Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αν είχα και κανα δυο παιδιά παιδιά πόσο θα κράταγε....ένα χρόνο???

κι εγω πάντως το ιδιο σιδερο εχω. Προς το παρόν δουλευει αλλά το έχω μόνο ένα χρόνο...Λες να μου χαλάσει του χρόνου;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αν είχα και κανα δυο παιδιά παιδιά πόσο θα κράταγε....ένα χρόνο???

μη το λες αυτό...εγω ας πούμε σιδερώνω πάαααρα πολύ.....μπορεί μια που έχει παιδιά να μην σιδερώνει τόσο....

κι εγω πάντως το ιδιο σιδερο εχω. Προς το παρόν δουλευει αλλά το έχω μόνο ένα χρόνο...Λες να μου χαλάσει του χρόνου;

καλέ εγω το έχω 3 χρόνια...και δουλεύει μια χαρά...

Διαφημίσεις

μη το λες αυτό...εγω ας πούμε σιδερώνω πάαααρα πολύ.....μπορεί μια που έχει παιδιά να μην σιδερώνει τόσο....

ναι εγω για παράδειγμα. Σε καμια περίπτωση δεν σιδερώνω όσο η Μορφω κι ας εχω και παιδί. Οταν ηταν πολύ μωρό τότε επαιζε πολύ πληντυριο και σιδερο αλλά τωρα όχι τόσο

kOZcp3.png

ναι εγω για παράδειγμα. Σε καμια περίπτωση δεν σιδερώνω όσο η Μορφω κι ας εχω και παιδί. Οταν ηταν πολύ μωρό τότε επαιζε πολύ πληντυριο και σιδερο αλλά τωρα όχι τόσο

ναι ρε εγω το δουλεύω πολύ το πράμα...:D:D:D...τώρα θα σου πω με τα δίδυμα...θα πήξεις...:D:D:D

Διαφημίσεις

οι ενέσεις καταστολής είναι οι αρβεκαπ;...αν είναι αυτές κάνουν 50?...η μία...

ειναι καταστολής; Ειναι πολλά τα 50...

εμενα της καταστολής εκαναν 45 ευρω το κουτι των 7 ενεσεων αν θυμαμαι καλα

kOZcp3.png

ειναι καταστολής; Ειναι πολλά τα 50...

εμενα της καταστολής εκαναν 45 ευρω το κουτι των 7 ενεσεων αν θυμαμαι καλα

Ti enesis ekanes esu?

Daronda einai 90 eur to mpoukalaki xoris simetoxi. Opote 25% einai 23 eur.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...