Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;καθάριζα τόση ώρα φασολάκια....τα νεύρα μου ...δεν είμαι για τέτοια φαγητά εγώ....

τη απόφαση βόμβα ήταν αυτή;άντε καλή αρχήηηηηηηη....

γειά σας κορίτσια μου τι κάνετε;καθάριζα τόση ώρα φασολάκια....τα νεύρα μου ...δεν είμαι για τέτοια φαγητά εγώ....

Καλημέρα Μόρφω....

Εχω νευρα πάλι δεν δουλεύει το σίδερο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

γιατί ρε συ πάλι;το δικό μου δουλεύει μια χαρά...:D:D:D

Δεν ξέρω γιατί...το ρωτάω και δεν μου απαντάει..

Μου ρχεται να το σπάσω...αλλά θα περιμένω να το σπάσω στο κεφάλι ή αυτού που μου το έφτιαξε ή αυτού που μου το πούλησε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Geia sou Morfaki !!!

Eides ??? E varethika na perimenw alo. Ante na telionoume !!!!

Yv7Sp2.png

Δεν ξέρω γιατί...το ρωτάω και δεν μου απαντάει..

Μου ρχεται να το σπάσω...αλλά θα περιμένω να το σπάσω στο κεφάλι ή αυτού που μου το έφτιαξε ή αυτού που μου το πούλησε...

πόσο καιρό το έχεις...δεν θυμάμαι....μήπως σου βγήκε ελατωματικό;

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξεκινάω τις ενέσεις καταστολής 29/9 !!!

Τι ; πως; πότε; :shock::shock::shock::shock: Μπραβο ρε κορίτσι, το αποφάσισες για νωρίτερα...

πως θα το κάνεις με τα φαρμακα; γιατί εχεις να περάσεις και επιτροπή αν θυμαμαι.... Πάντως μπραβο, με το καλό να ξεκινησεις και ετσι οπως τα υπολογιζω θα περιμένεις χοριακη οταν εγω θα γενναω!!!!(λεω τωρα αν δεν γεννησω νωρίτερα)

kOZcp3.png

Geia sou Morfaki !!!

Eides ??? E varethika na perimenw alo. Ante na telionoume !!!!

να σου πω την αλήθεια και εγω έτσι σκέφτομαι....μια ψυχή που είναι να βγει... ας βγει...:D:D...να τελειώνω θέλω και εγώ....αλλά τώρα δεν μπορώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...