Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΑι να πάτε μαζί...Η Λαμπρινή εχει παραπανω εμπειρία απο πολλές μας....θα σε βοηθήσει σίγουρα!

Αχ Ανιτάκι μακάτι να βρειτε καμια ακρούλα!

Θα χαρώ πολύ τα Χριστούγεννα να εισαι φουσκωμένη και να MH σε νοιάζουν ούτε δίιατες ούτε τίποτα..

ΑΧ, ΒΡΕ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.... ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

leutako μου φαίνεται σε λίγο καιρό για σένα θα ρωτούν όλες για τη δίαιτα! :) μα τι σιδερένια θέληση είναι αυτή???? πώς τα καταφέρνεις? αχ κι εγώ πρέπει να κάνω σοβαρή προσπάθεια για να έχει μεγαλύτερη τύχη και η εξωσωματική μου.....

pink hat πολύ ωραία η ιστορία με τη φίλη σου.... εσύ πώς πας? έχουν αρχίσει τα όμορφα συμπτώματα της εγκυμοσύνης????

καλημέρα κοριτσάκι μου. Από ναυτίες καλά τα πάω.. καθε μέρα όλη μερα. Ειναι μια υπέροχη κατασταση! την Παρασκευή θα παω για υπέρηχο ..για να δουμε τι θα γινει . Αραγε είναι ακόμα δύο ή όχι;

kOZcp3.png

xixi μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για το ντολμαδακι με τα ποδαρακια ΑΝΙΤΑΚΙ! Παρθένα μέχρι τη Ζακυνθοοοοοοοοοοοοο! χαχα να κουσει και ο αντρας μου θα νομιζει οτι τα φτιαξα με Ζακυνθινό! :tongue:

μιμιτρα μου ελπίζω να είναι καλή και η ιστολογικη.Πες μας μόλις ξέρεις. χ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου πάντα δίπλα σου είμαστε! Σ΄αγαπάμε πολύ x

leutaki απότι καταλαβαίνω είσαι θεά και από αυτές που δεν κανουν τπτ και έχουν κορμάραααααα οπόταν τι θα κάνεις αυτόν τον μοντιγκνι???? Κάνει λίγο sexercise με τον άντρα σου να έχεις και αποτελέσματα και στο κορμί και στο παιδί χιχιχιχι :D

dada μου ξεκινάς προσπάθειες σε φυσικό κύκλο κουκλίτσα? Άντε καλή αρχή!!! μακάρι όλα να πάνε καλά!

Που είναι οι υπόλοιπες?????? Είναι όλες νυχτερίδες? :cool:

Kαι το christinaki29 χάθηκε τελευταίως. Που είσαι όμορφη???

Οι εγκυούλες που είναι? (Με το λαμπρινάκι μιλάμε και στο επιτελουςμαμα!)

kisses

Nai agapoula mou ksekinao tous fisikous kiklous. Eimai stin 3 hmera periodou, perno kai ta serpafar. Tha pao gia iperixo tin 8 hmera kai vlepoume !!!!

Apla kati periergo ginete.

Mou eirthe periodos 7.4.2013. sti 4 to apogevma kai htan kafe skouro kai ligo. Tin epomeni ligo aima kai meta poli ligo kafe kai simera apolitos tipota.

Pote den mou htan etsi. Pira to giatro kai mou lei na min anisixo kai tha me dei tin 8 hmera. Ti na pw !!!!

Yv7Sp2.png

Nai agapoula mou ksekinao tous fisikous kiklous. Eimai stin 3 hmera periodou, perno kai ta serpafar. Tha pao gia iperixo tin 8 hmera kai vlepoume !!!!

Mou eirthe periodos 7.4.2013. sti 4 to apogevma kai htan kafe skouro kai ligo. Tin epomeni ligo aima kai meta poli ligo kafe kai simera apolitos tipota.

Pote den mou htan etsi. Pira to giatro kai mou lei na min anisixo kai tha me dei tin 8 hmera. Ti na pw !!!!

Μωρό μου μην αγχώνεσαι μπορεί να συμβαίνει αυτό λόγω της αποβολής που είχες...Σ'αγαπώ πολύ πολυ...ναι?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?Βλέπω χθες το ξενυχτίσατε τελικά,αλλά εγώ είχα ήδη φύγει,κρίμα!!!!!

Βρε kale μου τι ώρες είναι αυτές που γράφεις!!!Διάβασμα ε?

