Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να καταθέσω τα χαρτιά που πέρασα επιτροπή, για να μου μπουν τα λεφτά μου σε ενα ενάμιση μήνα.

ααα...γιαυτό δεν ξέρω.........εγω πάντως σήμερα πέρασα κανονικά επιτροπή...πρέπει αύριο να πας;

ααα...γιαυτό δεν ξέρω.........εγω πάντως σήμερα πέρασα κανονικά επιτροπή...πρέπει αύριο να πας;

Οχι δεν είναι απαραίτητο.

Οσο πιο νωρίς παω ομως τοσο πιο νωρίς θα μπουν τα λεφτά μου.

Επίσης καθε Τετάρτη στο συγκεκριμένο ικα καθε Τετάρτη ΔΕΝ εξυπηρετούν συνταξιουχους οπότε θα είναι πιο ήσυχα.

Αλλιώς πρέπει να περιμένω την άλλη Τετάρτη ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν είναι απαραίτητο.

Οσο πιο νωρίς παω ομως τοσο πιο νωρίς θα μπουν τα λεφτά μου.

Επίσης καθε Τετάρτη στο συγκεκριμένο ικα καθε Τετάρτη ΔΕΝ εξυπηρετούν συνταξιουχους οπότε θα είναι πιο ήσυχα.

Αλλιώς πρέπει να περιμένω την άλλη Τετάρτη ..

σε ρωτάω γιατί την πέμπτη θα πάω να δώσω τα δικά μου χαρτιά...και να σου έλεγα...

σε ρωτάω γιατί την πέμπτη θα πάω να δώσω τα δικά μου χαρτιά...και να σου έλεγα...

Θα πάω και ο Θεός βοηθός.

Το πολύ να πάω μαγαζιά βόλτα αν δεν εξυπηρετηθω.

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ακριβώς, για πρησμενος αδενας μου κανει. Με ψηλαφιση στο βρήκε;

Ναι.Μετα μου εκαναν υπερηχο και μου λεει μπορει να ειναι το στηθος σου ετσι...Απλα το ενα στηθος ειναι μονο και γι αυτο λεει να το κοιταξω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...