Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.Καλε;;;Καθε δυο ωρες τα κανεις αυτα;;;;Τι λεει εδω;;

Τι λες μαρη...διαρκεί 2 ώρες λέει όχι κάθε 2 ώρες...

Καλά ρε παιδί μου και εσύ δεν τον ρώτησες τιμή ακριβώς...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

εχεις αυξημενα ΝΚ? δεν εχω πολυκαταλαβει....

ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΜΒΡΥΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ?? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕ

Δεν ξερω.Ειπαμε να μην την κανω καθολου την εξεταση γτ και παλι λεει θα μου τα εδινε αυτα.Λεει δεν δειχνουν παντα σιγουρα οι εξετασεις:confused::confused:Απο τη μια με βολευει να σου πω θα γλιτωσω και τα λεφτα της εξετασης...

Αυτο που ρωτας ειναι το ιδιο με τα ΝΚ;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.Καλε;;;Καθε δυο ωρες τα κανεις αυτα;;;;Τι λεει εδω;;

τι είναι αυτό καλε;και ποιος θα την κάνει;

γειά σας κορίτσια...ο άντρας κάνει δουλειές και εγώ κάαααααααθομαι...χεχεχεχεχ....

Απο την αλλη φορα που σε ρωτησα αν ξεκινησες:tongue:

Κακαο είσαι αλλού??/

Δεν ειπαμε ότι αυτη την βδομάδα περιμένω περιόδο???

Αντε ας τα ξαναπούμε...

Περιμένω περίοδο για να ξεκινήσω...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Κακαο είσαι αλλού??/

Δεν ειπαμε ότι αυτη την βδομάδα περιμένω περιόδο???

Αντε ας τα ξαναπούμε...

Περιμένω περίοδο για να ξεκινήσω...

:tongue::tongue::tongue::tongue:Ναι παιδι μου.Λεω μηπως αλλαξε κατι.

3231580x15ta1yz3w.gif

εχεις αυξημενα ΝΚ? δεν εχω πολυκαταλαβει....

ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΜΒΡΥΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ?? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕ

η ντάντα θα ρωτούσε...αλλά μάλλον δεν ρώτησε...

τι είναι αυτό καλε;και ποιος θα την κάνει;

γειά σας κορίτσια...ο άντρας κάνει δουλειές και εγώ κάαααααααθομαι...χεχεχεχεχ....

Εγω θα την κανω!!Γουσταρω ενδοφλεβιες ενεσεις:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ξερω.Ειπαμε να μην την κανω καθολου την εξεταση γτ και παλι λεει θα μου τα εδινε αυτα.Λεει δεν δειχνουν παντα σιγουρα οι εξετασεις:confused::confused:Απο τη μια με βολευει να σου πω θα γλιτωσω και τα λεφτα της εξετασης...

Αυτο που ρωτας ειναι το ιδιο με τα ΝΚ;;

οχι δεν ειναι το ιδιο, το ειχε γραψει μια κοπελα νομιζω Μαρθα τη λενε... αλλα λεω μηπως καποια το ρωτησε

εσενα ο Μ.... σου ειπε να τις κανεις τις ανοσφαιρινες? για ποιο λογο δεν ρωτησες?

Δεν ξέρω ρε κορίτσια έγώ πάντως τα έχω βαρεθεί όλα αυτά...

Μόρφω ωραία τα φασολάκια???

Εγώ βάζω και καρότο καμιά φορά...ωραία είναι...πατάτα δεν βάζω...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

η ντάντα θα ρωτούσε...αλλά μάλλον δεν ρώτησε...

τί κανεις κοριτσαρα μου?? καλα κανεις και ξεκουραζεσαι... ετσι πρεπει... δεν παθαινουνε τιποτα να κανουνε και αυτοι καμία δουλίτσα

οχι δεν ειναι το ιδιο, το ειχε γραψει μια κοπελα νομιζω Μαρθα τη λενε... αλλα λεω μηπως καποια το ρωτησε

εσενα ο Μ.... σου ειπε να τις κανεις τις ανοσφαιρινες? για ποιο λογο δεν ρωτησες?

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνηΕδω λεει οτι οι ανοσοσφαιρινες ειναι αλλο:confused:

Μου ειπε να το κανω για ΝΚ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Της είπε να κάνει ιντραλιπιντς...όχι ανοσοσφαιρίνες...

Κακάο γιατί όχι κορτιζόνη???

I81rp3.png

αη μαρή...εξηγησέ μου σε παρακαλώ....:tongue::tongue:

ααα ναι.Τωρα σωθηκες.Δεν ξερω ουτε κι εγω.Κατι για ΝΚ μου ειπε και να κανω τη θεραπεια προληπτικα...Μου ειπε τελικα να μην την κανω την εξεταση γτ θα μου εκανε τη θεραπεια ετσι κι αλλιως.Αυτα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...