Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ti me rotises den eida ???

Eida mono to kalimera sou kai eipa kai egw kalhmera !

καλημέρα Νταντακι μου,

εγώ καλά, άλλαξα πάλι χρώμα στα μαλλιά μου και στανιάρισα ... :tongue::tongue::tongue: και το απογευματάκι ξανααλλάζω ...

Εσύ πως είσαι ??? Προετοιμάζεσαι ???

να αυτό .... :cry::cry::cry::cry:

url]

καλημέρα Νταντακι μου,

εγώ καλά, άλλαξα πάλι χρώμα στα μαλλιά μου και στανιάρισα ... :tongue::tongue::tongue: και το απογευματάκι ξανααλλάζω ...

Εσύ πως είσαι ??? Προετοιμάζεσαι ???

Tora to eida :)

Egrapsa kati kai mou alakse selida kai den to eida.

Kala lew ... Edw grafeio pnigome.

Den exo katalavei akoma oti se liges hmers tha ksekinisw !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν ας πω τα δικά μου....

Η καλλιέργεια έδειξε καθαρή....βέβαια να πω και το άλλο δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλοί αυτοί εδώ στο διαγνωστικό...τεσπα είναι αρνητικη για χλαμύδια, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα...ο τράχηλος μου δεν είχε ματώσει κατά την λήψη του δείγματος άρα θα υποθέσω και εγώ ότι είναι σωστό το αποτέλεμα...

Θεμα θρομβοφιλία...

Είμαι ο πιο κωλόφαρδος άνθρωπος στον κόσμο.....σήμερα έχει απεργία και όταν πήγα το πρωι στο νοσοκομείο για το εισητήριο μου λέει αυτή στον γκισέ ότι ο γιατρός κάνει απεργία...τρώω μια φρίκη εκείνη την ώρα....μου λέει αυτή γιατί αγχώνεσαι???Κλέισε ένα άλλο ραντεβού....της λέω εν ολίγοις το πρόβλημα μου και μου λέει περίμενε...για καλή μου τύχη ήταν στο νοσοκομείο και με δέχτηκε χωρίς να πληρώσω εισητήριο...χεχεχε...γλίτωσα και τα 5?...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Tora to eida :)

Egrapsa kati kai mou alakse selida kai den to eida.

Kala lew ... Edw grafeio pnigome.

Den exo katalavei akoma oti se liges hmers tha ksekinisw !!!

τι έγινε σας πληρώσανε ???

Δεν πειράζει που δεν το κατάλαβες ... καλύτερα κιόλας ... αντε βρε μωρό μου να ξεκινήσεις και εσύ και να πάρουμε το ++++

url]

Η καλλιέργεια έδειξε καθαρή....βέβαια να πω και το άλλο δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλοί αυτοί εδώ στο διαγνωστικό...τεσπα είναι αρνητικη για χλαμύδια, μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα...ο τράχηλος μου δεν είχε ματώσει κατά την λήψη του δείγματος άρα θα υποθέσω και εγώ ότι είναι σωστό το αποτέλεμα...

Θεμα θρομβοφιλία...

Είμαι ο πιο κωλόφαρδος άνθρωπος στον κόσμο.....σήμερα έχει απεργία και όταν πήγα το πρωι στο νοσοκομείο για το εισητήριο μου λέει αυτή στον γκισέ ότι ο γιατρός κάνει απεργία...τρώω μια φρίκη εκείνη την ώρα....μου λέει αυτή γιατί αγχώνεσαι???Κλέισε ένα άλλο ραντεβού....της λέω εν ολίγοις το πρόβλημα μου και μου λέει περίμενε...για καλή μου τύχη ήταν στο νοσοκομείο και με δέχτηκε χωρίς να πληρώσω εισητήριο...χεχεχε...γλίτωσα και τα 5?...

Orea !!!

Kai ti sou eipe o giatros ???

Yv7Sp2.png

τι έγινε σας πληρώσανε ???

Δεν πειράζει που δεν το κατάλαβες ... καλύτερα κιόλας ... αντε βρε μωρό μου να ξεκινήσεις και εσύ και να πάρουμε το ++++

Nai mas plirosane.

Makari Panagitsa mou !!!!!

Yv7Sp2.png

Θεμα θρομβοφιλία...

αη μαρή ... δεν το σχολιάζω αυτό .... πες τι σου ειπε ....

url]

Διαφημίσεις

Orea !!!

Kai ti sou eipe o giatros ???

Κορίτσια μου είπε να μην κάνω άλλες εξετάσεις και αυτές που έκανα κακώς τις έκανα...θεωρεί ότι αλλού πρέπει να εστιάσω για το πρόβλημα μου...

Μου είπε λίγο την θεωρία ότι 1 στους 7 Ελληνες έχει κάποιον παράγοντα θρομβοφιλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνονται τα παιδιά ή δεν δεν γίνεται εμφύτευση από αυτό....

Βάση λοιπόν του δικού μου οικογενειακού ιστορικού δεν έπρεπε να κάνω ούτε τις εξετάσεις που έκανα...αλλά και να υπάρχει δεν σημαίνει ότι γίνονται αποβολές από αυτό μιας και το φυλικό οξύ καλύπτει τις έγκυες κατα το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης....

Τελος πάντων γενικά μου είπε πολλά και διάφορα θεωρητικά...μου είπε να μην αγχώνομι και να μην ψάχνω ψύλλους στα άχυρα...δεν μου συστήνει αντιπηκτική αγωγή..

Αυτα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Γειά σου Αννα, τι κάνεις; σαν να εχεις μέρες να μπεις ή εχω χασει την αισθηση του χρόνου;

Αναστασία τα νεα σου ειναι πολύ καλα. Να ακους το γιατρό, μην ψάχνεσαι άλλο, κάνε αυτό που σου λέει και άσε τις αναζητήσεις...! Αντε να σου ερθει και η κυρ-Αλέκα να ξεκινησεις κι εσυ. Το πρωτόκολλο που σου έδωσε πόσες πμερες υπολογίζεις οτι θα κρατήσει;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...