Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Να σημειώσω ότι εκτός του ότι σπούδασα στην Θεσσαλονίκη επίσης και οι γονείς μου μένουν εκει!!!

Έψαχνα ποιο λεωφορείο να πάρω απο τα ΚΤΕΛ για Αριστοτελους αν πιούμε καφέ με τα κορίτσια και δε με πάει ο αδερφός μου..:shock::shock:

Αλλα αυτές.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάλλον το 31 απο ότι ειδα στο ιντερνετ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα μου αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς αυτό να κάνεις.Σε λίγες μέρες θα πας και θα σε δει και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες!Σε φιλώ αγάπη μου!

Ναι συμφωνώ κι εγω με την roubies. Συμβαινουν αυτά. Φαντάσου τι πηρες και τι πέρασες ...! ασε μην στεναχωριεσαι και φυσικά σου ευχομαι με το καλό να ξεκινήσεις τη "συλλογή " ωαριων! Σε 3-4 μήνες θα εισαι έγκυος!

kOZcp3.png

Έψαχνα ποιο λεωφορείο να πάρω απο τα ΚΤΕΛ για Αριστοτελους αν πιούμε καφέ με τα κορίτσια και δε με πάει ο αδερφός μου..:shock::shock:

Αλλα αυτές.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μάλλον το 31 απο ότι ειδα στο ιντερνετ....

ναι αλλά από ότι θυμάμαι αυτό ειναι οκ. Λογικά θα έχει στάση Αριστοτέλους (λίγο πριν λίγο μετά δεν πειραζει, εχει και καλό καιρο!) Που θα πάτε;

kOZcp3.png

ΖΕΤΤΑ, EVMORFIA, PEPSI & HARRY ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ!

Που ειστε? :shock::shock::shock: Αν μπορέσω τελικά να ρθω πως θα σας βρω να συννενοηθούμε έτσι που χάνεστε :(:(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μωρό μου μην αγχώνεσαι μπορεί να συμβαίνει αυτό λόγω της αποβολής που είχες...Σ'αγαπώ πολύ πολυ...ναι?

Ax agaph mou, panta edw na me iremis !!!!

Kai to proigoumeno mina etsi egine ala itan mia evdomada meta pou stamatisa ta utrogestan. Malon auto tha einai.

Kai egw se agapwwwwwww poluuuu !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλά από ότι θυμάμαι αυτό ειναι οκ. Λογικά θα έχει στάση Αριστοτέλους (λίγο πριν λίγο μετά δεν πειραζει, εχει και καλό καιρο!) Που θα πάτε;

Δεν ξέρω....:rolleyes:

Θα ξέρω αυριο σιγουρα οτι θα παω στο συνέδριο την Παρασκευή..αυτο ξεκινάει στις 1.

Θα μπορούσαμε στις 11 να μαζευτούμε να πιούμε καφε αλλα οι κακουργες δεν μπαινουν ...που ειναι???????????????????????????????:evil::evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάρα μου αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς αυτό να κάνεις.Σε λίγες μέρες θα πας και θα σε δει και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες!Σε φιλώ αγάπη μου!

Nai to ksero, genika den anisixo, eimai iremi poli (mono sto thema eksomatikis, alios eimai nevrospasto) ...

Kai autos o giatros mou exei poli plaka. Min anisixis mou lei tha se dw se liges meres ala poli cool. Elpizo oti kserei ti kanei !!!

Kai egw se filwwwww !!!

p.s. Tha vrethoume 14/4 ;;;;;

Yv7Sp2.png

Leuta συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σου απάντησα πριν, την δίαιτα της Δήμητρας κάνω...και εσύ αυτή δεν ξεκίνησες?

Dadaki μου, καλονή μου...έτσι σε θέλω ήρεμη...

Pink hat σταμάτα να αγχώνεσαι ρε μωρό, ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Η φιλενάδα μου σας έλεγα που είχε πάρει την χοριακή 440, είναι έγκυος τελικά, δίδυμα είναι 2 μηνών και άκουσε και καρδούλες...με κατεψυγμένα έμεινε.:P:p:p:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Nai to ksero, genika den anisixo, eimai iremi poli (mono sto thema eksomatikis, alios eimai nevrospasto) ...

Kai autos o giatros mou exei poli plaka. Min anisixis mou lei tha se dw se liges meres ala poli cool. Elpizo oti kserei ti kanei !!!

Kai egw se filwwwww !!!

Σίγουρα ξέρει τι κανει!!!

Αλλωστε θα σε δει και θα σου πει...

Dadaki ειναι σίγουρα απο την αποβολή...σκεψου τι αλλαγη ειναι ολα αυτα για τον οργανισμό!!Εγω μετά την 1η εξωσωματική ειχα καθε 15 περιοδο :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta συγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σου απάντησα πριν, την δίαιτα της Δήμητρας κάνω...και εσύ αυτή δεν ξεκίνησες?

Dadaki μου, καλονή μου...έτσι σε θέλω ήρεμη...

