Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε παιδιά να σας πω κάτι?

Μήπως μας προετοιμαζουν για κάτι?

Το BBC προ ημερών είχε βγάλει μια έρευνα για σεισμούς και έλεγε οτι στη ζώνη που είμαστε και εμείς, προβλέπουν ότι θα κάνει μεγάλο σεισμό. .

Τυπου 8 Ρίχτερ κλπ....

Λίγες μέρες μετά, βλέπω στην τηλεόραση τη διαφήμιση με τον Αρναουτογλου για τους σεισμούς, δεν ξέρω αν την έχετε δει.

Και τώρα δυο μέρες συνέχεια χορεύουμε.

Και λέω: κατι ξέρουν, κατι ξέρουν ή έτυχε?

Μπα. Μεχρι και σημερα δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης σεισμών. Αν υπηρχε θα γινοταν κατι αναλογο με τους τυφωνες στις Αμερικές...Μπα οι σεισμοι κρυβουν καλά τα μυστικά τους...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι-ήρθε πρωί πρωί η αλέκα.

Σήμερα θα πάω για τον επανέλεγχο της κολόνας

και αύριο πρωί πάω για ορμονικές και το απόγευμα

στον ουρολόγο-να δούμε τι θα μας πεί.

Παραδόξως δεν είμαι αγχωμένη για τα αποτέλεσματα του

σπερμοδιαγράμματος, δεν περιμένω και πολλά πράγματα.

Εχω γίνει αναίσθητη ή μου φαίνεται?????

Τί εγινε ρε συ? Πάλι κουνάει???

Ζεττάκι , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες μας!!!

Η Σοφία της ζωής είναι να αγαπάς , να ελπίζεις και βέβαια να πιστεύεις!!!!!!

Τέλεια η αγιογραφία -η μητέρα με τα τρία κορίτσια της.

καλά αποτελεσματα να έχεις μικρό μου...και όχι δεν έχεις γίνει αναίσθητη απλά έχεις συνειδητοποιήσει που είναι το πρόβλημα ... όπως όλες μας..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

αχ ωραία. Κι άλλα νεα θα εχουμε μεσα στην εβδομάδα...Αναστασία πλησιάζεις κι εσυ ετσι;

kOZcp3.png

Να σου πω και κάτι άλλο που σκέφτηκα ρε Νταντάκι...γιατί δεν ξεκινάς σε αυτός το κύκλο αφού θα κάνεις το μακρύ???

Kai egw to skeutika auto ala den ginete. Pernw antisiliptika auto to mina.

Kai den exo farmaka :(

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

σιγά μην έγινες αναίσθητη, λίγο πιο συνηδειτοποιημένη θα το έλεγα ...

καλά αποτελέσματα, θα περιμένουμε ενημέρωση, οκ ???

url]

Ρε παιδιά να σας πω κάτι?

Μήπως μας προετοιμαζουν για κάτι?

Το BBC προ ημερών είχε βγάλει μια έρευνα για σεισμούς και έλεγε οτι στη ζώνη που είμαστε και εμείς, προβλέπουν ότι θα κάνει μεγάλο σεισμό. .

Τυπου 8 Ρίχτερ κλπ....

Λίγες μέρες μετά, βλέπω στην τηλεόραση τη διαφήμιση με τον Αρναουτογλου για τους σεισμούς, δεν ξέρω αν την έχετε δει.

Και τώρα δυο μέρες συνέχεια χορεύουμε.

Και λέω: κατι ξέρουν, κατι ξέρουν ή έτυχε?

Kalhmera mikro !!!

Otan vreis to tilefono steile mou.

Yv7Sp2.png

πάντως έχω ακούσει και εγώ οτι περιμένουν μεγάλο σεισμό στον γύρω χώρο ... αλλά δεν διευκρίνισαν που.

Ναι ρε κι εγώ. ..

Το BBC το είχε βγάλει αυτό πριν 15 μέρες αν θυμάμαι καλά.

Αυτοί πως το λένε αυτό εφόσον δεν μπορούν να προβλεφθουν οι σεισμοί?

Μας δουλεύουν?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Kai egw to skeutika auto ala den ginete. Pernw antisiliptika auto mina.

ρώτα τον, εγώ επειδή κάνω κύστες στο μακρύ στην σπερματεγ ... έπαιρνα αντισυλληπτικά τον μηνα που ξεκίνησα καταστολή ... δεν ξέρω βέβαια αν ήταν και το σωστό, αλλά ρώτα εσύ...

21η τελείωσαν τα αντισυλ και είχα ξεκινήσει την επόμενη τα ενεσάκια της καταστολής ... :confused::confused::confused: Λες ο τοτε ντοκ να έκανε μακακία ... δεν ξέρω ...

url]

Ναι ρε κι εγώ. ..

Το BBC το είχε βγάλει αυτό πριν 15 μέρες αν θυμάμαι καλά.

Αυτοί πως το λένε αυτό εφόσον δεν μπορούν να προβλεφθουν οι σεισμοί?

Μας δουλεύουν?

μονο με στατιστικα και ιστορικά στοιχεία. Δεν ειναι σιγουροι, το λένε όμως για να ειναι καλυμμένοι. Δεν υπάρχει σημερα καποιο μοντέλο προβλεψης που να λειτουργεί (οπως πχ με τον καιρό).

kOZcp3.png

ρώτα τον, εγώ επειδή κάνω κύστες στο μακρύ στην σπερματεγ ... έπαιρνα αντισυλληπτικά τον μηνα που ξεκίνησα καταστολή ... δεν ξέρω βέβαια αν ήταν και το σωστό, αλλά ρώτα εσύ...

21η τελείωσαν τα αντισυλ και είχα ξεκινήσει την επόμενη τα ενεσάκια της καταστολής ... :confused::confused::confused: Λες ο τοτε ντοκ να έκανε μακακία ... δεν ξέρω ...

οχι Ζεττάκι κι εγω το ίδιο ειχα κανει. Νομίζω οτι στο 16ο χαπι ξεκινησα καταστολή

kOZcp3.png

Kai egw to skeutika auto ala den ginete. Pernw antisiliptika auto to mina.

Ναι ρε συ το ξέχασα για τα φάρμακα....

Δίκιο έχεις...

Να ρωτήσω όμως και κάτι ακόμα....της καταστολής τα παίρνεις και αυτά από τον ΕΟΠΥΥ????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...