Και εσύ πρόεδρε!Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην ιστολογική!

kale μου αν είναι να μην μπορείτε μετά το Πάσχα,τότε θα συναντηθούμε και 14/4(σσσσσσσσ μας ακούει η Ανίτα)!!!!!

Αναστασία μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Και εγώ ένιωθα αυτό το συναίσθημα ζήλειας και κυρίως για τις γυναίκες που πιάναν αμέσως χωρίς προσπάθεια ή και χωρίς να το θέλουν!!!!Και ταυτόχρονα θύμωνα με τον εαυτό μου.Τώρα πια δεν το νιώθω τόσο συχνά!

leuta δεν είδα το παιχνίδι,αλλά έμαθα τι έγινε.Δεν πειράζει την Πέμπτη θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!!!

Λαμπρινούλα πολύ χαίρομαι για το μπεμπάκι σου!Όλα καλά λοιπόν!

pink hat εγώ σου εύχομαι όλα να είναι καλά και με τα δύο μωράκια σου και με το καλό την Παρασκευή να τα δεις!!!!!

Χριστινάκι μου καλά είμαι.Πρέπει να πάω για ΑΜΗ και δεν το παίρνω απόφαση.Μάλλον ψιλιφοβάμαι λίγο για το αποτέλεσμα,αλλά θα πάω οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα,το πήρα απόφαση.

evmorfia μου τι γίνεται με το δοντάκι σου?

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκι μου. Από ναυτίες καλά τα πάω.. καθε μέρα όλη μερα. Ειναι μια υπέροχη κατασταση! την Παρασκευή θα παω για υπέρηχο ..για να δουμε τι θα γινει . Αραγε είναι ακόμα δύο ή όχι;

Μπράβο κοπέλα μου!!

ΔΕν ξέρω τι να σου ευχηθώ...να ειναι 1 ή 2...οτι επιθυμεις εσυ και οτι θέλει ο Θεος!!!Ολα καλα θα πανε όμως! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάρα μου αφού ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς αυτό να κάνεις.Σε λίγες μέρες θα πας και θα σε δει και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες!Σε φιλώ αγάπη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε?Βλέπω χθες το ξενυχτίσατε τελικά,αλλά εγώ είχα ήδη φύγει,κρίμα!!!!!

Βρε kale μου τι ώρες είναι αυτές που γράφεις!!!Διάβασμα ε?

Και εσύ πρόεδρε!Εύχομαι καλά αποτελέσματα στην ιστολογική!

kale μου αν είναι να μην μπορείτε μετά το Πάσχα,τότε θα συναντηθούμε και 14/4(σσσσσσσσ μας ακούει η Ανίτα)!!!!!

Αναστασία μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Και εγώ ένιωθα αυτό το συναίσθημα ζήλειας και κυρίως για τις γυναίκες που πιάναν αμέσως χωρίς προσπάθεια ή και χωρίς να το θέλουν!!!!Και ταυτόχρονα θύμωνα με τον εαυτό μου.Τώρα πια δεν το νιώθω τόσο συχνά!

leuta δεν είδα το παιχνίδι,αλλά έμαθα τι έγινε.Δεν πειράζει την Πέμπτη θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!!!

Λαμπρινούλα πολύ χαίρομαι για το μπεμπάκι σου!Όλα καλά λοιπόν!

pink hat εγώ σου εύχομαι όλα να είναι καλά και με τα δύο μωράκια σου και με το καλό την Παρασκευή να τα δεις!!!!!

Χριστινάκι μου καλά είμαι.Πρέπει να πάω για ΑΜΗ και δεν το παίρνω απόφαση.Μάλλον ψιλιφοβάμαι λίγο για το αποτέλεσμα,αλλά θα πάω οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα,το πήρα απόφαση.

evmorfia μου τι γίνεται με το δοντάκι σου?

Εγώ αυριο θα δωσω αιμα για ΑΜΗ

Εχω 2 εξετάσεις ΑΜΗ με τελείως διαφορετικές τιμές....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αντε με το καλό DADAKI! Με ενδιαφερει πολύ ο φυσικός κύκλος....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τώρα πάω να φάω κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και μετά πάω δουλειά.Το βραδάκι δεν ξέρω αν θα σας προλάβω γιατί ενδέχεται μετά το μάθημα να βγούμε με τους συναδέλφους.Οπότε αν δεν σας προλάβω το βράδυ θα τα πούμε αύριο.