Pink hat σταμάτα να αγχώνεσαι ρε μωρό, ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Η φιλενάδα μου σας έλεγα που είχε πάρει την χοριακή 440, είναι έγκυος τελικά, δίδυμα είναι 2 μηνών και άκουσε και καρδούλες...με κατεψυγμένα έμεινε.:P:p:p:p:p

Ναι αυτή!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΖΕΤΤΑ, EVMORFIA, PEPSI & HARRY ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ!

Που ειστε? :shock::shock::shock: Αν μπορέσω τελικά να ρθω πως θα σας βρω να συννενοηθούμε έτσι που χάνεστε :(:(:(:(:(:(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΗΡΘΑ ΒΡΕ .... Πως κάνεις έτσι .... Έλα εσύ και δεν θα χαθούμε, εμείς είμαστε ζουμπουρλές φαινόμαστε απο παντού, μην αγχώνεσαι δε με χάνεις εμένα με τίποτα .... φωσφορίζω και το βράδυ ...:tongue:

Λοιπόν μπορείς να έρθεις με το 8, 12 ή 31. Πάει η 1η σου απορία, πες μου όμως θα πιούμε καφέ ????

Οχι γιατί εχθές μας υποσχέθηκες πως δεν θα ξαναπείς για δίαιτες και τσουπ σήμερα απο το πρωί μόνο με αυτές ασχολείσαι ..... να ξέρω δλδ ....

Εντάξει η μια κακούργα παρούσα.....

Αναστασάκι μου και Kale την Δευτέρα είναι το ραντεβού στον εξώ .... μέχρι τότε είμαι μέρα παρα μέρα αλλά χωρίς ελπίδα ..... :cry:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ

αν και τώρα μάλλον καλησπέρα .... anyway, εγώ τώρα ήρθα σπίτι, έχω γίνει σβούρα κάθε μέρα καφέδες πίνω χαλααραααα .....

url]

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?Βλέπω χθες το ξενυχτίσατε τελικά,αλλά εγώ είχα ήδη φύγει,κρίμα!!!!!

kale μου αν είναι να μην μπορείτε μετά το Πάσχα,τότε θα συναντηθούμε και 14/4(σσσσσσσσ μας ακούει η Ανίτα)!!!!!

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΠΑ...!!!!

Εγώ αυριο θα δωσω αιμα για ΑΜΗ

Εχω 2 εξετάσεις ΑΜΗ με τελείως διαφορετικές τιμές....

ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..!!!!!!

σ'ευχαριστώ πολύ κοπελά μου. Ο,τι έρθει, δεν μπορω να αποφασίσω εγώ δυστυχως. Το ενα θα ηταν μεγαλυτερα ασφαλεια δεν λεω αλλά για να ειμαι και απόλυτα ειλικρινής αν παλλινδρομήσει το ενα θα στεναχωρεθω δεν το κρύβω. Εχω μεγάλο γολγοθα μπροστά μου οπότε δεν εχω πολλές απαιτήσεις ουτε κανω προβολές στο απωτερο μέλλον. Καθε μερα πριν παω να κοιμηθω απλως λεω ότι πάει άλλη μια μερα που είμαι έγκυος και δεν ειμαι στο νοσοκομείο ούτε εγώ ούτε το παιδί/α.Θα δουμε

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ....!!!!!!!!!!

Ax agaph mou, panta edw na me iremis !!!!

Kai to proigoumeno mina etsi egine ala itan mia evdomada meta pou stamatisa ta utrogestan. Malon auto tha einai.

Kai egw se agapwwwwwww poluuuu !!!!

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ...????????????:(:(:(

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Nai agapoula mou ksekinao tous fisikous kiklous. Eimai stin 3 hmera periodou, perno kai ta serpafar. Tha pao gia iperixo tin 8 hmera kai vlepoume !!!!

Apla kati periergo ginete.

Mou eirthe periodos 7.4.2013. sti 4 to apogevma kai htan kafe skouro kai ligo. Tin epomeni ligo aima kai meta poli ligo kafe kai simera apolitos tipota.

Pote den mou htan etsi. Pira to giatro kai mou lei na min anisixo kai tha me dei tin 8 hmera. Ti na pw !!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ....ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ...!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ...????????????:(:(:(

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........!!!!!!!!!!!!!!

An mou peis esu proti opos i Anastasia mou tha sou po kai egw oti se agapawwww !!!!! :P:p:p

Kai den ginete na eimaste oles parthenes mari afou i Anastasia kai i Dimitra vrethikane !!!!!! Paei i parthenia mas !!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

An mou peis esu proti opos i Anastasia mou tha sou po kai egw oti se agapawwww !!!!! :P:p:p

Kai den ginete na eimaste oles parthenes mari afou i Anastasia kai i Dimitra vrethikane !!!!!! Paei i parthenia mas !!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.....ΟΠΟΤΕ...ΟΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...!!!!!!!!!

ΩΣΤΕ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ....Ε..??????????

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...