Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια μου είπε να μην κάνω άλλες εξετάσεις και αυτές που έκανα κακώς τις έκανα...θεωρεί ότι αλλού πρέπει να εστιάσω για το πρόβλημα μου...

Μου είπε λίγο την θεωρία ότι 1 στους 7 Ελληνες έχει κάποιον παράγοντα θρομβοφιλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνονται τα παιδιά ή δεν δεν γίνεται εμφύτευση από αυτό....

Βάση λοιπόν του δικού μου οικογενειακού ιστορικού δεν έπρεπε να κάνω ούτε τις εξετάσεις που έκανα...αλλά και να υπάρχει δεν σημαίνει ότι γίνονται αποβολές από αυτό μιας και το φυλικό οξύ καλύπτει τις έγκυες κατα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης....

Τελος πάντων γενικά μου είπε πολλά και διάφορα θεωρητικά...μου είπε να μην αγχώνομι και να μην ψάχνω ψύλλους στα άχυρα...δεν μου συστήνει αντιπηκτική αγωγή..

Αυτα.

Kala ta lei autos ala theorithika.

Egw exo ena thema me tis eksetasis genika. An den to dw sto xarti oti den exo kati den mporo na iremiso. Me troei sinexia.

Tha kaneis auto pou niothis esu.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia!!!

Anastasww kala pou akous th symvoulh tou giatrou kai den psaxneis psilous sta axyra xexexexe

Dadakiiiiiiiii kalh arxhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

Ξέρεις τι με προβλημάτισε???

Ναι μεν ο ανθρωπος μια χαρά μου φάνηκε...και ευγενέστατος θα έλεγα...αλλά τα είπαμε έτσι στο σαλονάκι...δεν μου ειπε να κάνω και άλλες εξετάσεις...

Καλά εννοείται ότι ο άνθρωπος ήταν στο προσωπικό ασφαλείας σήμερα και δεν μπορούσε ούτε να μου γράψει...και χάρη μου έκανε που με δέχτηκε...αλλά να τι έχω να χάσω αν πάρω και μια δευτερη γνώμη???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσια μου είπε να μην κάνω άλλες εξετάσεις και αυτές που έκανα κακώς τις έκανα...θεωρεί ότι αλλού πρέπει να εστιάσω για το πρόβλημα μου...

Μου είπε λίγο την θεωρία ότι 1 στους 7 Ελληνες έχει κάποιον παράγοντα θρομβοφιλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνονται τα παιδιά ή δεν δεν γίνεται εμφύτευση από αυτό....

Βάση λοιπόν του δικού μου οικογενειακού ιστορικού δεν έπρεπε να κάνω ούτε τις εξετάσεις που έκανα...αλλά και να υπάρχει δεν σημαίνει ότι γίνονται αποβολές από αυτό μιας και το φυλικό οξύ καλύπτει τις έγκυες κατα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης....

Τελος πάντων γενικά μου είπε πολλά και διάφορα θεωρητικά...μου είπε να μην αγχώνομι και να μην ψάχνω ψύλλους στα άχυρα...δεν μου συστήνει αντιπηκτική αγωγή..

Αυτα.

Καλημέρα Αναστασία μου!!!

Μπράβο πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Χωρίς να είμαι γιατρός και μόνο σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία,νομίζω έχουν δίκιο σε ό,τι σου είπαν.Βέβαια πήγαινε εσύ και όπου αλλού θες για να είσαι σίγουρη.Εμένα μου δώσαν ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είχε άπειρες ερωτήσεις μέσα(για καθολικό ιστορικό)και έβγαλε ότι οι πιθανότητες να χάσω ένα παιδί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου ήταν 1/1.000.000.Έτσι ηρέμησα τότε.

Γειά σου Αννα, τι κάνεις; σαν να εχεις μέρες να μπεις ή εχω χασει την αισθηση του χρόνου;

Αναστασία τα νεα σου ειναι πολύ καλα. Να ακους το γιατρό, μην ψάχνεσαι άλλο, κάνε αυτό που σου λέει και άσε τις αναζητήσεις...! Αντε να σου ερθει και η κυρ-Αλέκα να ξεκινησεις κι εσυ. Το πρωτόκολλο που σου έδωσε πόσες πμερες υπολογίζεις οτι θα κρατήσει;

Θα κάνω το βραχύ ανταγωνιστών...πολύ βραχύ θα έλεγα...

Καμια 10αρια μέρες πιστεύω...

I81rp3.png

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa !!!

Pou xathikes esu ????

Se euxaristwww polu !!!! Makari na petixo !!!

29 είπες ε; Λοιπόν εγώ στις 29 θα διανύω την 33η εβδομαδα...αχ τι κάλα! μακάρι οταν αρχίσεις να ειμαι ακόμα εγκυος !! Μια καλή ημερομηνία λοιπόν προς αναμονή....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι με προβλημάτισε???

