Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τωρα γυρισα σπιτι...ολοκληρη οδυσσεια για να γυρισω ουφφφ

Κοριτσια τι ειναι τα ιντραλιπιντς που μου ειπε οτι θα παρω;;;Πολλες νεες πληροφοριες σημερα....

Ανιτα δυστυχως μου ειπε να τα χρησιμοποιησω τα πουρεγκον....Κριμα εγω ελεγα θα μου φτασουν τα μενοπουρ :(

ΥΓ δεν γκουγκλαρω το αδενωμα...Δεν θα τρελαθω... Αυριο παω στο μαστολογο

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι ειναι τα ιντραλιπιντς που μου ειπε οτι θα παρω;;;Πολλες νεες πληροφοριες σημερα....

Ανιτα δυστυχως μου ειπε να τα χρησιμοποιησω τα πουρεγκον....Κριμα εγω ελεγα θα μου φτασουν τα μενοπουρ :(

Τα ιντραλιπιντς λέει ρίχνουν τα νκ.

Τουλάχιστον εγώ που ειχα ψηλα τα νκ τοτε που το έψαχνα κάποια κοπέλα μου ειχε μιλήσει γι αυτά και το ειχα ψάξει κάπως.

Τελικά δεν έκανα τίποτα.

Τι ωρα έχεις γιατρό αύριο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

http://www.taaz.com/

Δημητρα εγώ από εδώ τις είχα φτιάξει...

Δε με αφήνει να μπω. Αναγνωρίζει ότι είμαι από κινητό και λέει να κατεβάσω την εφαρμογή που κάνει 1 ευρώ.

Δε με πειράζει το ευρώ απλά δεν εχω κάρτα για να την αγοράσω.

Anyway δεν πειράζει.

Εκτός αν μπω απο το κομπιούτερ το βράδυ.

Θα δούμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

τί κανεις κακάο μου??

δεν ξερω τί ειναι τα ιντραλιπιντς αλλα το αδενωμα δεν ειναι κατι.... συνηθως το εχουνε νεες κοπελες.... σε ποιον μαστολογο θα πας??

Τα ιντραλιπιντς λέει ρίχνουν τα νκ.

Τουλάχιστον εγώ που ειχα ψηλα τα νκ τοτε που το έψαχνα κάποια κοπέλα μου ειχε μιλήσει γι αυτά και το ειχα ψάξει κάπως.

Τελικά δεν έκανα τίποτα.

Τι ωρα έχεις γιατρό αύριο?

2 και τεταρτο.Ναι το ξερω αυτο.Μου ειπε να κανω την εξεταση...δεν θυμαμαι πως μου την ειπε ακριβως.Και μετα που ειπαμε να κανω τον υπερηχο μου λεει ασε μη τη κανεις θα σου εδινα ετσι κι αλλιως:confused: Τι ειναι ομως αυτο;Ας πουμε η κορτιζονη ξερω τι ειναι αυτο δεν ξερω:confused::confused::confused:Κορτιζονη δεν θα παρω γτ εχω σακχαρο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

τί κανεις κακάο μου??

δεν ξερω τί ειναι τα ιντραλιπιντς αλλα το αδενωμα δεν ειναι κατι.... συνηθως το εχουνε νεες κοπελες.... σε ποιον μαστολογο θα πας??

Σε μια που με εστειλε ο γιατρος μου στο ψυχικο.Μου ειπε να το κανω τωρα τον υπερηχο γτ μετα θα ξεκινησω τα φαρμακα...

3231580x15ta1yz3w.gif

2 και τεταρτο.Ναι το ξερω αυτο.Μου ειπε να κανω την εξεταση...δεν θυμαμαι πως μου την ειπε ακριβως.Και μετα που ειπαμε να κανω τον υπερηχο μου λεει ασε μη τη κανεις θα σου εδινα ετσι κι αλλιως:confused: Τι ειναι ομως αυτο;Ας πουμε η κορτιζονη ξερω τι ειναι αυτο δεν ξερω:confused::confused::confused:Κορτιζονη δεν θα παρω γτ εχω σακχαρο.

Διάβασε εδώ.

http://blog.gennima.eu/2011/06/intralipids.html?m=1

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπερα αγαπες...

cacao τι αλλο σου είπε...δεν θα ξεκινήσεις τώρα?

Ετσι ειπαμε απλα θα δουμε και για τη καλλιεργια.Δεν τον ρωτηασα υπαρχει περιπτωση να κανω τη θεραπεια αν χρειαστει ταυτοχρονα με την εξωσωματικη;Εχω καταγχωθει μ αυτη τη βλακεια τη δουλεια που περιμενω νεα!!!!Και θελω να κανω γρηγορα:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...