Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Αρχικά αυτό ήθελα και ειδικά το ψηφιακό! Αλλά φοβήθηκα να το πάρω νομίζοντας ότι δεν θα δείξει τόσο νωρίς που το έκανα!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αφού στο έχουν πει 3 γιατροί έτσι θα είναι.Μην αγχώνεσαι.

Βασικά δεν έχω άγχος...άσε που χαίρομαι κιόλας που δεν θα χρειαστεί να κάνω αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις....όταν τις έκανα την προηγούμενη φορά....μιλάμε για ένεση και μελανιά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Αννα, τι κάνεις; σαν να εχεις μέρες να μπεις ή εχω χασει την αισθηση του χρόνου;

Αναστασία τα νεα σου ειναι πολύ καλα. Να ακους το γιατρό, μην ψάχνεσαι άλλο, κάνε αυτό που σου λέει και άσε τις αναζητήσεις...! Αντε να σου ερθει και η κυρ-Αλέκα να ξεκινησεις κι εσυ. Το πρωτόκολλο που σου έδωσε πόσες πμερες υπολογίζεις οτι θα κρατήσει;

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa !!!

Pou xathikes esu ????

Se euxaristwww polu !!!! Makari na petixo !!!

Kalimera koritsiaaaaaaaaa. Xthes den prolava na mpw eixa para poly douleia!! To sk gyrnovolaga kai th Deytera den thymamai... Den mpika?

Ennoeitai tha petyxeis Dadakiiiiiiiiiiiiii. Pame geraaaaaaaaaaa

Nellaki pws eisai esy??

Ξέρεις τι με προβλημάτισε???

Ναι μεν ο ανθρωπος μια χαρά μου φάνηκε...και ευγενέστατος θα έλεγα...αλλά τα είπαμε έτσι στο σαλονάκι...δεν μου ειπε να κάνω και άλλες εξετάσεις...

Καλά εννοείται ότι ο άνθρωπος ήταν στο προσωπικό ασφαλείας σήμερα και δεν μπορούσε ούτε να μου γράψει...και χάρη μου έκανε που με δέχτηκε...αλλά να τι έχω να χάσω αν πάρω και μια δευτερη γνώμη???

Se peirazw e!! :tongue:

An einai na aisthantheis kalytera ennoeitai na pas na pareis Deyterh apopsi. Dene xeis na xaseis apolytws tipota!!

Anastasia,

Diavasa tora kai egw sto parents auto pou eipes gia mia kopela pou ekane 17 oaria 4 hmera !!!

Eprepe na tis apantiso, den kratithika !!!

Καλημέρα ...

Συγγνώμη που πετάγομαι έτσι αλλα είσαι απογοητευμένη με 17 ωάρια 4 ημερα ????

Εγώ την 6 είχα 3 και τελικά μου πήραν 9 ωραία και ώριμα.

Είναι παρα πολύ νωρίς να απογοητευτείς !!!!!

Μια χαρά θα πας.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι !!!!

Yv7Sp2.png

Αααα και το άλλο που μου είπε είναι το εξής...το να πάρω προληπτικά αγωγή δεν θα πάθω τίποτα...αλλά αφού παίρνουμε που παίρνουμε ένα σκασμό φάρμακα καλύτερα να το αποφύγω...

I81rp3.png

Άντε κοριτσάκια μου!!!Πήρατε όλες σειρά!!!Ξέρετε τι σκέφτηκα τώρα???Όταν θα κάνω εγώ προσπάθεια στις αρχές του χρόνου οι περισσότερες θα είστε με φουσκωμένες κοιλίτσες και θα παίρνω και εγώ θάρρος!!!Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια και νομίζω μέσα στο 2014 θα είμαστε όλες εγκυούλες και κάποιες ήδη με τα παιδάκια τους αγκαλιά!!!!Τι ωραία!!!

Διαφημίσεις

Anastasia,

Diavasa tora kai egw sto parents auto pou eipes gia mia kopela pou ekane 17 oaria 4 hmera !!!

Eprepe na tis apantiso, den kratithika !!!

Καλημέρα ...

Συγγνώμη που πετάγομαι έτσι αλλα είσαι απογοητευμένοι με 17 ωάρια 4 ημερα ????

Εγώ την 6 είχα 3 και τελικά μου πήραν 9 ωραία και ώριμα.

Είναι παρα πολύ νωρίς να απογοητευτείς !!!!!

Μια χαρά θα πας.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι !!!!

Καλά εκανες....ήθελα και εγώ να της το πω αλλά δεν το έκανα...

I81rp3.png

Βασικά δεν έχω άγχος...άσε που χαίρομαι κιόλας που δεν θα χρειαστεί να κάνω αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις....όταν τις έκανα την προηγούμενη φορά....μιλάμε για ένεση και μελανιά...

Naiiiii. Kai TSOUZOUN oi roufianes!!

Καλά εκανες....ήθελα και εγώ να της το πω αλλά δεν το έκανα...

Ε μα ... Θα μας τρελάνει αυτη.

Και δεν είναι κάποια που δεν ξέρει και που δεν συμμετέχει στο φόρουμ. Γραφει πολύ συχνά.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Άντε κοριτσάκια μου!!!Πήρατε όλες σειρά!!!Ξέρετε τι σκέφτηκα τώρα???Όταν θα κάνω εγώ προσπάθεια στις αρχές του χρόνου οι περισσότερες θα είστε με φουσκωμένες κοιλίτσες και θα παίρνω και εγώ θάρρος!!!Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια και νομίζω μέσα στο 2014 θα είμαστε όλες εγκυούλες και κάποιες ήδη με τα παιδάκια τους αγκαλιά!!!!Τι ωραία!!!

Μη προτρέχεις, κι εσυ μπορεί να εχε ις φουσκωμενη κοιλιά χωρίς να χρειαστεί να περάσεις τη φαση των ενεσεων...Νομίζω εσυ εισαι το καλό άλογο, το γκανιαν που λενε.

kOZcp3.png

Αααα και το άλλο που μου είπε είναι το εξής...το να πάρω προληπτικά αγωγή δεν θα πάθω τίποτα...αλλά αφού παίρνουμε που παίρνουμε ένα σκασμό φάρμακα καλύτερα να το αποφύγω...

Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι αν δεν χρειάζεται να πάρεις ένα φάρμακο καλό είναι να μην το πάρεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...