Ναι μεν ο ανθρωπος μια χαρά μου φάνηκε...και ευγενέστατος θα έλεγα...αλλά τα είπαμε έτσι στο σαλονάκι...δεν μου ειπε να κάνω και άλλες εξετάσεις...

Καλά εννοείται ότι ο άνθρωπος ήταν στο προσωπικό ασφαλείας σήμερα και δεν μπορούσε ούτε να μου γράψει...και χάρη μου έκανε που με δέχτηκε...αλλά να τι έχω να χάσω αν πάρω και μια δευτερη γνώμη???

Πάρε όσες γνώμες θες κούκλα μου,αρκεί να νιώθεις καλά.Άντε να έρθει η αλέκα να αρχίσεις και εσύ!!!!

Καλημέρα Αναστασία μου!!!

Μπράβο πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Χωρίς να είμαι γιατρός και μόνο σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία,νομίζω έχουν δίκιο σε ό,τι σου είπαν.Βέβαια πήγαινε εσύ και όπου αλλού θες για να είσαι σίγουρη.Εμένα μου δώσαν ένα ερωτηματολόγιο το οποίο είχε άπειρες ερωτήσεις μέσα(για καθολικό ιστορικό)και έβγαλε ότι οι πιθανότητες να χάσω ένα παιδί σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου ήταν 1/1.000.000.Έτσι ηρέμησα τότε.

Γειά σου Αννα, τι κάνεις; σαν να εχεις μέρες να μπεις ή εχω χασει την αισθηση του χρόνου;

Αναστασία τα νεα σου ειναι πολύ καλα. Να ακους το γιατρό, μην ψάχνεσαι άλλο, κάνε αυτό που σου λέει και άσε τις αναζητήσεις...! Αντε να σου ερθει και η κυρ-Αλέκα να ξεκινησεις κι εσυ. Το πρωτόκολλο που σου έδωσε πόσες πμερες υπολογίζεις οτι θα κρατήσει;

Kala ta lei autos ala theorithika.

Egw exo ena thema me tis eksetasis genika. An den to dw sto xarti oti den exo kati den mporo na iremiso. Me troei sinexia.

Tha kaneis auto pou niothis esu.

Εγώ δεν είμαι τόσο του ψαξίματος....φοβάμαι κιόλας γι'αυτό...

Βέβαια με καθησυχάζει το γεγονός ότι 3 γιατροί μου έχουν πει περίπου τα ίδια για την θρομβοφιλία...ότι δεν χρειάζομαι αγωγή...θα πάω και στην ιδιώτη έτσι απλά για την ιστορία...απλά για να το αποκλείσω...

I81rp3.png

Θα κάνω το βραχύ ανταγωνιστών...πολύ βραχύ θα έλεγα...

Καμια 10αρια μέρες πιστεύω...

αχ τι καλα.... δηλαδη αν ξεκινησεις με το καλό το αργότερο εντός ΣΚ, μεχρι 2-3 Οκτωβρη θα εισαι για ωοληψία...! Και εκείνη την περίοδο θα ξεκινησει και το Νταντακι ...αντε βρε παιδιά, επιτέλους λίγη δράση....!Σας ευχομαι μεσα απο την καρδία μου καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

29 είπες ε; Λοιπόν εγώ στις 29 θα διανύω την 33η εβδομαδα...αχ τι κάλα! μακάρι οταν αρχίσεις να ειμαι ακόμα εγκυος !! Μια καλή ημερομηνία λοιπόν προς αναμονή....

Ωραία ημερομηνία λοιπόν.Μια χαρά.Φυσικά θα είσαι έγκυος και θα είσαι και μετά τις 29.

αχ τι καλα.... δηλαδη αν ξεκινησεις με το καλό το αργότερο εντός ΣΚ, μεχρι 2-3 Οκτωβρη θα εισαι για ωοληψία...! Και εκείνη την περίοδο θα ξεκινησει και το Νταντακι ...αντε βρε παιδιά, επιτέλους λίγη δράση....!Σας ευχομαι μεσα απο την καρδία μου καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ναι μωρό μου όλα καλά...είδες που πήραμε όλες μπρος...

Και κάθε φορά που βλέπω το τικεράκι σου πολύ μου αρέσει που συνεχίζει και μετράει...

I81rp3.png

Εγώ δεν είμαι τόσο του ψαξίματος....φοβάμαι κιόλας γι'αυτό...

Βέβαια με καθησυχάζει το γεγονός ότι 3 γιατροί μου έχουν πει περίπου τα ίδια για την θρομβοφιλία...ότι δεν χρειάζομαι αγωγή...θα πάω και στην ιδιώτη έτσι απλά για την ιστορία...απλά για να το αποκλείσω...

Αφού στο έχουν πει 3 γιατροί έτσι θα είναι.Μην αγχώνεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...