!!! μη μασας. υπάρχουν και οι φυσικοι.

Dada μου θα δεις στον υπέρηχο της 8η μέρας εκει φαινονται ολα μια χαρα αν δει κατι δεν θα σε προχωρήσει αυτο τον κύκλο, εγώ πήγαινα 7η μερα και μετα μετρουσα LH & E2 και αναλογα προχωραγαμε ή σταματάγαμε, θελει υπομονή ο φυσικος αλλα νομιζω ειναι οτι καλήτερο. ευχομαι να σου φερει το μωρακι σου συντομα αυτος ο τροπος. του χρονου τετοιο καιρο θα εχεις φουσκώσει χι χι. κι εγω Σ' αγαπω ολο στην Αννιτα λετε καλα λόγια εχω κι εγω αναγκη απο τρυφεροτητα και στοργή...κλαψ.

Christine1012 τον εχω χωσει τον υπεθυνο να μας φτιαξει το site του ειπα να γινει τελειο να μπορουμε να γραφουμε οπως εδω για να δουμε... φιλακια στα μπεμπακια σου ποτε τα ενιωσες πρωτη φορα? θυμασαι εγω ακομα δεν νιώθω και πολλα.

Pink hat την παρασκευή υπέρηχο? ευχομαι να δεις δυο ολοστρογγυλα ζουμπουρλουδικα τέλεια μωρακια και θα δεις. πολλα φιλια.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Ελα με το λεωφορειο για να ερθεις και πιο νωρις,11 ειναι αργα,ποτε θα τα πουμε αφου 1 πρεπει να φυγεις;Εγω που ρωτησα μου ειπανε 40?

Η΄θα ρθω με τον αδερφο μου και στις 9 θα ειμαστε εκει να παρει ρουχα και παπουτσια που θελει και με θελει για παρέα και γνώμη και μετα θα πάει συτος στο μάθημα στο πανεπιστημιο και γω σε σας ή θα ρθω μονη μου με το λεωφορειο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Roubies Μην φοβασαι καλε χειροτερη ΑΜΗ απο την δική μου αποκλειεται να παρεις και βλεπεις παω για δευτερο!!! μη μασας. υπάρχουν και οι φυσικοι.

Dada μου θα δεις στον υπέρηχο της 8η μέρας εκει φαινονται ολα μια χαρα αν δει κατι δεν θα σε προχωρήσει αυτο τον κύκλο, εγώ πήγαινα 7η μερα και μετα μετρουσα LH & E2 και αναλογα προχωραγαμε ή σταματάγαμε, θελει υπομονή ο φυσικος αλλα νομιζω ειναι οτι καλήτερο. ευχομαι να σου φερει το μωρακι σου συντομα αυτος ο τροπος. του χρονου τετοιο καιρο θα εχεις φουσκώσει χι χι. κι εγω Σ' αγαπω ολο στην Αννιτα λετε καλα λόγια εχω κι εγω αναγκη απο τρυφεροτητα και στοργή...κλαψ.

Christine1012 τον εχω χωσει τον υπεθυνο να μας φτιαξει το site του ειπα να γινει τελειο να μπορουμε να γραφουμε οπως εδω για να δουμε... φιλακια στα μπεμπακια σου ποτε τα ενιωσες πρωτη φορα? θυμασαι εγω ακομα δεν νιώθω και πολλα.

Pink hat την παρασκευή υπέρηχο? ευχομαι να δεις δυο ολοστρογγυλα ζουμπουρλουδικα τέλεια μωρακια και θα δεις. πολλα φιλια.

Labrinoula mou se euxaristo para poli. Elpizo oti o giatros kserei ti kanei kai den nomizo oti tha proxorisoume ama kati den einai kalo.

Kai na sou pw kai kati alo: SE AGAPAWWWWW POLYYYYYYY !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΖΕΤΤΑ, EVMORFIA, PEPSI & HARRY συννενοήθηκα με τον αδερφουλη μου.

Εχει στις 10 μάθημα..αρα στις 10 ειμαι ελευθερη....

ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ! :tongue:

Να ανταλλάξουμε και κινητα να συννενοηθούμε καλύτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου γεια σας

Γράφω στα γρήγορα εχω πολυ διαβασμα γμτ.

Η ιστολογικη μια μουφα ηταν τελικά, απλά για να δεις οτι ηταν κυηση που ειπε ο γιατρός και οτι δεν υπήρχε κάποια κακοήθεια (καρκίνος κλπ).

Δεν ήταν λέει για ν δούμε τι έφταιξε.

Αυτό το δείχνει αν παίρναμε το δειγμα και το πηγαίναμε για ανάλυση dna (πολύ ακριβό).

Αυτα τα δικά μου παω παλι να χωθώ στα βιβλια μου........ :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας

Γράφω στα γρήγορα εχω πολυ διαβασμα γμτ.

Η ιστολογικη μια μουφα ηταν τελικά, απλά για να δεις οτι ηταν κυηση που ειπε ο γιατρός και οτι δεν υπήρχε κάποια κακοήθεια (καρκίνος κλπ).

Δεν ήταν λέει για ν δούμε τι έφταιξε.

Αυτό το δείχνει αν παίρναμε το δειγμα και το πηγαίναμε για ανάλυση dna (πολύ ακριβό).

Αυτα τα δικά μου παω παλι να χωθώ στα βιβλια μου........ :-(

Δεν κατάλαβα....

Δηλαδή η εξεταση που σου έκαναν δεν έδειχνε κάτι για το μωρό αλλά μονο για σένα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΖΕΤΤΑ, EVMORFIA, PEPSI & HARRY συννενοήθηκα με τον αδερφουλη μου.

Εχει στις 10 μάθημα..αρα στις 10 ειμαι ελευθερη....

ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ! :tongue:

Να ανταλλάξουμε και κινητα να συννενοηθούμε καλύτερα!

ΛΟΙΠΟΝ εμενα ειναι ευκολο να με καταλαβεις,ειμαι 1,80,50 κιλα,ξανθια ,πολλη ομορφη μα παρα πολλη,και χωρις δοντια.σου στελνω το τηλ.

ΛΟΙΠΟΝ εμενα ειναι ευκολο να με καταλαβεις,ειμαι 1,80,50 κιλα,ξανθια ,πολλη ομορφη μα παρα πολλη,και χωρις δοντια.σου στελνω το τηλ.

:tongue::tongue: Εσύ καλό μου θα μπορέσεις να φύγεις τελικά????? Σίγουρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...