Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δημητρα συνθετικο κρεας ακομα δεν εχει φτιαχτει για παραγωγη χαχαχαχ.Αλλο μεταλλαγμενο dna ζωων και αλλο συνθετικο κρεας

Ναι πράγματι! Χαχαχα!

Σε πληροφορώ όμως ότι έφτιαξαν μπιφτέκι συνθετικό, το οποίο αν έβγαινε τωρα στην παραγωγή θα στοιχιζε λέει 200.000 ευρώ!

Είναι στα πειράματα ακόμα όπως καταλαβαίνεις!

Θα τα τρώμε λέει στο μέλλον μιας που ζώα δε θα υπάρχουν δυστυχώς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω οι φτερούγες είναι. .

Επίσης το μπεργκερ με την πατάτα και τη μαγιονεζα..

Και ο πουρές. .

Και το καλαμπόκι. ..

Και το twister...

χαχαχαχα δεν αφησες και τιποτα.Εγω τουιστερς και φτερουγιτσες παιρνω συνηθως:cool: με πατατουλες και κοκα κολα φυσικα(λαιτ χαχαχαχ)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω εδω πιο κατω εχω μακντοναλντς αλλα δεν πολυτρωω απο εκει.Πολυ σπανια.Βασικα μ αρεσει πολυ το μιλκ σεικ τους:cool:

Και γκουντις εχω κοντα τωρα που το σκεφτομαι.

Τα γκουντις είναι φανταστικά!

Ωπ ήρθε ο άντρας!

Χαιρετώ σας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγω δεν τρωω ουτε απο τα υπολοιπα, γενικα ειμαστε της υγιεινης διατροφης και μαγειρευω καθε μερα.... καλα σαν παιδι και εγω τα εχω φαει αλλα λιγες φορες:cool:

Καλα κανετε.Εγω παλι ειμαι της σαβουρας δεν μπορω να πω....Απλα το ειπα ετσι γτ το οτι δεν ειναι καλα το ακουω απο αυτους που τρωνε στα γκουντις κλπ.Ελεος χαχαχχα Ολα πανω κατω το ιδια χαλια ειναι απλα σ αυτο βλεπω τι ζωο τρωω:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι πράγματι! Χαχαχα!

Σε πληροφορώ όμως ότι έφτιαξαν μπιφτέκι συνθετικό, το οποίο αν έβγαινε τωρα στην παραγωγή θα στοιχιζε λέει 200.000 ευρώ!

Είναι στα πειράματα ακόμα όπως καταλαβαίνεις!

Θα τα τρώμε λέει στο μέλλον μιας που ζώα δε θα υπάρχουν δυστυχώς.

Το ακουσα ναι.Αλλα δεν εχει γινει παραγωγη.Ασε που θα κοστιζει περισσοτερο απο την εκτροφη των ζωων.Οποτε σιγα μην το προωθησουν στα τζανκ φουντ.Παντως δεν νομιζω οτι θα ειναι κατι κακο.Τα συνθετικα οργανα σωματος καλα δεν θα ειναι;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.Καλε;;;Καθε δυο ωρες τα κανεις αυτα;;;;Τι λεει εδω;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Τα Intralipids είναι μια πολύ πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με άλλες εναλλακτικές, όπως η ανοσοσφαιρίνη. Επίσης γίνονται πολύ καλά ανεκτά από τον οργανισμό και δεν έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες για τη μητέρα ή το έμβρυο. Οι πρώτες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά τα ποσοστά εγκυμοσύνης. Η ενδοφλέβια χορήγησή τους (500ml) διαρκεί περίπου 2 ώρες.Καλε;;;Καθε δυο ωρες τα κανεις αυτα;;;;Τι λεει εδω;;

Ααα καλα τωρα ειδα και το παραπανω τι λεει

3231580x15ta1yz3w.gif

εχεις αυξημενα ΝΚ? δεν εχω πολυκαταλαβει....

ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΜΒΡΥΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ?? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...