Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ωραια.... και μετα θα μαζευτει ολος αυτος ο κοσμος που δεν ειχε εξυπηρετηθει τοσες ημερες και θα γινεται της π.....ς....:twisted:

Ακριβώς!

Εσύ που είναι να πας μπέμπα?

Έχεις κάποια δουλειά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Σας αρέσουν τα KFC?

Εμένα πολύ αλλά τρωω σπάνια.

KFC μ αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!!Λοιπον παλιοτερα επαιρνα πολυ στο σπιτι.Τωρα κι εδω εκοψαν το ντελιβερι και το καταστημα της γλυφαδας λεει δεν στελνει τοσο μακρια(ελληνικο διπλα δλδ):evil::evil::evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

KFC μ αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!!Λοιπον παλιοτερα επαιρνα πολυ στο σπιτι.Τωρα κι εδω εκοψαν το ντελιβερι και το καταστημα της γλυφαδας λεει δεν στελνει τοσο μακρια(ελληνικο διπλα δλδ):evil::evil::evil:

Εμείς εδώ κοντά μονο στο mall έχουμε και πρέπει να πας εκεί για να φας.

Είναι η υπέρτατη τζανκίλα...

Πω πω... να είχα τώρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Φακ...

Μεγάλη ταλαιπωρία μου μυρίζει.

Αναλογα τη περιοχη.Εκει που παω εγω κοντασ τη μανα μου ειναι σχετικα καλα.Εδω που μενω τωρα μια φορα πηγα και δεν ξαναπαω.Ειχε σειρα μεχρι εξω στο πεζοδρομιο κι εγω ημουν εγκυος με αιμοραγια και περιμενα σαν το μ@λ@κα:evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

εμενα οχι, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...

Ναι κι εγώ εχω ακουσει για κάποια μεταλλαγμένα κοτόπουλα που δεν είναι κοτόπουλα αλλά κάτι τεχνητό, αλλά είδα ότι γράφουν ότι χρησιμοποιουν ελληνικά κοτόπουλα οπότε δε νομίζω να ισχύει αυτό εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εμενα οχι, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...

Ενω για ολα τα αλλα ε;:lol::lol::lol::lol:Κοιτα απο γκουντις και μακ ντοναλντς τα προτιμω.Οι φετρουγιτσες ειναι ολα τα λεφτα.Και δεν καταλαβαινω γτ λενε οτι δεν ειναι καλα(περα απο ανθυγιεινο βεβαια)Στη τελικη βλεπω οτι τρωω κοτοπουλο.Τωρα αν ειναι μεταλλαγμενη κοτα δεν το ξερω χαχαχχααχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...