Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kalhmera koukles !!!!

Pos eiste simera ??

καλημέρα Νταντακι μου,

εγώ καλά, άλλαξα πάλι χρώμα στα μαλλιά μου και στανιάρισα ... :tongue::tongue::tongue: και το απογευματάκι ξανααλλάζω ...

Εσύ πως είσαι ??? Προετοιμάζεσαι ???

url]

Διαφημίσεις

Για πες τι είπε ο Ζάχος για την απόφαση φωτιά???

Koita, extes to vradi to sizitisame pali kai mou lei na min viastoume epeidi eimai poli piesmeni stin doulia. Na me apolisoun, na isixasoume kai meta.

Ala stin doulia den kserw akoma pote tha klisoume, mpori kai ta Xristougena opote tou lew pame tora etsi kai vlepoume.

Oti thelw egw lei.

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κόρες; Πως και δεν ειχε μεταμεσονυχτιο κους κους;

Ρε κορίτσια η Ρικα τι κάνει; Ξεπακετάρει ακόμα και δεν μπορεί να μπει;

Η Αννα;

Η Ειρήνη από την άλλη ηταν να παει γιατρό εχτές και δεν μας ειπε τα νέα της...

Αχ, μετράω πολλές απουσίες ....

kOZcp3.png

Koita, extes to vradi to sizitisame pali kai mou lei na min viastoume epeidi eimai poli piesmeni stin doulia. Na me apolisoun, na isixasoume kai meta.

Ala stin doulia den kserw akoma pote tha klisoume, mpori kai ta Xristougena opote tou lew pame tora etsi kai vlepoume.

Oti thelw egw lei.

καλά αυτό με τη δουλειά μην το βαζεις σαν παράμετρο απόφασης γιατί ποτέ δεν θα ειναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να κάνεις παιδί. Ιδιως στην εποχή που ζούμε. Οπότε προχωράς και βλέπεις αναλόγως με τις περιστάσεις. Κοιτα όμως να μη λιώσεις παλι στο γραφειο και τα ΣΚ οταν θα κανεις τη μεταφορά. Μονο αυτό να δεις πως θα το διαχειριστείς και τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας.

kOZcp3.png

καλά αυτό με τη δουλειά μην το βαζεις σαν παράμετρο απόφασης γιατί ποτέ δεν θα ειναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να κάνεις παιδί. Ιδιως στην εποχή που ζούμε. Οπότε προχωράς και βλέπεις αναλόγως με τις περιστάσεις. Κοιτα όμως να μη λιώσεις παλι στο γραφειο και τα ΣΚ οταν θα κανεις τη μεταφορά. Μονο αυτό να δεις πως θα το διαχειριστείς και τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας.

Kalhmera baby !!!

Nai to ksero auto. Den tha ipologiso tipota, den me endiaferi. To paidi exei protereotita.

Otan tha kanw metafora tha parw adeia mia evdomada, kai kala apo orthopediko. Mporo na to kanw auto.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...