Κούκλες μου να σκεφτούμε και ένα μέρος για την συνάντησή μας!!!!Σας φιλώ!

dada μου και μένα από ένα σημείο και μετά έτσι μου ρχόταν η περίοδος. Σημάδι και μετά... Σε κάποια φάση έγινε υπερβολικό, είχα σημάδι στη μέση του κύκλου μετά τπτ μετά τπτ μετά ξανά σημάδι μια βδομάδα πριν μετά περίοδος... Βέβαια αυτό πήγε 1 χρόνο και ηταν τελικά (κατά πάσα πιθανότητα) λόγω του πολύποδα . Δε σου το λέω για να σε ανησυχίσω διότι όταν σου συμβεί 1-2 φορές δεν σημαίνει κάτι και είναι μάλλον λόγω της αποβολής όπως σου είπε και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Απλά έχε το υπόψην σου αν το δεις να συμβαίνει και στους επόμενους σου κύκλους. Βέβαια από τη στιγμή που θα σε παρακολουθεί τόσο συχνά ο γιατρός σου θα δει αν υπάρχει κάτι άλλο. χχχχ

pink hat, αυτές είναι οι χαρές τις εγκυμοσύνης χαχαχα! Εγώ πάντως με 2 δεν έκανα εμετούς. Είχα αναγούλες αλλά άμα έτρωγα μου περνούσαν αμέσως! Ανυπομονώ για τον υπέρηχό σου μακάρι όλα να πάνε καλά! χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Μπράβο κοπέλα μου!!

ΔΕν ξέρω τι να σου ευχηθώ...να ειναι 1 ή 2...οτι επιθυμεις εσυ και οτι θέλει ο Θεος!!!Ολα καλα θα πανε όμως! ;););)

σ'ευχαριστώ πολύ κοπελά μου. Ο,τι έρθει, δεν μπορω να αποφασίσω εγώ δυστυχως. Το ενα θα ηταν μεγαλυτερα ασφαλεια δεν λεω αλλά για να ειμαι και απόλυτα ειλικρινής αν παλλινδρομήσει το ενα θα στεναχωρεθω δεν το κρύβω. Εχω μεγάλο γολγοθα μπροστά μου οπότε δεν εχω πολλές απαιτήσεις ουτε κανω προβολές στο απωτερο μέλλον. Καθε μερα πριν παω να κοιμηθω απλως λεω ότι πάει άλλη μια μερα που είμαι έγκυος και δεν ειμαι στο νοσοκομείο ούτε εγώ ούτε το παιδί/α.Θα δουμε

kOZcp3.png

dada μου και μένα από ένα σημείο και μετά έτσι μου ρχόταν η περίοδος. Σημάδι και μετά... Σε κάποια φάση έγινε υπερβολικό, είχα σημάδι στη μέση του κύκλου μετά τπτ μετά τπτ μετά ξανά σημάδι μια βδομάδα πριν μετά περίοδος... Βέβαια αυτό πήγε 1 χρόνο και ηταν τελικά (κατά πάσα πιθανότητα) λόγω του πολύποδα . Δε σου το λέω για να σε ανησυχίσω διότι όταν σου συμβεί 1-2 φορές δεν σημαίνει κάτι και είναι μάλλον λόγω της αποβολής όπως σου είπε και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Απλά έχε το υπόψην σου αν το δεις να συμβαίνει και στους επόμενους σου κύκλους. Βέβαια από τη στιγμή που θα σε παρακολουθεί τόσο συχνά ο γιατρός σου θα δει αν υπάρχει κάτι άλλο. χχχχ

pink hat, αυτές είναι οι χαρές τις εγκυμοσύνης χαχαχα! Εγώ πάντως με 2 δεν έκανα εμετούς. Είχα αναγούλες αλλά άμα έτρωγα μου περνούσαν αμέσως! Ανυπομονώ για τον υπέρηχό σου μακάρι όλα να πάνε καλά! χχ

ναι κι εγω στον εμετό δεν εχω φτάσει ακόμα απλώς οι ναυτίες είναι εντονες μερικές φορές οπότε αναγκαζομαι και μασουλάω!! προσπαθώ να το κόψω λιγο γιατι θα γινω τερας αν συνεχισω ετσι. Το εχω ριξει στο γιαούρτι και το ξινόγαλο. Από εκεί που στη δουλειά έπαιρνα ένα μιρκό ταπερακι τώρα κουβαλάω όλοληρο super market μαζι μου. Μάλιστα επειδή ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τίποτα, φοβάμαι μήπως αρχίσουν να ψιλιάζονται... Ο γιος μου πάντως ηταν πολύ διακριτικό έμβρυο. δεν μου ειχε προκαλέσει καμία στομαχική διαταραχη!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...