Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε κορίτσια έγώ πάντως τα έχω βαρεθεί όλα αυτά...

Μόρφω ωραία τα φασολάκια???

Εγώ βάζω και καρότο καμιά φορά...ωραία είναι...πατάτα δεν βάζω...

ωραία...φαντάσου οτι έφαγα και εγώ...εγω καρότο βάζω στον αρακά....αλλά το μεσημέρι δεν θυμόμουν και ρώτησα...βάζω πατατούλες γιατί καμιά φορά μπορεί να φάω και εγώ...και τρώγω πιο πολλές πατάτες απο φασολάκια

Διαφημίσεις

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνηΕδω λεει οτι οι ανοσοσφαιρινες ειναι αλλο:confused:

Μου ειπε να το κανω για ΝΚ.

α οκ,,,

τί κανεις κοριτσαρα μου?? καλα κανεις και ξεκουραζεσαι... ετσι πρεπει... δεν παθαινουνε τιποτα να κανουνε και αυτοι καμία δουλίτσα

κορίτσια ....η άδειά μου τελειώνει σήμερα...αύριο πρέπει να πάω στην δουλειά...αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμη....μάλλον θα πάρω καμιά εβδομάδα παραπάνω....σνιφ...σνιφ...δεν θέλω να πάω...οχι καλέ δεν παθαίνουνε τίποτις:D:D

ωραία...φαντάσου οτι έφαγα και εγώ...εγω καρότο βάζω στον αρακά....αλλά το μεσημέρι δεν θυμόμουν και ρώτησα...βάζω πατατούλες γιατί καμιά φορά μπορεί να φάω και εγώ...και τρώγω πιο πολλές πατάτες απο φασολάκια

Εμένα μου αρέσουν τα φασολάκια και γι'αυτο δεν βάζω καθόλου πατάτα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνηΕδω λεει οτι οι ανοσοσφαιρινες ειναι αλλο:confused:

Μου ειπε να το κανω για ΝΚ.

σε όλες τα δίνουνε αυτά;

Διαφημίσεις

κορίτσια ....η άδειά μου τελειώνει σήμερα...αύριο πρέπει να πάω στην δουλειά...αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμη....μάλλον θα πάρω καμιά εβδομάδα παραπάνω....σνιφ...σνιφ...δεν θέλω να πάω...οχι καλέ δεν παθαίνουνε τίποτις:D:D

Μπα???Πως το παθες???

I81rp3.png

ααα ναι.Τωρα σωθηκες.Δεν ξερω ουτε κι εγω.Κατι για ΝΚ μου ειπε και να κανω τη θεραπεια προληπτικα...Μου ειπε τελικα να μην την κανω την εξεταση γτ θα μου εκανε τη θεραπεια ετσι κι αλλιως.Αυτα.

καλά μαρή δεν ρώτησες;πάρτον τηλ. να τον ρωτήσεις.....

κοίτα μια που δεν αισθάνομαι έτοιμη για δουλειά....μια που το καθισιό μου άρεσε...πολύ θέλει να ξεσηκωθώ;:D:D:D:D:D

Αρχίζεις και πιάνεις το νόημα σιγά σιγα..

I81rp3.png

Διαφημίσεις

καλά μαρή δεν ρώτησες;πάρτον τηλ. να τον ρωτήσεις.....

Και τι να του πω δεν τις κανω;Βλακεια.Τελος παντων με δοσεις θα τα πληρωσω κι αυτα.χαχαχ ουτε στο κωτσοβολο να πηγαινα :tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια μου πάω να κάνω γεμιστα για αυριο...τα λέμε αργότερα αν θα είστε εδώ..

Καλο μαγειρεμα!!:P Ειδα μια ψηλη ξανθια σημερα εκει κι ελεγα μηπως ησουν εσυ:P:p:p:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...