Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ααα ναι κατι για ανοσοφαινοτυπο εγραφε και η εξεταση.Αραγε ποσο να πηγαινει το μαλλι;;Φαλακρη με βλεπω να φευγω απο εκει:lol::lol:μενε θα ειχε στο μυαλο του ο Ιονεσκο μαλλον...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ααα ναι κατι για ανοσοφαινοτυπο εγραφε και η εξεταση.Αραγε ποσο να πηγαινει το μαλλι;;Φαλακρη με βλεπω να φευγω απο εκει:lol::lol:μενε θα ειχε στο μυαλο του ο Ιονεσκο μαλλον...

Για τιμές δεν ξέρω καθόλου.

Ρώτα τον όμως πριν στα κάνει γιατί στο κάτω κάτω εσύ πληρώνεις.

Πρέπει να ξέρεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

οποτε θελεις:P

απεργουνε και αυριο ξερετε??

Εμενα μ αρεσε που φοβομουνα μην εχει κλεισει κανενας δρομος σημερα και εχω προβλημα και τελικα δεν πηγαινε απο ψυχικο γτ εχουν πανηγυρια ντοιοιοινκ:?

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Για τιμές δεν ξέρω καθόλου.

Ρώτα τον όμως πριν στα κάνει γιατί στο κάτω κάτω εσύ πληρώνεις.

Πρέπει να ξέρεις.

Τον ρωτησα ποσο θα κοστισει αυτο κι επειδη ηταν και η εξεταση ακριβη ελεγα μηπως να μην την κανω καθολου,Δεν τον ειδα να το πολυπιστευει οτι φταιει αυτο αλλα ετσι για σιγουρια ειπε.Τελικα δεν μου ειπε μου ειπε μονο οτι δεν θα μου το χρεωσει πολυ.ουαχαχαχα αναλογα βεβαια.Αν κανονικα εχουν κανενα κατοσταρι και το 50 πολυ μου φαινεται...

3231580x15ta1yz3w.gif

Τον ρωτησα ποσο θα κοστισει αυτο κι επειδη ηταν και η εξεταση ακριβη ελεγα μηπως να μην την κανω καθολου,Δεν τον ειδα να το πολυπιστευει οτι φταιει αυτο αλλα ετσι για σιγουρια ειπε.Τελικα δεν μου ειπε μου ειπε μονο οτι δεν θα μου το χρεωσει πολυ.ουαχαχαχα αναλογα βεβαια.Αν κανονικα εχουν κανενα κατοσταρι και το 50 πολυ μου φαινεται...

Ε... 50 πάνω 50 κάτω. ..

Εδω δίνουμε τόσα και τόσα στις εξωσωματικες.

Δεν πειράζει.

Αρκεί να έχεις το κεφάλι ήσυχο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι απεργούν.

Λέει πολλές μέρες θα απεργούν.

ωραια.... και μετα θα μαζευτει ολος αυτος ο κοσμος που δεν ειχε εξυπηρετηθει τοσες ημερες και θα γινεται της π.....ς....:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...