Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι ; πως; πότε; :shock::shock::shock::shock: Μπραβο ρε κορίτσι, το αποφάσισες για νωρίτερα...

πως θα το κάνεις με τα φαρμακα; γιατί εχεις να περάσεις και επιτροπή αν θυμαμαι.... Πάντως μπραβο, με το καλό να ξεκινησεις και ετσι οπως τα υπολογιζω θα περιμένεις χοριακη οταν εγω θα γενναω!!!!(λεω τωρα αν δεν γεννησω νωρίτερα)

Mou evale idea i Anastasia. To skeutika, pira to giatro kai mou lei nai ok mporis kai mazi me ta antisiliptika.

Enesis katastolis tis perneis me simetoxi kanonika. Tha dw me tin spitonoikokira mou na milisei me tin epitropi na me xosoun noritera.

Exo 10 hmeres meta na peraso epitropi kai na parw ta farmaka diegersis.

Yv7Sp2.png

Geia sou Morfaki !!!

Eides ??? E varethika na perimenw alo. Ante na telionoume !!!!

Ρε Νταντακι είσαι πάντως Θεα!!! Εχτες το βραδυ ήσουν στις μαυρες σου για το όλο θεμα εξω και σημερα μας πετας ενα ξεκινάω σε 10 μερες...Ενα εχω να πω, είσαι ΑΣΤΕΡΙ και δεν μπορεί παρά να παει πολύ καλα!! Πωπω εχουμε πολλά γεγονότα τον Οκτωβρη....Πολλά και ευχαριστα.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ... τωρα που θυμήθηκα ... ειδα στον υπνο μου οτι κάπνιζα και έκανα και κυκλάκια ... :confused::confused::confused::confused: τι είναι πάλι τουτο ???

σημαινει οτι αυριο πρεπει να φας κουλουρι με αχνιστό καφε και ισως και ενα ντονατ για πρωινο!:tongue:

kOZcp3.png

σημαινει οτι αυριο πρεπει να φας κουλουρι με αχνιστό καφε και ισως και ενα ντονατ για πρωινο!:tongue:

χμμ ... μπα ... διάβαζα τώρα τον ονειροκρίτη και για καλό δεν το χει ...

url]

Mou evale idea i Anastasia. To skeutika, pira to giatro kai mou lei nai ok mporis kai mazi me ta antisiliptika.

Enesis katastolis tis perneis me simetoxi kanonika. Tha dw me tin spitonoikokira mou na milisei me tin epitropi na me xosoun noritera.

Exo 10 hmeres meta na peraso epitropi kai na parw ta farmaka diegersis.

να σου πω, αυτά που εκανα εγώ δεν ηταν και πολύ ακριβα. Μου τα ειχε δωσει ακριβώς επειδη δεν πέρασα επιτροπη. Δεν ξερω τι θα σου δωσει βεβαια για καταστολη αλλα λέω...

kOZcp3.png

Ρε Νταντακι είσαι πάντως Θεα!!! Εχτες το βραδυ ήσουν στις μαυρες σου για το όλο θεμα εξω και σημερα μας πετας ενα ξεκινάω σε 10 μερες...Ενα εχω να πω, είσαι ΑΣΤΕΡΙ και δεν μπορεί παρά να παει πολύ καλα!! Πωπω εχουμε πολλά γεγονότα τον Οκτωβρη....Πολλά και ευχαριστα.

Se euxaristw agaph ...

Ma extes mou hrthan ola mazi, hmoun kai poli kourasmeni kai epesa.

To proi ksipnisa etsi kai etsi.

Kai meta lew giatti na min ksekiniso tora? Na perimeno ti alo enan mina??

Kai etsi vgike. Kai o andras mou epathe sok.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

να σου πω, αυτά που εκανα εγώ δεν ηταν και πολύ ακριβα. Μου τα ειχε δωσει ακριβώς επειδη δεν πέρασα επιτροπη. Δεν ξερω τι θα σου δωσει βεβαια για καταστολη αλλα λέω...

Malon daronda. Einai kapou sta 20 eur nomizo.

Yv7Sp2.png

Α! ναι Νταντακι μπορείς ίσως να ρωτήσεις και στο κεντρο μηπως σου δωσουν τα φάρμακα και μετα αφου περασεις επιτροπη να τους τα επιστρέψεις. Αυτοι συνηθως κρατανε στοκ.

kOZcp3.png

Se euxaristw agaph ...

Ma extes mou hrthan ola mazi, hmoun kai poli kourasmeni kai epesa.

To proi ksipnisa etsi kai etsi.

Kai meta lew giatti na min ksekiniso tora? Na perimeno ti alo enan mina??

Kai etsi vgike. Kai o andras mou epathe sok.

οι ενέσεις καταστολής είναι οι αρβεκαπ;...αν είναι αυτές κάνουν 50?...η μία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...