Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

είναι ακριβά;

Οχι.Απλα λιγα λιγα μαζευονται πολλα στο τελος.Οταν ειχα αιμα επαιρνα καπου 4 τη μερα και νομιζω και καποιο κολπικα...δεν θυμαμαι ποσα συνολο.Οποτε καταλαβαινεις τι υπερκαταναλωση εκανα:roll::roll:εχει μονο 11 λευκα μεσα.Τα αλλα τα καφε πανε για πεταμα.Δε νομιζω να χρειαζεται καποια μονο τα καφε αλλιως να τα χαριζα ρε γαμωτο...Εχω πεταξει ποσα...

Τα ουτροτζεσταν κοστιζουν λιγο περισσοτερο.Αλλα νομιζω θα μου φτασουν αυτα για τωρα.Εγα θα κανω και ενεσιμη προγεστερονη.Αλλα 10 ευρω καθε 2-3 μερες γκρρρρ:evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αχ εγω είδα κάτι μποτάκια αγκαλιάς....όνειρο...για κορίτσι...χάρμα...

Εχω 2 ζευγαρια ροζ εδω στο σπιτι:tongue::tongue::tongue:Για τις διδυμες κορες που θα πιασω τωρα χαχαχαχχα

Μου τα χαρισαν για καλη τυχη:cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

αυτά τώρα τα πληρώνεις κανονικά;ή με συμμετοχή;

Εγω δεν εχω εοπυυ οποτε τα πληρωνω κανονικα.Νομιζω τα καλυπτει ο εοπυυ αυτα με συμμετοχη.Να ρωτησεις καποια κοπελα που ξερει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Οχι.Απλα λιγα λιγα μαζευονται πολλα στο τελος.Οταν ειχα αιμα επαιρνα καπου 4 τη μερα και νομιζω και καποιο κολπικα...δεν θυμαμαι ποσα συνολο.Οποτε καταλαβαινεις τι υπερκαταναλωση εκανα:roll::roll:εχει μονο 11 λευκα μεσα.Τα αλλα τα καφε πανε για πεταμα.Δε νομιζω να χρειαζεται καποια μονο τα καφε αλλιως να τα χαριζα ρε γαμωτο...Εχω πεταξει ποσα...

Τα ουτροτζεσταν κοστιζουν λιγο περισσοτερο.Αλλα νομιζω θα μου φτασουν αυτα για τωρα.Εγα θα κανω και ενεσιμη προγεστερονη.Αλλα 10 ευρω καθε 2-3 μερες γκρρρρ:evil:

αν ήμασταν κοντά θα σου έδινα το βιβλιάριο μου να τα έγραφες....

Εγω δεν εχω εοπυυ οποτε τα πληρωνω κανονικα.Νομιζω τα καλυπτει ο εοπυυ αυτα με συμμετοχη.Να ρωτησεις καποια κοπελα που ξερει.

γράφονται ξέρω...για σένα ρωτησα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...