Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μα πως γίνεται να είμαι τόσο στον πλανήτη μου μπορείς να μου πεις? ??

Ήμουν σίγουρη ότι ψάχνω αυτό.

Ελα Παναγία μου..

Πως αλλιώς θα ήσουν η κλασικη Δήμητρα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Λινάκι να ζήσετε,να είστε γεροί και ευτυχισμένοι και του χρόνου με το/τα μωράκι/α σας!!!

Πηνελοπάκι και εμάς στο σχολείο τέτοιο σχεδιάγραμμα μας είχαν δώσει για τους σεισμούς.Όχι δηλαδή κάτω από το θρανίο,αλλά δίπλα στο θρανίο.Αυτό Δημητρούλα μου συμβαίνει γιατί πιστεύεται ότι άμα μπεις κάτω από το έπιπλο και πέσουν γύρω γύρω ντουβάρια θα είναι πολύ δύσκολος ο απεγκλωβισμός.Anyway ας μην γρουσουζεύω.Πάντως εγώ ρε κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα.

Ειρηνούλα μου κάνεις αβγουλάκια αγαπούλα ε???Άντε έρχονται τα μωράκια σου.Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό μου ήρθε να του πω "πρόσεξε τις φούλες μου,γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που σε έφαγε!!!!Θα γίνει χαμός στο φόρουμ!!!!".Δεν είπα τίποτα τελικά γιατί ντράπηκα.

Αναστασία μου πολύ χαίρομαι που έχεις καλή διάθεση σήμερα!!!!

Νταντάκι μου όλα θα πάνε καλά.Πιστεύω πως απλά νιώθεις κάπως κουρασμένη και λογικό είναι,αλλά ο γιατρός έχει λάβει τα μέτρα του και ξέρει τον οργανισμό σου.Μην ανησυχείς.

Εγώ κορίτσια μπαίνω στην 3η εβδομάδα διατροφής(δίαιτα δεν μπορώ να κάνω με τίποτα).Ήδη έχω χάσει 4,100 και είμαι πάντα χορτάτη γιατί τρώω περίπου 4 φορές την ημέρα.Βέβαια επειδή είμαι συχνά έξω από το σπίτι κάνω το πρόγραμμα τις εβδομάδας από το ΣΚ και έτσι ξέρω τι θα μαγειρέψω και φτιάχνω το χρόνο μου.

Αθανασία μου καλή επιτυχία σήμερα.Θα περιμένουμε ενημέρωση!!!!Δεν είσαι αναίσθητη.Απλά τώρα πια ξέρεις τι συμβαίνει!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξεκινάω τις ενέσεις καταστολής 29/9 !!!

Καλή επιτυχία ομορφιά μου!!!!Σε περιμένουν τα μωράκια σου και μέχρι να στεριώσουν για τα καλά στην κοιλίτσα σου θα είμαστε εδώ όλες μαζί!!!!

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου.Φεύγω πάω δουλειά!!!!

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου..όλα καλά να σου πάνε....και εδώ όλες μαζί θα σου κρατάμε το χέρι...
Καλή επιτυχία ομορφιά μου!!!!Σε περιμένουν τα μωράκια σου και μέχρι να στεριώσουν για τα καλά στην κοιλίτσα σου θα είμαστε εδώ όλες μαζί!!!!

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου.Φεύγω πάω δουλειά!!!!

Dada μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Koritsia mou sas euxaristw para polu !!!

Makari Panagitsa mou makari !!!!!

Yv7Sp2.png

εφυγε, μπορει να τα πηγαινε καλά με το μικρό δεν τα πηγαινε καλά μαζί μου. Οταν χτυπουσε ο μικρος πχ μου ελεγε ψεμματα οτι δεν ειχε χτυπησει και μονο οταν βγηκε το καρουμπαλο αναγκαστηκε να το παρδεχτεί. Γενικά εβγαζε και μια κακια για όλους και για όλα που δεν την αντεχω, ακόμα και για καποια πιτσιρικια στην παιδική χαρά. Δεν λέω, ειναι πολλά που είναι κακομαθημένα αλλά από αυτό μεχρι να λες κακίες και να απομονώνεσαι, μαζί με το παιδί ΜΟΥ, ε όχι...!! Θα δουμε πως θα παει με την καινουρια τωρα. Της ειπαμε οτι μετα τις πρωτες 15 μερες θα ξανακουβεντιάσουμε....

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ! Μακαρι αυτη η νεα κοπελα να ειναι οπως πρεπει...

Κορίτσια ξεκινάω τις ενέσεις καταστολής 29/9 !!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ! Μακαρι αυτα να ειναι τα πρωτα καλύτερα χριστουγεννα της ζωης σου. Τα δευτερα θα ειναι οταν θα εχεις αγκαλια το/α μωρο/α σου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ! Μακαρι αυτη η νεα κοπελα να ειναι οπως πρεπει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ! Μακαρι αυτα να ειναι τα πρωτα καλύτερα χριστουγεννα της ζωης σου. Τα δευτερα θα ειναι οταν θα εχεις αγκαλια το/α μωρο/α σου!!!!

DADAKI ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Euxaristw koukles !!!

E ma, poli argisame kai olas.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...